Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer en FTP-server? - Eksempler

Har du nogensinde spekuleret på, hvad en ftp-server , hvad er det, og hvordan virker det? – Eksempler, så skal du læse følgende information, hvor vi vil tale om dem.

FTP-servere kan være meget nyttige mange gange, men før du bruger dem, ville det være godt at vide, hvad disse servere er, og hvad de bruges til. Her vil vi fortælle dig på en enkel, men dyb måde, hvad du behøver at vide om dette filoverførselssystem.

Før du starter den følgende vejledning, anbefaler vi, at du lærer, hvad det er, hvad det bruges til og typerne af webservere, som vil guide dig til bedre at forstå, hvad vi vil kommentere næste gang.

Indeks
  1. Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer en FTP-server? – Eksempler
    1. Hvad er FTP?
    2. Hvad bruges FTP til?
    3. Fremkomsten af ​​FTP
  2. Sådan fungerer en FTP-server
    1. Eksempel på FTP-server

Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer en FTP-server? – Eksempler

For nogle år siden blev FTP term var meget bedre kendt end i dag, faktisk ved nye internetbrugere i dag det måske ikke engang. Alligevel blev det dengang lige så relevant, som såkaldt cloud storage kan være i dag.

Hvad er FTP?

FTP refererer specifikt til File Transfer Protocol, som er den ordrette oversættelse af navnet "File Transfer Protocol", som er meget præcis og beskriver præcis, hvad den gør. Faktisk refererer FTP specifikt til internet filoverførsel ved hjælp af FTP-servere.

Til dato er det ikke så udbredt, i hvert fald ved udviklere af websider eller brugere med deres egne sider som regel godt, hvad det handler om. FTP-servere . Da de har tendens til at blive implementeret i de fleste websteder med databaser.

Det er i hvert fald muligt at tilgå og oprette forbindelse til en FTP-server fra Windows med stor lethed, men det er klart, at du først skal forstå, hvad ftp-servere virker.

Hvad bruges FTP til?

Som tidligere nævnt refererer FTP specifikt til datatransmission i dette tilfælde refererer det til overførsel af information fra en computer til en server, som i de fleste tilfælde er en hjemmeside.

Under alle omstændigheder tjener FTP-alternativet også til at skabe en personlig server, hvorigennem en anden person kan få adgang til og downloade filer. Fordelene ved denne type software er, at en store mængder information kan flyttes uden større gener.

Faktisk kan du flytte en masse data ved at bruge en server med disse egenskaber. Som vi bemærkede tidligere, er der forskellige metoder til at åbne en FTP-server fra Windows Stifinder og andre operativsystemer, som du bør overveje.

Fremkomsten af ​​FTP

FTP-servere er meget gamle, faktisk var det en af ​​de første teknologier til overføre massedata meget nemt . Det blev født i 1971, og det blev skabt af Abhay Bhushan, i hvert fald på det tidspunkt var det et ret arkaisk system og anderledes end det, vi kender i dag.

Det var først i 1980'erne, at TCP/IP protokol blev populær, hvor FTP-servere blev standardiseret og begyndte at blive brugt mere globalt.

Sådan fungerer en FTP-server

Driften af ​​en FTP-server er noget kompliceret på et dybt niveau, under alle omstændigheder er brugen på et generelt niveau meget intuitiv i de seneste versioner af dette system, dette er en af ​​fordelene ved denne type system. Exchange, noget det er især nyttigt til at administrere websteder.

Spørger du dig selv hvordan fungerer FTP-servere? Dette varierer afhængigt af den anvendte tjeneste, men i de fleste tilfælde minder det meget om administrationen af ​​mapper og filer, der findes på platforme som Windows eller andre operativsystemer.

I mange FTP-servere er Information vises organiseret i mapper som det er muligt at få adgang til og gemme eller dele filer, afhængigt af konfigurationsmulighederne for FTP-serveren.

Eksempel på FTP-server

Hvis du vil kende eksempler på FTP-servere, kan du få adgang til nogle tjenester, der tilbyder muligheder med disse egenskaber. Filezilla, vsftpd, Cyberduck eller CompleteFTP er klare eksempler på denne type server til filoverførsel.

En af de mest interessante aspekter ved ovenstående er, at det endda er muligt at forbinde en Android til mapper på et netværk med Samba og FTP og på denne måde overføre filer mellem forskellige typer enheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up