Sådan foretager du et videoopkald fra din mobil og streamer det til TV på Android og iPhone

Alt om videoopkald er bedst, dette på grund af pandemien, der opstod sidste år, og fremmedgjorde os fra alle vores slægtninge, venner og bekendte, er det takket være dem, at denne kommunikationsplatform har udviklet sig til at tilfredsstille forskellige masser. , med nye og underholdende værktøjer

Det er sket for os alle, at nogle gange, når vi er hjemme, og vi gerne vil foretage et videoopkald, så flere kan se, hvem de taler med, men desværre er skærmen på vores enheder meget lille og gør skærmen på vores ubehagelige enheder, er det nu muligt at reflektere på skærmen af vores fjernsyn.

Det er et ideelt værktøj, til at dele med familie og også til at gennemføre arbejds- eller studiediskussioner, så i Se, hvordan det er lavet, vil vi vise dig, at det er muligt.

Indeks
 1. Hvad skal jeg overveje for at kunne spejle videoopkald til mit tv?
 2. Spejl videoopkald via HDMI-kabel
 3. Spejl videoopkald ved hjælp af et trådløst netværk

Hvad skal jeg overveje for at kunne spejle videoopkald til mit tv?

Sandheden er, at der er få ting at tage højde for, men de er virkelig nødvendige for at kunne nå dette mål, den første af dem er at have en smart enhed eller en smartphone, som skal være forbundet til netværkets mobildata. eller et Wi-Fi-netværk, skal du også have et smart-tv i stand til at afspejle dette mål inklusive Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV Stick og Android TV og et HDMI-kabel (fra micro USB / USB C / Lightning til HDMI).

Selvfølgelig, hvis du har et nyligt Smart TV, kan det allerede modtage lyd og video trådløst. Ellers skal du muligvis bruge HDMI-kablet.

Spejl videoopkald via HDMI-kabel

Det er virkelig en af ​​de nemmeste måder at se videoopkald på vores fjernsyn, da det er nok at tilslutte mobilen til Smart TV'et ved hjælp af et HDMI-kabel. Her er trinene:

 1. Den første ting at gøre er at indsæt USB'en i din smartphone vil det afhænge af din mobiltelefons model, om det er Android eller iPhone.
 2. Den næste ting at gøre er tilslut hdmi til en ledig port på dit smart-tv.
 3. Du skal sæt HDMI-kanalen på dit smart-tv, hvis du ikke ved hvor det er, så tjek blot manualen.
 4. Herefter skal billedet afspejles på vores skærme.
 5. Til sidst er der kun tilbage at åbne din videoopkaldsapplikation, det være sig WhatsApp, Facebook Messenger eller Telegram og foretage videoopkaldet .

Spejl videoopkald ved hjælp af et trådløst netværk

Når du har så mange nyeste generations smartphones og smart-tv'er, gør kabler det del af historien , eller uden at overdrive så meget, gemmes de i en skuffe. Her er trinene til at projicere videoopkald fra et trådløst netværk til dit tv:

 1. Det første skridt at følge er at download "Xcast"-appen til Android-enheder og "AirPlay" eller "Replika" til iPhone-enheder. Disse er kompatible med langt de fleste smart-tv'er.
 2. Når det er installeret korrekt du nok at åbne den .
 3. Denne app vil begynde at scanne netværket og søge efter kompatible enheder. Hvis dit smart-tv ikke er på listen, skal du vælge HDMI-kabelindstillingen vist ovenfor.
 4. Når dit smart-tv er fundet er kompatibiliteten kontrolleret .
 5. Åbn " Google Home på din enhed. Vælg den tilgængelige Chromecast.
 6. Klik på " send min skærm mulighed, der vises nederst til højre.
 7. Og derefter vil dit smarTV spejle, hvad der er på din smartphones skærm
 8. Du skal bare åbne din applikation for at aktivere og foretage videoopkald enten WhatsApp, Facebook Messenger eller Telegram.

Selvfølgelig, afhængigt af mærket på dit Smart TV, ændrer tingene sig lidt, men det ville være et meget stort emne for så få ord, vi håber at hjælpe dig med mere detaljerede artikler til hvert Smart TV i den nærmeste fremtid.

Husk at understøtte din mobiltelefon på en base, så billedet er så stabilt som muligt, og udover dette skal du tage højde for, at hvad end der almindeligvis vises på din mobiltelefons skærm vil blive spejlet på dit Smart TV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up