Sådan designer du kreative forretnings- og reklameplakater eller plakater online gratis

Gennem følgende selvstudie vil vi lære dig nogle af de bedste værktøjer, du vil lære med at designe gratis plakater eller kreative forretnings- og reklameplakater online . Ligeledes inviterer vi dig til at lære, hvordan du laver en brochure eller flyer med Google Docs, som kan være et alternativ, når du laver en plakat.

Sådan designer du kreative forretnings- og reklameplakater eller plakater online gratis

Der er forskellige værktøjer, du kan bruge lave kommercielle plakater , heldigvis er der også fremragende gratis muligheder, som du kan prøve lige nu. Her er de vigtigste websider til at lave reklameplakater.

Kan gå

Det er formentlig værktøj det bedst kendt for at designe brochurer og præsentationer af enhver art. Canva tilbyder dog også en service til at lave plakater og billboards. Det er faktisk en af ​​de bedste gratis muligheder, hvis du vil lave plakater eller reklamer for din virksomhed.

Til dette giver platformen os forskellige modeller (modeller) forudindstillet fra høj kvalitet, hvormed design af plakaten er en meget enkel proces. Uanset om det er at vælge færdiglavede layouts eller starte fra bunden, er det en stærkt anbefalet mulighed for begyndere.

Du kan få adgang til funktionerne til oprettelse af annonceplakater via følgende link Opret plakater i Canva. Under alle omstændigheder er den første ting at gøre at registrere sig på platformen. Samtidig er det også muligt at lave videoer med animationer og musik ved hjælp af Canva.

Crello

Crello er også rangeret som det nemmeste værktøj til at designe på nettet, og det har bestemt masser af det. Med Crello, dig kan skabe design af alle slags herunder oprettelse af plakater eller kommercielle plakater.

Alt du skal gøre er at registrere dig på Crello-platformen for at begynde at bruge dens forskellige værktøjer. Som med andre platforme såsom Canva, har vi mulighed for at bruge forskellige skabeloner, men du kan også lade være frie tøjler til din fantasi med de forskellige værktøjer, som Crello præsenterer .

Som med Canva-platformen skal du registrere dig for at bruge plakatfremstillingsfunktionerne. Fordelen er i hvert fald, at du ikke skal betale for at bruge denne service. Du kan hoppe direkte til plakatdesignsektionen ved at gå til følgende link Crello oprette plakater.

Vism

Dette er måske det mindst kendte værktøj, vi præsenterer for dig i dag, men tag ikke fejl af det. Visme tilbyder enestående fordele i forhold til andre gratis muligheder for at skabe forretnings- og reklameplakater.

Blandt fordelene ved denne side er det faktum, at du direkte kan downloade de plakater, du laver i PD-format F for at udskrive dem. Ligeledes har den som forventet en lang række skabeloner, som du kan bruge som base til din plakat.

Til gengæld tilbyder platformen en tutorial for de mest nybegyndere, som viser, hvor nemt det er lave en god plakat . Det er uden tvivl et værktøj, som vi inviterer dig til at prøve, hvis du vil lave en reklameplakat uden at bruge en krone. Du kan få adgang til Visme og dets muligheder gennem Visme, ved at oprette opslagstavler.

Adobe Spark, en anden fantastisk mulighed for at skabe kommercielle og reklamebannere og plakater.

Denne sidste mulighed har sin gratis version, og vi kunne ikke udelade den, da den tilbydes af en af ​​de vigtigste virksomheder for grafiske designere og indholdsskabere. Den mulighed, som Adobe tilbyder os, er Adobe Spark. Adobe Spark giver exceptionelle værktøjer til tilpasset plakatdesign .

Du kan bruge de forskellige modeller, som virksomheden leverer, til gengæld kan du vælge mellem mange størrelser, med Spark er din kreativitet sikret. Det er uden tvivl et værktøj at overveje, hvis du vil lave en god annonceplakat. For at få adgang til det, besøg dets websted på Adobe Spark.

Indeks
  1. Sådan designer du kreative forretnings- og reklameplakater eller plakater online gratis
    1. Kan gå
    2. Crello
    3. Vism
  2. Adobe Spark, en anden fantastisk mulighed for at skabe kommercielle og reklamebannere og plakater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up