Hvad er og hvordan man åbner en X_T fil gratis online?

Computing har brede facetter, der kan bruges til at fremskynde og finde filer baseret på deres udvidelse uden større besvær, og dermed kunne afsluttes på rekordtid.

Og fordelen ved disse er, at du kan håndtere forskellige filer digitalt uden at skulle flytte fysiske filer. Derfor vil vi fortælle dig, hvad en X_T-fil er, og hvordan du åbner den, så du hurtigt kan mobilisere grafisk indhold.

Indeks
 1. Hvad er en X_T fil?
 2. Hvordan åbner jeg filen X_T?

Hvad er en X_T fil?

Det er et proprietært 3D-grafik- og CAD-filformat udviklet af Siemens Product Lifecycle Management Software, Inc. Det er hovedsageligt og specifikt Brugt til det CAD-modelleringskerner geometrisk, sammensat af ShapeData og pakket som en Parasolid-kerne.

Disse filer er kodet i almindelig tekstmodeller, som kan understøtte beskrivende teknologier med høje numeriske specifikationsgrænser. For eksempel indeholder den en overflademodel, et uafhængigt ark, en udvidet celletype og en solid sammensmeltning i den sammensatte CAD-struktur.

X_T-filer findes på computere, hvor Værktøjer til blanding af 3D-grafik er downloadet i Parasolid og CAD software. Som en generel regel bør disse filer ikke bruges eller åbnes, medmindre du har CAD-software baseret på Parasolid- og 3D-grafikprogrammerne.

Hvordan åbner jeg filen X_T?

Hvis du støder på en X_T-fil, og du ikke ved, hvad du skal gøre, viser vi dig her, hvordan du åbner denne type dokument. Først vil vi gerne give dig en kort forklaring på hvad åbne en X_T fil på din computer.

 1. Først skal du dobbeltklikke på dokumentikonet.
 2. Computersystemet åbner filen med den software, der er bestemt for disse filtyper på computeren.
 3. Hvis du ikke kan åbne den, skal du downloade og installere Parasolid-softwaren og samtidig linke filen til programmet.

Vi forklarer nu den forklarende proces for dig, så du nemt og enkelt kan åbne denne type fil på din computer.

 • Download og installer Parasolid: Hvis din computer ikke understøtter filen, skal du downloade Parasolid, men sørg for at downloade fil egnet og sikker på pc'en . Programmer der åbner X_T filer er: Windows, Fusion 360, Parasolid, USA KeyCreator, KeyCreator, Autodesk Inventor, MAC OS, Parasolid, Linux Parasolid. Som en guide anbefaler vi, at du bruger de bedste værktøjer og programmer til bekvemt at opdatere pc-software.
 • Sammenkædning af Parasolid med X_T filtypenavn: Hvis du allerede har installeret applikationen eller programmet, skal du linke X_T filtypen, og måden at gøre det på er som følger:
 1. Højreklik på den X_T fil, du vil åbne.
 2. Vælg den mulighed, der findes i menuen, som hedder "Åbn med".
 3. Klik på "Vælg en anden app"
 4. Klik på "Flere apps"
 5. Klik på "Søg efter flere apps på denne pc" og angiv installationsstedet for programmet.
 6. Derefter skal du vælge indstillingen "Brug altid det valgte program til at åbne X_T filer" og bekræfte handlingen.
 • Tjek andre mulige problemer med X_T-filer: Hvis du ikke åbner dokumentet med programmet, kan der være en problem med din computers operativsystem . I sådanne tilfælde skal du finde ud af, hvad den mulige årsag til problemet er med følgende tips for at udelukke problemer:
 1. Du kan gøre dette ved at scanne filen med et antivirus for at udelukke malware i operativsystemet, der er en hindring. I dette tilfælde kan du prøve at køre antivirussoftware i fejlsikret tilstand på din pc.
 2. Du bør også kontrollere, om det operativsystem, du bruger, har passende tilladelser til at arbejde med X_T filer. På den anden side skal du kontrollere, om jeg vælger det rigtige dokument, eller at det ikke er blevet slettet for nylig.
 3. Tjek, om systemet har de aktuelle værktøjer til at åbne denne type fil, eller om det understøtter Parasolid-programmet.
 4. Sørg for, at du har uploadet eller overført hele dokumentet til X_T-fillæseren.
 5. Kontakt endelig en computertekniker, som kan du at hjælpe for at konfigurere pc'en korrekt til at understøtte denne fil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up