Hvorfor skulle mobilen ikke lades op med skærmen tændt?

I dag vil vi se hvorfor mobilen ikke skal oplades med skærmen tændt . Batteriet er en af ​​de vigtigste ting i enheden, hvis du vil tænke langsigtet. Det er klart, at hvis batteriet i vores mobiltelefon forringes og ikke holder, vil det være meget svært for os at bruge det.

Det er slet ikke behageligt at forlade huset med et 100% batteri, og efter et par timer har vi ikke noget tilbage, vel? Blot at skulle konstant tilslutte telefonen eller søge efter en USB-indgang til batteristrøm er hverken behageligt eller praktisk.

Hvis batteriet på din mobil forringes for meget, holder det naturligvis meget mindre, hvilket vil komplicere vores dagligdag. Hvilket betyder at din enheds levetid ville være forbi . I dette tilfælde har du to muligheder: skift batteri eller køb en ny telefon.

Indeks
  1. Oplad aldrig telefonen med skærmen tændt
  2. Oplad ikke mobilen med skærmen tændt

Oplad aldrig telefonen med skærmen tændt

Batteriets levetid bestemmes af opladningscyklusser . Det betyder, at jo mere vi oplader den, jo færre opladningscyklusser har den. Selv for dem, der bruger hurtig opladning, hjælper de det med at dræne meget hurtigere. Dette er almindeligt, fordi der bruges mere energi på kort tid.

Det er lige meget, om telefonen er Quick Charge-kompatibel, alt hvad vi gør, der kræver meget højere opladningseffekt end normalt, bidrager til, at batteriet aflades hurtigere. Derfor er det bedst at bruge en normal belastning.

Skærmen er et af de elementer, der bruger mest batteri i vores enhed. Jo mere vi har det, jo mindre vil dets autonomi vare. Mange mennesker beslutter at fortsætte med at bruge telefonen, mens den oplades. Selv dem, der lader skærmen være tændt.

Det er en stor fejltagelse fordi du ikke kun bruger for meget energi. Ellers skal du have skærmen tændt tager lang tid at oplade mobilen fordi den bruger langt mest batteri.

Dette bevirker, at belastningsintensiteten bliver større for at forsøge at kompensere for det aktuelle forbrug (skærm tændt) og nå 100%. Det er klart, at dette genererer skader på batteriet, der akkumuleres gradvist.

Oplad ikke mobilen med skærmen tændt

Derfor er det ideelle, når du oplader batteriet på din enhed, ikke at bruge det direkte. Hvis du vil at den indlæses så hurtigt som muligt . Hvad du kan gøre, er at slukke for det for en sikker tid, og det er det.

Jo mindre energi du bruger, jo mindre ladeintensitet den vil have, jo hurtigere når den 100 % . Derfor er den konklusion, vi er nået frem til, at jo mere du bruger telefonen, når den lader, jo højere bliver opladningsintensiteten for at nå 100 %, hvilket forringer batteriet betragteligt.

Det ideelle er at indlæse det, når det er nødvendigt, strengt nødvendigt og ikke før. Hvis du vil spare på batteriet derhjemme, kan du bruge apps som WhatsApp Web.

På denne måde kan du svare på alle beskeder uden selv at låse din telefon op, hvilket sparer enormt meget batteri og forhindrer, at du skal tilslutte telefonen oftere, end vi ønsker.

Husk at kvaliteten af ​​enheden ikke betyder noget. Hvis du ikke lærer at tage dig af det, holder det ikke så længe som muligt. Hvis du stadig har spørgsmål eller vil give os et forslag. Det kan du gøre i kommentarfeltet, som du finder lidt længere nede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up