Hvordan opgraderer jeg min gamle pc's hardware, og hvad skal jeg købe for at forbedre den? - Endelig vejledning

I computerverdenen er der mange myter om, hvilke komponenter du skal have for at optimere en gammel computer. Derfor har vi gjort os den ulejlighed at udvikle en hurtig guide, så du kan lære, hvordan du gør sætte til opdatere hardwaren på en gammel pc uden problemer. Mørk!

Generelt er det de færreste brugere, der tør opgradere en gammel computer, der ikke gør det svare mere til deres nuværende behov . De fleste foretrækker at gå i butikken for at købe en ny computer, fordi de på den måde kan undgå at lave fejl, når de skal vælge de rigtige komponenter til at forbedre den nuværende pc.

Men senere vil vi vise dig, at det er muligt sætte til opdatere en gammel computer uden at være ekspert. Grundlæggende vil du ved at læse denne artikel finde ud af, hvilke aspekter du skal tage højde for for at opdatere din pc's hardware i henhold til den brug, du vil give den.

Indeks
  1. Opdater min pc-hardware til at arbejde derhjemme
  2. pc til gamere
  3. Grafisk design og fotoredigering

Opdater min pc-hardware til at arbejde derhjemme

Nu hvis du er en gennemsnitlig bruger, der kun har brug for øge hastigheden hvor computeren kører for visse arbejdsprogrammer, så vær sikker på, at du heldigvis ikke skal købe og installere mange komponenter.

Det første vil være at forlænge computerens lagerkapacitet med en informationslagringsenhed, såsom en ekstra ny 200GB SSD, og ​​du skal også købe 4GB RAM, som det vil være tilstrækkeligt med. På den anden side, hvis du vil gå længere, skal du sikre dig, at processoren har mindst to kerner.

pc til gamere

Hvis du har en gammel computer og ønsker at opdatere den for at kunne spille nuværende videospil mere flydende, anbefaler vi, at du fokuserer på processoren. Helt konkret kan du vælge en anden generations processor fra AMD, da dens pris og kvalitet er ret afbalanceret. Selvom du kan lide at spille online, er det altid godt at afveje, om det er bedre at spille fra en gaming-pc eller fra konsollen.

Med hensyn til grafikkortet minder vi om, at det skal være i samme linje som processoren, da ideen er at have en balance mellem næsten alle komponenterne i vores computer. Hvis du kender typerne af grafikkort og deres egenskaber, kan du vælge det ideelle.

Et eksempel på dette er dette: Hvis du planlægger at spille Fortnite på en 60Hz high definition-skærm, behøver du ikke slippe alle pengene på et Nvidia RTX Geforce 2080-kort, som koster omkring 900 euro. I dette tilfælde vil det ikke være bekostningen værd, for med disse forhold ville du simpelthen ikke drage fordel af potentialet i denne komponent.

Nu med hensyn til VÆDDER, vi foreslår, at du ikke køber en, der overstiger 16 GB, da 8 GB vil være mere end nok. Det virkelig vigtige er frekvens , fordi det angiver, hvor hurtigt RAM-hukommelsen fungerer. Jo højere frekvens jo bedre, men husk at gennemsnittet er omkring 3000 MHz.

Grafisk design og fotoredigering

I dette tilfælde hardware opdatering vil fokusere på at forbedre RAM og grafikkort. På denne måde vil du uden problemer kunne arbejde med de bedste programmer til redigering af billeder og applikationer, der giver dig mulighed for at bruge muligheden for at gengive og redigere billeder og videoer i god kvalitet.

Derudover skal vi gøre opmærksom på, at du skal have mindst 8 GB RAM og en kraftig GPU, så du kan udføre flere krævende opgaver på samme tid, uden at din pc dør i forsøget.

På den anden side er det også vigtigt at tage højde for den maksimale frekvens, der understøttes af vores bundkort, da vi på denne måde kan få mest muligt ud kapaciteten på vores computer.

For eksempel bør du vide, at alle 32-bit operativsystemer understøtter maksimalt 4 GB RAM-kort. Hvis du skal bruge RAM med højere kapacitet, skal du installere et system d 64-bit operation.

Hvad angår videokortet, skal du først og fremmest vide detaljeret processorkraft fordi ikke alle videokort er kompatible med resten af computer komponenter .

Faktisk er der sider på internettet, som giver os mulighed for at indtaste kapacitetsmodellen for vores CPU, GPU og RAM for at sikre, at vi får det meste ud af vores pc's potentiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up