Sådan påfører du en skærmbeskytter uden at efterlade bobler trin for trin

Med fremskridtet i den teknologiske verden, nogle smarte enheder ligesom vores mobiltelefon er blevet nogle af vores mest dyrebare skatte. Det er grunden til, at mobiltelefonindustrien har fokuseret på at fremstille og markedsføre produkter af fremragende kvalitet, som har høje standarder for modstandsdygtighed over for eksterne faktorer som varme og vand.

Men på trods af disse anstrengelser. Risikoen for at beskadige vores telefon i tilfælde af en ulykke er altid latent. Såvel! Til dette blev der oprettet et ekstra beskyttelsesværktøj, som de kaldte Screensaver. At det ikke er andet end en slags hærdet glaslag, der er ansvarlig for at dæmpe eller reducere stødet i tilfælde af et fald.

Indeks
  1. Hvordan påfører man en skærmbeskytter uden at efterlade bobler?
  2. Trin til at påføre en skærmbeskytter uden at efterlade bobler
    1. En anden metode til at fjerne bobler

Hvordan påfører man en skærmbeskytter uden at efterlade bobler?

Glas eller hærdet glas er et sikkerhedsværktøj, der oprindeligt blev implementeret i køretøjer, siden under en ulykke. Brudstykkerne produceret ved sammenstødet forårsagede alvorlige skader på de ombordværende. Men gennem årene har brugerne set muligheden for at anvende dette værktøj på mobile enheder.

Dette er, hvordan pauseskærme har begyndte at blive brugt . Dette er en effektiv metode til pleje af apparater. Da det giver større modstand mod skærme.

Skærmbeskyttere er en tyndt lag glas som har været udsat for kraftig belastning for at øge sin styrke. Til dette bruges termiske eller kemiske metoder, som forråder den ene side af glasset, mens den anden komprimeres. Resultatet er et materiale, der sikrer sikkerheden for enhver enhed, den dækker.

Trin til at påføre en skærmbeskytter uden at efterlade bobler

Det første trin er at vælge en skærmbeskytter lavet af slagfast materiale, sørg for at målene matcher din enhed eller er specielt lavet til denne model.

Du skal rengør og desinficer dine hænder før du placerer skærmbeskytteren, for at forhindre sved eller andre elementer på den i at plette og efterlade fingeraftryk på skærmen, hvilket gør resultatet uskønt.

En anden vigtig handling er at have alle de elementer, du vil bruge under installationen af ​​beskytteren, helt rene, dette inkluderer emballagen og arbejdsbordet. Sørg for at type opløsningsmiddel at bruge er skånsomt. Nogle beskyttere leveres med to påføringsklude. En våd og en tør. Du skal bestå dem fortløbende. Du kan bruge to metoder, afhængigt af din puls eller din praksis.

Den første er enklere og består af placere enheden vandret og juster skærmbeskytteren, så den passer til placeringen.

Så skal du træk forsigtigt tappen af ​​klæbemidlet uden at røre ved de indre rum for at undgå at plette dem. Placer skærmbeskytteren meget langsomt fra bund til top, og efterhånden som du klæber den på, kan den være det tablet op for at forhindre luft i at blive indkapslet.

Hvis der er bobler, skal du bruge en flad genstand såsom et kort eller ID som er fast. Med den vil du evakuere luften vandret på siderne (pas på ikke at ridse beskytteren).

En anden metode til at fjerne bobler

En anden måde er hængsel-tricket og er at justere næsten perfekt enheden med skærmbeskytteren og fastgør beskytteren på bagsiden af ​​enheden ved hjælp af klæbende tape.

Beskytteren skal ligne et dæksel, der dækker skærmen på enheden, og der bør ikke være åben plads, og tapen skal holde beskytteren fast. Når dette er gjort, skal du forsigtigt fjerne tappen fra beskytteren uden at røre midten for at undgå pletter.

Rør nu enheden jævnt mod beskytteren. Sørg for, at alle dele berøres, når du udfører denne bevægelse. For at undgå at efterlade en luftspalte. Du kan fjerne luftbobler med en flad genstand som f.eks lineal eller et kort eller badge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up