Sådan ved du, om en RAR-fil indeholder en virus, før du downloader den

Lad os så se hvordan man ved, om en RAR-fil indeholder en virus, før man downloader den . Processen er for enkel, og du vil inden for få sekunder vide, om en fil indeholder en virus eller ej.

Desværre kan vi på internettet finde et stort antal vira. Det er noget helt almindeligt, en virkelighed vi lever med. Enhver, der surfer på nettet, ved ofte, at muligheden for at have en form for malware på computeren altid er høj. Og det er derfor, du skal vide, hvordan du beskytter dig selv mod malware, og hvilke typer der findes.

Den bedste måde at forblive sikker på er at beskytte en pc med antivirus, firewall, anti-spyware og anti-spam, udover altid sat til opdatere vores antivirus. Og frem for alt, vær opmærksom på, hvad vi skal downloade. Husk, at ingen antivirus er 100% effektiv, det er mere end indlysende.

Det er derfor, det bliver vigtigt at blive opmærksom på, hvad man finder eller kan finde på internettet. Og vær forsigtig eller skal manuelt fjerne virus fra min pc uden antivirusprogram. Denne kombination er uden tvivl det bedste forsvar, du har mod malware.

Men en anden ting du kan gøre er upload ikke nogen filtype indtil du er helt sikker på, at den kan stole på. Hvordan kan vi gøre dette? Faktisk er det meget nemmere, end du tror.

Mange malware dukker op, når vi downloader en form for fil til vores computer. Nogle gange er det en eksekverbar. Da det kan være et program vi har brug for, kan det ved andre lejligheder komprimeres til ARR og når vi pakker filen ud, finder vi en stor overraskelse.

Af denne grund ville det være bedre at scanne RAR-filen, før du downloader den. På denne måde kan du sikre dig, at den ikke indeholder nogen form for virus, før den kommer på din computer. Denne metode er meget mere sikker end at skulle afsløre din computer ved at downloade filen.

Processen er meget enkel, og vi kommer til at se lidt nedenfor trin for trin, hvordan du skal gøre finde ud af, om en RAR-fil indeholder vira før du downloader det til din computer. Alt dette med en webapplikation. Det betyder, at du ikke behøver at downloade nogen programmer for at kunne gøre dette.

Indeks
  1. Sådan ved du, om en fil har en virus, før du downloader den
  2. Tjek for virus i en WinRAR-fil, før du downloader den

Sådan ved du, om en fil har en virus, før du downloader den

  • Den første ting du skal gøre er at indtaste VirusTotal, som er en hjemmeside dedikeret til at analysere forskellige filer fra forskellige punkter.
  • Derefter skal du kopiere URL'en til den fil, du skal at verificere at den ikke indeholder nogen form for virus.
  • For at gøre dette er det ret simpelt, da alt du skal gøre er at højreklikke på det pågældende link, og du vil se, at der vises en mulighed, der siger "Kopier linksti".
  • Du skal nu indtaste den adresse, du kopierede tidligere.
  • For at afslutte skal du klikke på knappen " Scan det! ”Som er nederst på skærmen.
  • Du kan se resultatet i » Detektionshastighed» hvilket ville være antallet af hits i forhold til antallet af sete malware-søgemaskiner.

Tjek for virus i en WinRAR-fil, før du downloader den

Vi har selvfølgelig også en lang række webapplikationer, der giver os mulighed for at analysere filer, inden vi downloader dem. Selvom mange af dem ikke er så pålidelige som Total virus.

Vi har også et stort antal udvidelser i browseren, der giver os mulighed for omhyggeligt at analysere filerne, inden vi downloader dem for at kontrollere, at de ikke indeholder nogen form for malware .

På hjemmesiden til Total virus selv kan du finde et afsnit om udvidelser, hvor nogle meget interessante anbefales, som giver os mulighed for at forbedre vores sikkerhed, når vi surfer på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up