Hvordan fjerner eller afinstallerer du flere programmer på én gang i Windows?

De nye opdateringer, som Windows har implementeret i sit styresystem bestå i at afinstallere programmerne samtidig, hvilket mange har ventet på længe, ​​fordi det er nødvendigt at komme af med programmerne hurtigt og uden så meget ventetid. en fantastisk måde.

Det er ingen hemmelighed, at Microsoft har påtaget sig at gøre livet lettere for sine brugere med alle de værktøjer, som Windows tilbyder, men med denne nye opdatering tilfredsstiller den utvivlsomt de fleste af de klager, som brugerne har fremlagt i de seneste år, og at Windows havde været langsomme til at implementere.

Indeks
  1. Hvorfor er Windows så udbredt i dag?
  2. Find ud af, hvordan du afinstallerer programmer på samme tid i den nye Windows Update
    1. Få adgang til værktøjspanelet
    2. Afinstaller programmer på samme tid

Hvorfor er Windows så udbredt i dag?

Windows er det mest brugte operativsystem af tusindvis af brugere over hele verden , og hvis det er rigtigt, at det er en af ​​de hurtigste, er det den, der har flest værktøjer, der letter brugen af ​​disse teknologier. Det er ekstremt nemt at installere Windows, og i dag kan alle med grundlæggende viden gøre det.

En af de mest bemærkelsesværdige aspekter af denne virksomhed er, at den altid fokuserer på kravene fra sine brugere, af denne grund bliver al kritik, forslag og endda meninger taget i betragtning, mens de udfører sine opdateringer. Dette er tilfældet med det nye Windows 10, der i modsætning til de andre giver dig mulighed for at slette eller afinstaller programmer på samme tid og nemt.

Man kan sige, at Microsoft er en af ​​de mest avancerede softwarevirksomheder, og det lover utvivlsomt at blive bedre hver dag. Det skal bemærkes, at i sin nye opdatering vil det ikke kun være muligt at slette flere programmer samtidigt, men det har også brugerdefinerede mapper, mere cloud storage og teknisk support i Microsoft Store.

Find ud af, hvordan du afinstallerer programmer på samme tid i den nye Windows Update

Til at begynde med skal det nævnes, at for få den nye windows update , skal det gøres via dets officielle hjemmeside for at undgå fejl i installationen og selvfølgelig i driften af ​​selve Windows. Nu, for at afinstallere programmer på samme tid på Windows, skal du blot følge de følgende trin for at undgå unødvendig afinstallation eller fejl, programfejl.

Få adgang til værktøjspanelet

Det første klare skridt er at komme til panelet hvor du kan se alle unødvendige programmer, computeren måtte have . For at gøre dette skal du blot gå til Windows-ikonet, klikke på kontrolpanelet og til sidst vælge fanen programmer, hvor du en efter en kan se alle de programmer, som computeren har.

Dette trin er ekstremt vigtigt, især når du vil slippe af med flere programmer, men du stadig ikke ved hvilket, for ofte kommer operativsystemet med ubrugelige applikationsdownloads, som du ikke kender til og ikke tydeligt kan se, hvis du få adgang til programlisten.

Afinstaller programmer på samme tid

Selvom det er rigtigt, at det ofte ikke er nødvendigt at fjerne et program, men kan ganske enkelt forhindre programmer i at køre ved Windows-start bør du også forstå, at mange af disse programmer ikke reagerer på noget hjælpeprogram på din computer, så det anbefales næsten altid at afinstallere dem.

Af denne grund har Microsoft implementeret dette omfang, at du ikke kun kan fortsætte med at fjerne programmer, men du kan også afinstallere flere programmer på samme tid! Gør opgaven med at skulle slippe af med uønskede programmer, der åbenbart ikke gør noget for at holde en computer kørende, meget nemmere.

For at udføre denne handling skal du blot klikke på afinstallationsprogrammet, og mens du afinstallerer en, du kan klikke på en anden for at gentage processen og så videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up