Hvordan tilføjer man muligheden for at afinstallere et program i kontekstmenuen?

Tilføjelse af muligheden for at afinstallere et program i kontekstmenuen ville gøre processen til slette en app fra din computer. Du behøver ikke længere at gå til kontrolpanelet, i modsætning til i Linux, hvor programmer skal afinstalleres i Ubuntu fra terminalen.

Du vil ikke længere gennemgå den nødvendige proces for at afinstallere et program, da du ville have denne mulighed ved at højreklikke på den pågældende software.

Windows-operativsystemet lader dig downloade en bred vifte af apps både fra Microsoft Store og fra tredjeparter.

At kende antallet af versioner af Microsofts Windows-operativsystem giver brugeren en bred vifte af muligheder ved download og test af et program.

Ofte ender folk med at slette programmer, af forskellige årsager, kort efter at have installeret dem. For denne operation er det nødvendigt at følge en række ret omfattende trin. Det er dog muligt at tilføje muligheden for at afinstallere et program i kontekstmenuen.

Indeks
  1. Tilføj muligheden for at afinstallere et program i kontekstmenuen
  2. Tilføj flere muligheder til Windows kontekstmenu
    1. Programmer til at ændre kontekstmenuen

Tilføj muligheden for at afinstallere et program i kontekstmenuen

MenuUninstaller er et program til Windows som giver dig mulighed for at tilføje muligheden for at afinstallere et program i kontekstmenuen. På denne måde skal du kun højreklikke på den software, du vil fjerne, og muligheden for at afinstallere den vises.

Hvis du er en af ​​de brugere, der konstant prøver forskellige programmer til din pc, behøver du ikke længere at gå til kontrolpanelet og søge gennem den lange liste af installerede programmer, indtil du finder den, du vil fjerne. Nu kan du nemt gøre det med et enkelt klik.

Sørg dog for at finde produktnøglen til Windows-serveren, hvis en Windows-opdatering skal udføres for at undgå problemer.

Det første trin er at downloade programmet. Det er tilgængeligt på internettet, og det er gratis. Når du har downloadet det, skal du installere det på din computer.

Automatisk vil muligheden " Afinstaller " Hvor " Afinstaller vil blive tilføjet til konceptmenuen i Windows. Alt du skal gøre, når du vil fjerne et program, er at højreklikke på det og trykke på denne mulighed. Vælg muligheden » Ja at bekræfte, og det er det.

Hvis du ikke kan se muligheden " Afinstaller ", bliver du nødt til at vedligeholde røre ved " Flytte trykkes, når du højreklikker for at få adgang til denne menu. Ved at udføre disse trin, vil du være i stand til at se den mulighed, du skal bruge for at fjerne et program uden at skulle få adgang til kontrolpanelet.

Tilføj flere muligheder til Windows kontekstmenu

Der er andre apps, der lader dig ændre Windows-kontekstmenuen ud over at tilføje muligheden for at afinstallere et program til kontekstmenuen. På denne måde kan du tilpasse det efter dine behov.

Programmer til at ændre kontekstmenuen

Det første værktøj er kontekstmenueditoren. Denne app er en af ​​de bedste muligheder, hvis du vil tilføje app-genveje og links til kontekstmenuen.

Hvis du i stedet vil tilføje direkte adgang til filer fra kontekstmenuen, er FileMenu den mulighed, du leder efter. I modsætning til den tidligere app giver denne dig mulighed for at tilføje genveje til vigtige filer til nævnte menu.

Denne applikation giver dig også mulighed for at tilføje muligheden " Send til i kontekstmenuen. Således kan du sende filer til enhver modtager blot ved at højreklikke på dem.

Ligeledes giver det også mulighed for tilpasning af menuen. Tilføj eller fjern muligheder efter behov. På denne måde kan du ændre det efter dine behov.

En anden sjov applikation til at ændre kontekstmenuen og dens muligheder i Moo0 gennemsigtige menu. I modsætning til de foregående er denne applikation udviklet for at ændre menuens farve og gennemsigtighed.

Ved at bruge dette program, vil du være i stand til yderligere at tilpasse kontekstmenuen i Windows, da det giver dig mulighed for at placere forskellige farver og niveauer af gennemsigtighed.

Ved brug af disse programmer kan du helt ændre menuen ved at højreklikke. På denne måde kan man få mulighed for at tilføje genveje til forskellig software, genveje til vigtige filer, en hurtig afinstallation af programmer og en lang række muligheder, der er meget nyttige for brugerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up