Hvordan tilsluttes USB-hukommelse til mobiltelefon for at overføre filer?

Det er muligt at overføre filer fra et USB-flashdrev med Android. Denne procedure udføres ved hjælp af OTG-teknologi, som i dag er meget nyttig til at forbinde forskellige enheder. Hvis du undrer dig hvordan forbinder man usb-hukommelse til mobiltelefon for at overføre filer? så læs denne artikel omhyggeligt.

Indeks
 1. Hvad er en USB OTG?
  1. Hvordan fungerer en USB OTG?
 2. Hvordan tilsluttes USB-hukommelse til mobiltelefon for at overføre filer?
  1. Nødvendige materialer
  2. Tjek, om din mobiltelefon er OTG-kompatibel
  3. Hent USB OTG-kablet
  4. Tilslut USB-hukommelse til mobiltelefon for at overføre filer
  5. Afmonter USB-drevet
  6. Hvad skal jeg gøre, hvis min mobiltelefon ikke understøtter OTG til at tilslutte USB-hukommelse?

Hvad er en USB OTG?

Har du nogensinde undret dig over, hvad OTG-kablet er til? Et USB OTG eller OTG (On the Go) kabel er et instrument, der bruges for at oprette en USB 2.0-udvidelse . USB OTG giver større fleksibilitet for enheder med USB-porte, når de administrerer forbindelser.

Et USB OTG-kabel gør det muligt for vores mobiltelefon at fungere som en master for at få adgang til andre enheder. Derfor er det muligt hurtigt og nemt at få adgang til de oplysninger, de indeholder.

Hvordan fungerer en USB OTG?

En USB OTG fungerer via et han-microUSB-stik og et hun-USB-stik . Dette kabel er elektrisk drevet af terminalen (den mobile enhed) for optimal ydeevne. Derfor er det obligatorisk, at din mobiltelefon understøtter OTG.

Hvordan tilsluttes USB-hukommelse til mobiltelefon for at overføre filer?

Etablering af en forbindelse mellem en USB nøgle og en mobiltelefon til overførsel af filer er baseret på en meget enkel procedure, der ligner processen med at forbinde en mus til en Android-tablet. Dernæst viser vi dig alle de trin, du skal følge for at opnå dette.

Nødvendige materialer

For at tilslutte en USB-hukommelse til en mobiltelefon skal du bruge et USB OTG-kabel, et USB-flashdrev (mindst FAT32 format ) og en OTG-aktiveret Android-mobilenhed.

Tjek, om din mobiltelefon er OTG-kompatibel

Det er vigtigt at vide, om Android-mobilen er kompatibel med USB OTG. For at gøre dette skal du kontrollere OS-versionen af ​​din telefon. Det er vigtigt at nævne, at Android er kompatibel med OTG fra HoneyComb-versionen. Du skal også bruge appen "USB OTG Checker", som du kan finde i Google Play - USB OTG Checker.

Hent USB OTG-kablet

Hvis din mobiltelefon er OTG-kompatibel, er det tid til at købe USB OTG-kablet. Denne enhed giver dig mulighed for at forbinde USB-nøglen med din mobiltelefon for at overføre filer. Disse typer kabler har et mobiltelefonstik i den ene ende og et hun USB-hukommelsesstik i den anden.

Det er vigtigt at kontrollere, om enden af ​​USB OTG-kablet, der vil forbinde til den mobile enhed, er USB af type C, altså microUSB . Logisk set vil dette afhænge af stikket på din mobiltelefon.

Tilslut USB-hukommelse til mobiltelefon for at overføre filer

Tilslut USB OTG-kabel til USB-flashdrev og mobiltelefon. Hvis USB-flashdrevet har en LED-indikator, lyser LED'en for at angive, at den har strøm. På din mobiltelefon vil du se meddelelsen om, at et USB-drev er blevet indsat, vælg det, så kan du se alle filerne på USB-hukommelsen fra Explorer.

med l' din mobiltelefons filstifinder, du kan klippe, kopiere og indsætte alle de filer, du vil overføre fra USB-hukommelsen. Men hvis du foretrækker at bruge et andet værktøj til at få adgang til oplysninger fra USB-flashdrevet, kan du downloade og installere OTG Explorer-appen, der er tilgængelig på Google Play – OTG Explorer-appen.

Afmonter USB-drevet

Når filoverførselsprocessen er fuldført, vil den anbefales at afmontere USB-nøglen korrekt . For at gøre dette skal du gå til "Indstillinger" på din mobiltelefon og derefter til "Lagring og USB". Find USB-enheden, og vælg datoikonet op.

Hvad skal jeg gøre, hvis min mobiltelefon ikke understøtter OTG til at tilslutte USB-hukommelse?

Hvis din mobiltelefon ikke er OTG-kompatibel, skal du ikke bekymre dig, for der er et andet levedygtigt alternativ. I dette tilfælde kan du bruge et værktøj kaldet USB HUB . Tilslut dette instrument til den eksterne strømkilde, så USB-hukommelsen kan modtage den strøm, som din mobiltelefon ikke kan levere.

Tilslut derefter USB-hun-enden af ​​USB OTG-kablet med USB-HUB og sidstnævnte USB-hukommelsen. Den anden ende af kablet (MicroUSB) bruges til at tilslutte din mobiltelefon. Til sidst skal du kontrollere, at din enhed har genkendt det flytbare drev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up