Sådan konverteres PDF til redigerbar DWG-fil online

I dagens artikel vil vi forklare, hvordan man konverterer en PDF i dwg-fil kan redigeres online. Lad os starte med at vide lidt om de to filers karakteristika. Dernæst viser vi dig de websteder, du kan besøge for at konvertere dem.

Indeks
 1. Hvad er PDF- og DWG-filer, og hvad bruges de til?
 2. Sådan konverteres PDF til redigerbar DWG-fil online

Hvad er PDF- og DWG-filer, og hvad bruges de til?

En PDF er et format sammensat af vektorbilleder , bitmaps og tekster. Betydningen af ​​dets akronym på engelsk er "Portable Document Format", som når det oversættes betyder "Portable Document Format".

Det er meget udbredt i virksomheder, institutioner og af den brede offentlighed, fordi dets visualisering i digitalt format opretholdes under udskrivning. Blandt dets hovedfunktioner har vi:

 • Det er på tværs af platforme. Det betyder, at det originale dokument bevarer sit udseende og sin struktur, uanset hvilket desktop- eller mobiloperativsystem det bruges på.
 • Det kan krypteres for ekstra sikkerhed.
 • Det er gratis, og vi kan også sende PDF-dokumenter til vores kontakter via e-mail, WhatsApp eller Telegram.
 • Det bruges som et juridisk dokument, når det er nødvendigt, da det er muligt at signere det digitalt og indstille det som ikke-redigerbart.
 • Dokumentet kan indeholde en kombination af tekst, videoer, lyde, links mv.
 • Forskellige typer PDF-filer kan oprettes: Kun billedfiler, umærkede dokumenter, mærkede og elektroniske formularer.

Filer, der kun indeholder billeder, er i enkle vendinger fotografier. De er nyttigt når dokumentet skal være tro mod en original version som f.eks en faktura for eksempel.

I tilfælde af umærkede dokumenter er det dem, der ikke behøver koder til fremtidige internetsøgninger. Tværtimod er taggede dokumenter dem, der nemt kan findes på nettet.

Elektroniske formularer er PDF-dokumenter redigerbar, hvor data indtastet direkte fra tastaturet eller kopieret fra andre filer kan gemmes. Disse kan være adgangskodebeskyttede og kan også publiceres på internettet.

Lad os nu tale om dwg filer repræsenterer de filerne af database AutoCAD tegninger. De bruges typisk af arkitekter, designere og ingeniører på grund af deres evne til at gemme 2D- og 3D-billeder skabt i det førnævnte program eller et andet lignende program.

Et ret almindeligt problem er, at DWG-filer ikke altid kan åbnes på grund af kompatibilitetsproblemer mellem filen og programmet, men der er forskellige værktøjer, der hjælper dig med at nå dit mål. Programmerne, som du kan åbne DWG filer med, er:

 • AutoCAD
 • Autodesk Viewer
 • DWG trueView
 • Adobe Illustrator
 • DraftSight
 • Design gennemgang
 • Ashampoo Photo Commander

Alle disse programmer er gratis og vil give dig den visualisering, du har brug for, af dine DWG-filer. Her vil vi vise dig hvordan du kan konvertere den første fil, vi talte om, PDF, til en online redigerbar DWG-fil.

Sådan konverteres PDF til redigerbar DWG-fil online

På nettet finder du forskellige sider eller sider vedr konvertere PDF-filer til redigerbare DWG-filer. Vi vil præsentere dig for nogle trin-for-trin forslag, der vil lette processen.

 • ABViewer Enterprise PDF til DWG Converter til pc. For at bruge denne hjemmeside og konvertere PDF-filer online, er alt hvad du skal gøre at få adgang til portalen og bruge den gratis onlinetjeneste. Du vil bemærke en boks med følgende besked: " Træk PDF-filen (op til 3MB)» . Dette er en måde at uploade dit dokument på, men du vil også se knappen "Tilføj fil", hvis du vil uploade det på denne anden måde.
 • Onlineconvertfree.com. Uden tilmelding , kan du konvertere en PDF-fil til en redigerbar DWG-fil eller til et af over 250 tilgængelige formater. Det er en sikker ressource med et avanceret niveau af SSL-kryptering, der lover det at slette øjeblikkeligt PDF-fil og konverter den til DWG efter 24 timer.
 • Anyconv.com. Med denne hjemmeside vil det være muligt at konvertere dit dokument i kun tre trin. Den første dube filen: Tryk på ¨Vælg fil¨ for at uploade den fra din computer. Det andet trin er at overføre dokumentet fra PDF til DWG : Klik på " Konvertere" . Det tredje trin er at downloade det. På dette websted kan du også konvertere andre filer til DWG-format, såsom DWF, DXF, JPG og SVG.

Endelig anbefaler vi, at du læser denne anden relaterede artikel, hvor vi viser dig, hvordan du konverterer EDRW-fil til DWG gratis på få minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up