Hvordan låser og låser man mobiltelefon op med fingeraftryk? - Meget let

I den følgende artikel vil vi se trin for trin hvordan man låser og låser mobiltelefon op med fingeraftryk . Selvstudiet er fokuseret på iPhone- og Android-enheder.

Enheder, der har et fingeraftryk til at låse og låse mobilen op, har uden tvivl et ekstra lag af sikkerhed sammenlignet med andre. Selvom det er ret effektivt at have en adgangskode, et mønster eller en PIN-kode til at beskytte dataene på vores mobil, er det heller ikke helt sikkert.

Enhver, der ser os komme ind i model af vores mobil kan gætte det hurtigt og nemt. Men når vi bruger fingeraftrykket til at låse og låse vores mobiltelefon op, uanset hvor meget de ser på os, er der ingen måde, de kan bryde denne sikkerhedsmetode.

Når alt kommer til alt, hvis du konfigurere din enhed med dit fingeraftryk er den eneste person, der kan få adgang til det, dig. Derfor er det en yderst sikker sikkerhedsmetode, og en som du absolut bør anvende, hvis du har bankoplysninger, kreditkort eller meget personlige data på din enhed.

Af denne grund vil vi lidt længere nede se, hvordan du konfigurerer fingeraftrykket på iPhone og Android for at holde din mobil fuldstændig sikker fra tredjeparter og for at garantere, at ingen kan få adgang til den uden din tilladelse.

Indeks
 1. Sådan indstilles fingeraftryk på Android
 2. Sådan låser og låser du en iPhone op med et fingeraftryk

Sådan indstilles fingeraftryk på Android

 • Den første ting, du skal gå til, er app-skuffen.
 • Find " Indstillinger ".
 • Når du er her, skal du indtaste" Sikkerhed og privatliv " Hvor " Indstillinger for låseskærm “. Det vil afhænge af tilpasningslaget og den version, du har af Android.
 • Så skal du ind i menuen » Sikkerhed “.
 • I "Skærmlås"-indstillingerne vil du have de sædvanlige muligheder: mønster, PIN-kode, adgangskode og fingeraftryk. Klik på sidstnævnte.

Du skal nu følge instruktionerne for at aktivere fingeraftrykket. Du skal huske på, at du også skal bruge en backup-adgangskode, som ville være den sekundære metode til at låse telefonen op.

Sådan låser og låser du en iPhone op med et fingeraftryk

I tilfælde af en iPhone skal vi sørge for, at sensoren er ren samt fingeren, som vi skal bruge til at læse vores fingeraftryk. Til gengæld vil telefonen bede dig om at oprette en sikkerhedskode.

 • Lad os nu gå ind på” Indstillinger “.
 • Derefter bliver vi nødt til at kigge efter muligheden” Skærm lås ».
 • Den næste ting vi skal gøre er at gå til » Tryk på ID og adgangskode “. Så snart vi går ind, vil du blive bedt om den kode, du oprettede tidligere.
 • Hvis du kigger ned i " Fingeraftryk ", finder du muligheden" Tilføj et fingeraftryk klik på den.
 • Så bliver vi nødt til at placere fingeren, som vi vil bruge til at låse og låse enheden op. Dette er, hvad vi skal gøre på fingeraftrykssensoren.
 • Systemet vil bede dig om at gøre det på forskellige måder, selv så langsomt som muligt og sektor for sektor af din finger for at kunne læse hele dit fingeraftryk korrekt og registrere de nødvendige oplysninger.

Når du er færdig, kan du låse iPhone op med dit fingeraftryk. Noget der er essentielt for mange, for på den måde sørger vi for, at hver gang vi downloader noget fra App Store eller bruger Apple Play eller iTunes Store, er det nødvendigt at indtaste fingeraftrykket.

Dette giver naturligvis et meget vigtigt lag af beskyttelse til vores data, som vil beskytte dem mod tredjeparter. En anden interessant mulighed er, at vi kan tilføje flere fingeraftryk til enheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up