Hvorfor afspiller min Android-telefon ikke gallerivideoer? - Fejlrettelse

At være et af de mest tilpassede og åbne operativsystemer, Android kan have nogle problemer . Normalt er dette aldrig normalt på nogen af ​​dine mobile enheder, men det kan blive en mulighed på grund af modifikationsfriheden og den åbne struktur, som brugerne har, når de køber en terminal.

Android tilbyder sine kunder muligheden for at ændre forskellige muligheder og værktøjer efter deres smag og præferencer, så oplevelsen inden for vores mobile enheder er meget bredere og mere givende. Men desværre kan denne væsentlige egenskab ved styresystemet gå fra pro til con.

Men hvorfor præcist? Bare rolig, vi forklarer det for dig. Da vi er et stort set tilpasseligt og modificerbart operativsystem, har vi mulighed for at ændre bogstaveligt talt alt på vores mobile enhed. Men det er relativt store ord, for hvis vi ikke passer på, hvad vi rører ved eller sletter, vi kan lave en fatal fejl.

Vi fortæller dig om det lige fra starten. Android har mulighed for at give sine brugere mulighed for at redigere og se interne mapper og enhedsrod . Dette er naturligvis kun muligt ved at downloade en god filhåndtering. Normalt er dette en standardapp.

Men du kan også downloade det fra Play Butik eller fra et alternativt marked eller tredjepartsmarked. Når vi tilgår disse filer og mapper, har vi mulighed for at ændre en lang række værktøjer, men i nogle tilfælde er det bedre at lade det være, som det er, fordi fejl som den vi lad os vise dette øjeblik kan ske .

Hvorfor afspiller min mobilenhed med Android-system ikke videoer fra galleriet?

Det var her, vi ville hen fra starten. En af de største fejl når du får adgang til telefonens rodmapper, er det ikke at vide, hvad vi kan røre ved eller ej. I værste fald kan vi ødelægge den korrekte funktion af en standardapplikation, såsom video- og fotogalleriet i dette tilfælde.

Det er en af ​​de vigtigste grunde til, at videoafspilleren fra vores galleri kan stop med at arbejde eller vi er måske ikke engang i stand til at åbne appen, og vi bliver præsenteret for den klassiske "Force stop"-fejl. Dette er uden tvivl en fatal fejl og lærer os, at på trods af at Android har et vidt åbent operativsystem, kan vi ikke ændre alt.

En anden mulig grund til, at vores videoer ikke afspilles fra galleriet, er, at en lang række telefoner har foto- og videoapps, der skal løbende opdateres . Disse applikationer er meget mere komplekse end dem, der er tilføjet som standard, de har foto- og videoeditorer og kan tilpasses mere.

For at komme tilbage til emnet, hvis du ikke opdaterer denne app, kan du sandsynligvis ikke afspille videoer fra den, og du kan muligvis ikke åbne den normalt. Google-tjenester er en anden grund til, at dette problem kan ske for os. Dette viser sig at være meget almindeligt i tilfælde af, at vi køber en ny mobilenhed.

Disse Google-tjenester kan indeholde en fejl og forstyrre galleriapplikationen. Derfor er det muligt, at der ikke gengives nogen video eller endda fotos eller billeder kan ses.

Hvordan kan jeg løse dette problem og være i stand til at afspille gallerivideoer normalt?

I tilfælde af at vi af en eller anden grund eller omstændighed har ændret eller ændret noget i enhedens rodmapper, vil løsningen være den mest drastiske. Vi bliver nødt til at lave en sikkerhedskopi af alle vores data og nulstil mobilen . Dette er den nemmeste måde at afslutte dette problem på.

Hvis du har en mobil, hvor applikationerne kræver konstant opdatering, er løsningen vil opdatere galleri-appen på denne måde vil vi eliminere fejlen ved afspilning af vores videoer, og vi vil være i stand til at åbne denne applikation uden problemer eller besvær.

Hvis du har købt en ny telefon, og der er fejl i Google-tjenester, der forstyrrer galleri-appen, vil løsningen være at sætte til opdater dette værktøj fra Play Store .

Indeks
  1. Hvorfor afspiller min mobilenhed med Android-system ikke videoer fra galleriet?
  2. Hvordan kan jeg løse dette problem og være i stand til at afspille gallerivideoer normalt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up