Hvordan deler og overfører man filer mellem pc'er ved hjælp af Lan Share?

Hvis du leder efter en nem måde at overføre data mellem dine computere og enheder, så er du kommet til det rigtige sted, her vil vi vise dig en nem måde at dele eller overføre filer mellem pc'er ved hjælp af Lan Share.

Det er et alternativ til at overføre filer fra PC med Pushbullet eller i stedet for at overføre filer fra PC Ethernet-kabel. Det er en proces, der, selvom den ligner, tilbyder andre funktioner, der er nemmere at administrere fra første øjeblik.

Den første ting du skal vide er, at Lan Share er en simpelt program til at overføre filer fra en computer til en anden . Open source, open source, som gør det muligt hurtigt at sende filer fra Windows til Windows, fra Windows til Ubuntu og omvendt: fra Ubuntu til Windows, det vil sige, det er et værktøj på tværs af platforme.

Et andet ikke mindre vigtigt aspekt er, at det er et værktøj, som du kan downloade helt gratis på computere med en af ​​versionerne af operativsystemet Linux eller Ubuntu. Det er også til stede på samme måde for Windows-operativsystemet.

Indeks
  1. Find ud af, hvordan du overfører filer mellem pc'er ved hjælp af Lan Share!
  2. Tilsluttet via WiFi
  3. Hovedtræk ved LAN Share

Find ud af, hvordan du overfører filer mellem pc'er ved hjælp af Lan Share!

Ikke kun er det muligt, men dette værktøj tillader det også sende filer og mapper glat til enhver maskine på dit netværk . Det eneste, der kræves, er, at applikationen er installeret og kører på computerne.

For at administrere dine filer med LAN-Share skal du blot vide, hvilken maskine du skal sende en mappe, fil eller data til. Lan Share viser automatisk alle enheder, der kører appen på et givet tidspunkt, så alt du skal gøre er at vælge den korrekte enhed fra en liste.

Som tidligere nævnt er LAN-Share tilgængelig til Windows og Linux. Hvilke mapper og filer, uanset deres størrelse, er således delt uden komplikationer mellem de to styresystemer.

Tilsluttet via WiFi

For at overføre filer mellem pc'er ved hjælp af Lan Share, som vi sagde, der er ikke behov for komplicerede enheder eller apps eller for at have yderligere brugertilladelser, er det vigtigt, at computerne er forbundet via netværket via internettet.

Ved at bruge dette kraftfulde værktøj finder du ikke tredjepartsservere, sammenflettede mapper, udførlige konfigurationer eller cloud-tjenester, endsige protokoller eller alcabalaer, der forstyrrer nem adgang til information.

Alt du har brug for er installere programmet på alle computere, der skal bruges vælg den mappe eller fil, du vil sende, vælg destinationscomputeren og klik på menuen "At sende" at sende disse oplysninger. Uden tvivl giver overførsel af filer mellem pc'er ved hjælp af Lan Share dig en stor fordel.

Hovedtræk ved LAN Share

  • Det fungerer direkte fra computer til computer, uden behov for mellempunkter. Det er meget hurtigere end at bruge en cloud-tjeneste. Den har ingen avancerede funktioner.
  • Det giver mulighed for sende filer eller mapper , mellem forskellige operativsystemer, uden at skulle komprimeres. Størrelsen på filerne er ikke begrænsende for at sende.
  • Brugergrænsefladen er ekstremt enkel og ligetil. Lan Del viser et hovedvindue delt i to vandret. Sendte filer vises øverst, og modtagne filer vises nederst.

For at konkludere er det kun tilbage at sige, at hvis du leder efter et værktøj med avancerede funktioner, især med hensyn til sikkerhed, er Lan Share ikke applikationen for dig.

Du vil helt sikkert finde mere effektive værktøjer på markedet til overføre dine filer . Det er et simpelt værktøj, let at få adgang til og bruge derhjemme. Her viser vi dig, hvordan du overfører filer mellem pc'er ved hjælp af Lan Share, et enkelt og ekstremt brugervenligt værktøj.

Der er kort sagt ingen tvivl om, at hvis du skal overføre filer mellem pc og pc på den hurtigste og nemmeste måde, Lan Del tilbyder dig en af ​​de bedste muligheder på grund af dens enkelhed og store styrke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up