Sådan indsætter du en adgangskode i en PDF-fil, så den ikke kan ændres

I øjeblikket er det vigtigt at beskytte fortroligheden af ​​vores data og frem for alt vores arbejde. Derfor er det vigtigt at vide hvordan man får adgangskode til en pdf, så den ikke kan redigeres . På denne måde vil ingen være i stand til at ændre vores PDF-filer eller andre dokumenter, som vi skal dele.

Det er meget vigtigt, at vi tænker over, hvordan vi udfører denne proces. Ikke kun fordi det hjælper os med at beskytte forskellige PDF-filer; men fordi det er ekstremt simpelt, og jeg kan forsikre dig om, at du vil vide det om et par sekunder hvordan man indstiller en adgangskode til en pdf-fil.

For at udføre denne proces vil vi bruge Word. Det er et program, som vi alle har installeret på vores computer, men hvis du ikke har det, skal du downloade Microsoft Word-programmet. Med Word mister vi ikke det format, som vi har i en PDF-fil. Du kan endda lære at konvertere word-filer til pdf med denne enkle tutorial.

Vi vil se trin for trin, hvordan vi kommer videre tilføje adgangskode til PDF i få trin . Enhver, med eller uden avanceret kendskab til PDF, kan anvende dette selvstudie på få minutter.

Indeks
 1. Indstil adgangskode til PDF-fil gratis
 2. Sådan tilføjes en adgangskode til en PDF-fil

Indstil adgangskode til PDF-fil gratis

Det sker ofte, at vi har en fil i Word-format, og vi vil sende den i PDF-format. Selv tilføjelse af en adgangskode til den, så bestemte personer kan se indholdet af filen.

Til gengæld, hvis du ikke har Word-dokument, du vil konvertere til PDF, det er lige meget. Da Word er perfekt i stand til at åbne enhver PDF-fil uden at miste noget i processen.

Derfor vil vi bruge Word, som er et ret komplet og simpelt program til at sætte en adgangskode til en PDF-fil. Derudover lærer du at ændre formatet, hvis det er nødvendigt.

 • Vi åbner den pågældende Word-fil.
 • Gå til " Gem som …"
 • Når vi er her, kan vi vælge, hvor vi vil gemme det. Det vigtige er bjælken, der vises under filnavnet, den, der siger " Venlig “.
 • I baren » Venlig , vælger vi formatet. Vælg format " PDF og du vil se forskellige muligheder vises nederst.
 • Blandt disse muligheder trykker vi på knappen, der siger » Muligheder… og et nyt vindue åbnes.
 • I dette vindue, hvis du kigger ned, skal vi score" Krypter dokumentet med en adgangskode “. Du skal blot markere denne mulighed og acceptere den.
 • Når vi gør det, vises et andet vindue, hvor vi kan tilføje adgangskoden vi vil, vi er nødt til at gentage det for at bekræfte, og når vi er færdige, trykker vi bare på » okay “.
 • Nu er det, vi gør, at gemme det, som vi plejer, og der vises et skilt, der fortæller os, at filen er beskyttet med adgangskode. Bare klik på " Ja " at bekræfte.
 • Derefter, for at få adgang til denne fil, det du skal indtaste adgangskoden . Hvis den korrekte adgangskode ikke indtastes, kan dette nye PDF-dokument ikke tilgås.

Sådan tilføjes en adgangskode til en PDF-fil

Det er så enkelt som det tilføje adgangskode til pdf-fil . Som du kan se med Word, er det ekstremt simpelt, og ingen, der ikke kender adgangskoden, vil kunne bruge den pågældende fil. Til gengæld tager det kun et par sekunder at konvertere et Word-dokument til PDF, og formatet bevares uden tab.

Dette er en ret simpel metode, som de fleste har Kontor installeret på deres computer. Så der er ingen grund til at downloade flere programmer eller bruge nogen form for webapplikation for at få adgangskode til en PDF-fil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up