Switch eller Commutador: hvad er det, og hvad er det til? Hvordan fungerer det, og hvilke typer findes der?

At vide, hvad switchen eller switchen i et netværk er til for, er et meget nyttigt aspekt for at få mest muligt ud af det nævnte tilbehør.

Selvom der i dag er en tendens til at bruge routere til at forbinde forskellige enheder til det samme netværk. Takket være dette værktøj genereres den samme funktion, som tilbyder igen en meget højere grad af sikkerhed .

Dette var også den metode, der blev brugt før oprettelsen af ​​enheder, der transmitterer internettet trådløst.

Gennem denne artikel vil du være i stand til at modtage den grundlæggende information, der er nødvendig for at kende kvaliteterne af dette værktøj og dermed skabe en bedre netværksforbindelse .

Switchen eller switchen vil bringe fremragende stabilitet til internettet i dit hjem eller dit arbejde ud over at beskytte dit udstyr, for at drage fordel af alle fordelene ved dit udstyr, du skal bare vide, hvordan du konfigurerer det korrekt.

Indeks
 1. Hvad er switchen eller switchen til i forbindelsen mellem computere?
 2. Hvordan fungerer disse kontakter?
  1. buffersystem
 3. Generel klassificering af typer af switche på markedet
  1. Desktop eller Desktop Switches
  2. Administrerede kantafbrydere
  3. Lavtydende bagagerumskontakter

Hvad er switchen eller switchen til i forbindelsen mellem computere?

Der er mange, der ofte bruger dette værktøj uden helt at kende dets funktion eller de mulige fordele, der kan opnås ved det.

En switch er en enhed, der giver dig mulighed for at forbinde et lokalt netværk (LAN) bestemt af Ethernet, det tjener som sammenkoblingsenhed mellem forskellige computernetværk der fungerer på datalinkniveau.

Switche bruges til at skabe LAN'er eller lokale netværk, som er det sæt af computerudstyr og periferiudstyr, der er forbundet med hinanden for at etablere fælles kommunikation via trådløse forbindelser med serveren.

Disse bruges når du vil bruge det samme netværk til flere computere, det tager sig af at være en forbindelsesfilter for at forbedre dets sikkerhed og dens ydeevne.

Hvordan fungerer disse kontakter?

Som navnet antyder, fungerer den som en kontakt til overføre forskellige typer data via forskellige enheder tilsluttet det samme netværk.

På denne måde behandler de den overførte information og når frem til hovedenden af ​​internetkablingen.

At vide, hvad switchen eller switchen er til, såvel som internettets funktion, etablerer et direkte forhold mellem værktøjer til at overføre data mellem dem.

Det er vigtigt at understrege, at de overskrifter, hvorigennem der oprettes forbindelser, har en MAC-adresse på afsendere og modtagere af information.

Skiftets arbejde er at sikkerhedskopiere data fra alle tilsluttede enheder i en tabel med MAC-adresser sammen med den port, hvor den er placeret.

buffersystem

Switch-processer, der udføres gennem dem, har et buffersystem, der fungerer som et nøgleelement, mens funktionen udføres.

Disse er områder arrangeret i hukommelsen, hvor hvert stykke information, der sendes, gemmes, før det sendes til den port, der svarer til den.

Generel klassificering af typer af switche på markedet

På trods af at hver model og version leveret af hver virksomhed er kendetegnet ved at generere en specifik funktion; alle typer af switche, der administreres af organisationer er integreret i fem typer . Her er 3.

Desktop eller Desktop Switches

Ved at vide, hvad switchen i et computersystem er til, er denne fyr ansvarlig for at køre hovedfunktioner som allerede er blevet diskuteret.

Det anbefales til boligområder eller virksomheder, der har lidt udstyr, så de kun har fire til otte tilslutningsporte.

Administrerede kantafbrydere

Bruges hovedsageligt til forbindelse mellem medium og stor skala udstyr , så de kan konfigurere styringen af ​​dens drift. Det er vigtigt i virksomheder på lavere niveau, så præsentationen varierer fra 16 til 48 porte.

Lavtydende bagagerumskontakter

Det er kendetegnet ved dets størrelse og den gennemsnitlige grad af ydeevne på dets forbindelsesniveau. Skabt til at fungere som kernen i et netværk .

Dette er en version, der er i stand til at generere avancerede konfigurations-, sikkerheds- og datatransmissionsfunktioner.

Det har fra 24 til 48 tilslutningsporte sammen med yderligere moduler og andre højtydende kabler og fibre.

Et andet element, du skal bruge for at oprette dit LAN-netværk udover switchen, er brugen af ​​Ethernet-kabler. Et Ethernet-kabel er et kabel, der har evnen til at forbinde enhver komponent eller enhed, der har en Ethernet-port, til netværket af netværk (internet), For at nyde et hurtigt og effektivt internet er det vigtigt, at du ved, hvordan du vælger det bedste Ethernet-kabel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up