Sådan brænder du en cd eller dvd med flere filer uden programmer - musik, billeder, videoer og mere

Uden tvivl CD brænding var en af ​​de mest brugte processer før til gemme oplysninger fordi ingen anden ressourcetype tillod at gemme filer én eller flere gange.

Men over tid har dette ændret sig, grundet skabelsen af ​​nye enheder, som gør det muligt at gøre det samme, på en mere praktisk måde. Men når det kommer til sikkerhed, CD'er eller DVD'er er det bedste alternativ .

En af hovedårsagerne er, at denne opbevaringsenhed er pålidelig og sikker , fordi det er skrivebeskyttet, så når det først er blevet gemt, tillader det ikke data at blive overskrevet. På denne måde bliver dine oplysninger beskyttet. Så uden videre, lad os starte med det, vi virkelig er interesseret i, og det er ligesom at brænde en cd eller dvd med flere filer og ingen programmer.

Indeks
  1. Hvordan brænder man en cd eller dvd med flere filer og uden programmer?
  2. Trin til at brænde en cd eller dvd med flere filer
    1. Vælg posttype:

Hvordan brænder man en cd eller dvd med flere filer og uden programmer?

Baseret på ovenstående vurderes det, at denne lagerenhed (CD) er meget mere effektiv, hvis vi ønsker at beskytte vores data, da det også er næsten umuligt at blive inficeret med virus.

Af denne grund er det vigtigt, at du ved, hvordan du registrerer det, nemt, hurtigt og enkelt . Men det bedste er, at du ved at bruge denne metode ikke behøver at downloade nogen programmer, og du kan gemme alle slags filer.

Du vil have mulighed for at streame musik, videoer, billeder og mere. Det er dog vigtigt, at du husker på, at de har -en plads begrænse så afhængigt af det vil det være antallet af filer, du kan gemme.

Trin til at brænde en cd eller dvd med flere filer

Den første ting at gøre er at læg en tom cd i læseren/skribenten. Husk at tomme cd'er har en maksimal kapacitet på 700 MB, mens dvd'er kan rumme omkring 4,7 GB.

  • Vælg posttype:

I denne mulighed kan du vælge den ønskede post. Under hensyntagen til, at der er to måder at gøre dem på, nemlig: Som end USB-nøgle eller med en CD eller DVD afspiller . I tilfælde af det første alternativ kan brugeren gemme en del af enheden og lade den anden bruge den, når han ønsker det. Du vil dog ikke være i stand til at slette allerede gemte data.

Derfor er den anden mulighed den hyppigste, da den er mere kompatibel . Dette skyldes, at når cd'en er blevet brændt, kan der ikke tilføjes flere oplysninger.

Det du skal gøre i dette trin er at læg filerne på cd'en eller dvd'en. Dette kan gøres ved blot at trække dem til udsalget eller kopiere dem til udklipsholderen fra deres placering og slippe dem indenfor.

Efter at have fulgt alle de foregående trin, fortsætter vi til check-in. For at gøre dette skal du oprette forbindelse til din computer ved at klikke på "DVD afspiller" for at vælge filer. Kig derefter efter indstillingen "Enhedsværktøjer", og klik, hvor der står "afslut optagelse".

Der kommer straks et vindue frem, hvor du kan indsætte det navn, du ønsker til din opbevaringsenhed. Du kan også indstille optagehastighed , husk på, at jo højere den er, jo hurtigere vil din optagelse være. Det anbefales dog at gå efter en langsommere, for at undgå fejl, når jeg kender denne post.

Endelig vil processen begynde at gemme dine filer, såsom musik, videoer, billeder eller hvad du nu ønsker. Når du er færdig, systemet vil lade dig vide .

Ligeledes er det vigtigt at pointere, at hvis du er interesseret i relateret information, kan du på vores hjemmeside finde nyttig teknologisk information, samt tutorials Og meget mere.

Til sidst håber vi, at denne vejledning var nyttig for dig, men vi vil gerne vide din mening Formåede du nemt at brænde din cd eller dvd? Anser du det for vigtigt at gemme dine filer på en cd eller dvd? Giv os dit svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up