Sådan tilsluttes, afbrydes eller fjerner du nemt WiFi-netværksadgang

I dag er Wi-Fi-netværk uden tvivl blevet et af de vigtigste midler. Siden da kan vi takket være dem oprette forbindelse til forskellige platforme . Og på den måde gør det det nemmere for os at udføre forskellige opgaver inden for forskellige fælles områder i dagligdagen.

Du kan finde Wi-Fi-netværk forskellige steder, hvis de har internetforbindelse, betyder det "trådløs troskab" . Til gengæld bruges denne forbindelse til at beskrive den teknologi, der tillader brugen af ​​trådløse netværk mellem forskellige enheder, såsom telefoner eller computere.

Af denne grund vil vi forklare dig, hvad der er trinene for at kunne tilslutte eller fjerne et netværk fra de to computere.

Indeks
  1. Hvordan tilsluttes eller fjernes et Wi-Fi-netværk fra den mobile enhed?
  2. Lær trinene til at tilslutte og afbryde et Wi-Fi-netværk fra din computer

Hvordan tilsluttes eller fjernes et Wi-Fi-netværk fra den mobile enhed?

I første omgang, for at kunne oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk fra din mobile enhed, skal du følge et par trin, det er en simpel procedure.

Du skal derfor have enheden i hånden og derefter gå ind i menuen for at kunne finde " indstillinger eller konfiguration ". Derefter åbnes en menu med forskellige muligheder, hvor du skal vælge den til "forbindelser" .

Sammen kan I få adgang til afsnittet " Trådløs hvor du kan se nærliggende Wi-Fi-netværk. Så alt du skal gøre er at vælge den du har adgang til og derefter indtaste adgangskoden og klikke på login-muligheden. På denne måde kan du nemt oprette forbindelse til et netværk.

Ligeledes, hvis du vil oprette forbindelse, hver gang du er i nærheden af ​​netværket, skal du bare aktivere "se oprette forbindelse automatisk ». Derfor, når enheden er i nærheden og registrerer dette Wi-Fi-netværk, forbindes den uden at skulle gøre det manuelt.

Men hvis du vil afbryde eller slette et Wi-Fi-netværk, skal du følge de samme trin for at kunne indtaste forbindelserne og vise navnet på det netværk, du er tilsluttet. Tryk på den i et par sekunder, og klik på glem netværk på denne måde vil Wi-Fi-netværket blive fjernet fra din forbindelsesliste.

Så denne procedure kan udføres, hvis du ikke længere ønsker at bruge den, eller fordi den har mange forbindelser gemt på din mobil. Du skal blot manuelt vælge den, du vil slette.

Til gengæld, hvis du vil logge ud uden at skulle fjerne adgangskoden for at kunne logge ind på et andet tidspunkt, skal du blot slukke for din enheds Wi-Fi-forbindelse.

Lær trinene til at tilslutte og afbryde et Wi-Fi-netværk fra din computer

Først og fremmest skal du sikre dig, at du har adgang til et Wi-Fi-netværk, derefter kan du finde det i den nederste venstre del af dit computervindue og vælge Wi-Fi- eller forbindelser-ikonet på proceslinjen.

Når du klikker, vil du bemærke de forbindelser, du har adgang til, så du skal vælge dem. Så skal du klik på tilslut, sammen ved siden af ​​tilslutningsmuligheden, vil du se, at der er muligheden “se oprette forbindelse automatisk som anbefales at være aktiveret.

Det er vigtigt at bemærke, at dette afsnit betyder, at når netværket er tilgængeligt, vil det automatisk oprette forbindelse, så hvis du ikke vælger det, vil du kun kunne oprette forbindelse én gang, og når du vil have adgang igen, skal du udføre processen . manuelt.

Så når du gør det, og hvis der ikke opstår problemer, kan du Indtast adgangskode sammen kan I aktivere eller deaktivere indstillingen "skjul tegn" hvis du har spioner. Så kan du klikke på "accepter" på denne måde, du kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværk fra Windows.

Men hvis du vil slette eller slette en trådløs forbindelseskonto, skal du blot gå til "proceslinjen" og vælge forbindelsesikonet. Når den er åben, skal du klikke på " åbent center af netværk og delte ressourcer ". Hvis du ønsker det, kan du sætte Wifi-netværksikonet på proceslinjen.

Vælg derefter i venstre menu muligheden " administrere trådløse netværk » og du vil derefter være i stand til at lokalisere dig selv på det netværk, som du vil slette og derefter klikke på «slet», denne mulighed er i en topmenu. På denne måde vil du have elimineret netværket fra din computer, hvilket er en simpel procedure.

Du kan også være interesseret i, Hvordan opsætter, forbinder og bruger to Wi-Fi-netværk på samme tid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up