Sådan repareres min mobiltelefonskærm, hvis den ikke tænder eller giver et billede

Ulykker sker, men en af ​​de værste ville være din mobiltelefon tænder ikke eller tænder ikke for billedet i dag er vores mobiltelefon alt, vi lever klistret til vores mobiltelefon morgen, eftermiddag og aften.

Hver dag bruger vi vores mobiltelefon, som vi arbejder, studerer og kommunikerer med. Vi lever i den teknologiske tidsalder hvor hver enkelt har en mobiltelefon.

Men der opstår ofte problemer med vores enheder, uanset om det er uheld eller forkert håndtering, men du skal ikke bekymre dig om alt, der er en løsning, og hvis der ikke er det, anbefaler jeg, at du køber en ny enhed, men først giver den en anden chance for at genrulle den, du har.

Senere, vi vil tilbyde dig flere løsninger til at løse problemet med din mobiltelefon , din mobiltelefons skærm vil ikke tænde, eller din skærm viser intet billede og er helt sort. Problemer, der er skræmmende, men ikke bekymre dig, er nemme at løse.

Indeks
  1. Hvordan reparerer jeg min mobiltelefonskærm efter et nedbrud?
  2. Hvad skal man gøre, hvis din mobiltelefon ikke tænder eller aktiverer billedet?
  3. 5 ting, du gør forkert med din mobiltelefon

Hvordan reparerer jeg min mobiltelefonskærm efter et nedbrud?

Hvis din telefon af en eller anden grund får et slag, og det giver ikke længere et billede skal vi først tjekke om enheden har super amoled eller amoled teknologi, altså en skærm der har en LED strip i bunden af ​​skærmen.

Ved at have en LED strip i bunden af ​​skærmen, det ville være bedre at købe en ny mobilenhed, når din mobiltelefon ikke vil tænde eller ikke giver noget billede. Brug ikke penge på at sende det til en mobiltelefontekniker, køb en ny.

Men hvis den ikke har amoled-teknologi, er det meget mere sandsynligt, at det løser det ved at opdage det og tilslutte skærmen igen eller ved en simpel nulstilling. Og på den måde giver du din mobiltelefon en ny chance og du sparer penge ved ikke at købe en ny.

Hvad skal man gøre, hvis din mobiltelefon ikke tænder eller aktiverer billedet?

Hvis du har en Android-mobiltelefon, og skærmen er sort, men mobiltelefonen stadig er tændt. Dette problem forekommer ofte i Android-mobiltelefoner fordi mobiltelefonen forbliver i dvaletilstand.

Winterize-tilstand er intet mere end en strømbesparer, og ofte vågner skærmen ikke op og bliver sort, når det kommer til at tænde. Vi leder altid efter, at vores batteri er evigt, for ikke at tabe vores mobiltelefon på noget tidspunkt, er der en strømbesparende tilstand.

Det er en meget almindeligt problem og nemt at løse skal du udføre en tvungen genstart først, dvs. ved at trykke på tænd/sluk-knappen og lydstyrke ned-knappen på samme tid.

I andre nyere mobiltelefoner skal vi tryk på tre knapper på samme tid , tænd/sluk-knap og lydstyrke op og ned knapper. Vi trykker på disse knapper i cirka 5 sekunder, og mobiltelefonen tænder automatisk.

5 ting, du gør forkert med din mobiltelefon

Det første du gør forkert med din mobiltelefon er at ikke afinstallerer apps korrekt skal du gå til applikationer, afinstallere dem og dermed sletter du dem helt, og du slipper for at fylde dit lager op.

For det andet tage mobiltelefonen med på badeværelset disse enheder er ikke forberedt på den fugt, der genereres af vanddampen, når du tager et brusebad, kommer al dampen ind i dit udstyr.

Så jeg råder dig til, at hvis du er en af ​​dem, der tager din mobiltelefon med på toilettet for at lyt til musik, når du går i bad, lad være med at gøre det mere . For det tredje, lad det stå i høje temperaturer, det påvirker batterilevetiden i høj grad. Prøv at placere din mobiltelefon på steder, hvor den ikke modtager direkte sollys for mere pleje.

For det fjerde skal du bruge generiske produkter, dvs. uofficielt tilbehør til vores mobiltelefon som oplader. Dette beskadiger vores enhed og sætter en stopper for vores mobiltelefonbatteri med det samme, selvom det, vi altid ønsker, er at spare på batteriet og få det til at fungere korrekt uden at overophede det.

Endelig er den femte ikke at genstarte eller lukke ned ordentligt din mobiltelefon , bør den genstartes hver 15. dag, ikke hver dag. Med dette hjælper du din enheds levetid til at køre hurtigere og mere effektivt og forhindrer din mobil i at downloade for hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up