Sådan ændrer du størrelse eller formindsker et billede med BMP - trin for trin

Hvis du har billeder i BMP-format, og du mener, at de har meget høje dimensioner, størrelse eller vægt, anbefaler vi denne guide, hvori vi vil lære dig Sådan ændres eller reduceres billedstørrelsen med BMP - Trin for trin .

Indeks
 1. Sådan ændrer du størrelsen eller formindsker et billede med BMP – trin for trin
  1. FastStone Photo Resizer
  2. Brug af FastStone Photo Resizer
 2. Reducer størrelsen af ​​et billede i BMP-format

Sådan ændrer du størrelsen eller formindsker et billede med BMP – trin for trin

Nogle gange er vi nødt til at reducere størrelsen og vægten af ​​et billede for at bruge det i forskellige applikationer. Faktisk er der flere forskellige metoder, hvormed vi kan reducere størrelsen af ​​et billede i BMP-format. Vi vurderer i hvert fald, at brugen af ​​applikationer som f.eks FastStone Photo Resizer ender med at være den mest praktiske mulighed.

FastStone Photo Resizer

FastStone Photo Resizer app anbefales stærkt, hvis du vil ændre størrelsen på et billede. Softwaren understøtter et stort antal forskellige filer inklusive BMP, hvorfor det er en af ​​de mest anbefalede og nemme at bruge muligheder.

 1. Den første ting du skal gøre er at få appen, som du kan downloade fra dens officielle hjemmeside, som du kan få adgang til via den officielle Faststone hjemmeside.
 2. Når du er på den officielle hjemmeside for FastStone Foto Resizer find den seneste version af filen og tryk på knappen "At downloade". Et nyt vindue vil dukke op, som giver dig mulighed for at vælge den type distribution, der passer bedst til dine behov, under alle omstændigheder anbefaler vi, at du vælger den første mulighed "Exe".
 3. Når du har downloadet programmet, skal du fortsætte med installationen som normalt. Så kan du begynde at bruge det til at konvertere dine BMP-filer til andre formater og reducere deres størrelse meget nemt.

Brug af FastStone Photo Resizer

 1. Åbn applikationen, som du kan se i højre side vises afsnittet "Inputliste" plads, hvor du skal trække alle de filer, hvis størrelse du vil ændre.
 2. Sørg for muligheden "Brug avancerede muligheder" er aktiv, og klik derefter på fanen "Avancerede indstillinger".
 3. Mange funktioner vil blive vist, så du skal finde den første "Resize"-fane og aktivere muligheden med samme navn, som vises nedenfor.
 4. Som du vil se, er der flere måder at ændre størrelsen på et billede på.

Med den første mulighed "I pixels", dig skal vælge præcis størrelsen i dens højde og bredde.

Den anden mulighed "Procent" giver dig mulighed for at vælge en procentvis ændring i størrelse.

Med den tredje mulighed "I printstørrelse", du kan vælge størrelsen i tommer (tommer) eller centimeter, hvilket især er nyttigt, hvis du vil udskrive billedet.

Den sidste mulighed "Ændre størrelse base på én størrelse" giver dig mulighed for at skalere ned baseret på den ene side af billedet, hvor "Højde" er højden og "Bredde" er bredden.

Når du har valgt den konfiguration, der passer dig bedst, er sidste trin at klikke på knappen "Konverter", hvorefter størrelsen af ​​de medfølgende billeder reduceres passende. Hvis du foretrækker at bruge et andet værktøj, kan du komprimere billeder og reducere størrelsen af ​​et billede med Pingo. Uanset om du beslutter dig for at bruge den ene eller anden applikation, vil resultatet, du får, være lige så optimalt.

Reducer størrelsen af ​​et billede i BMP-format

Ved at bruge programmet, som vi tidligere har præsenteret, FastStone Photo Resizer, er det også muligt at reducere størrelsen af ​​et billede i BMP-format. Denne proces er ret enkel og kan udføres meget hurtigt.

Skift vægten af ​​et billede i BMP-format vil føre til konvertering til andre mere effektive formater, såsom jpeg, et meget nyttigt format med tab, hvis du vil spare plads på dit lagerdrev. Selvom du også kan vælge at batchkomprimere flere billeder uden kvalitetstab online gratis.

 1. Den første ting at gøre er at tilføje de BMP-formatfiler, du vil konvertere, til programmet.
 2. I afsnittet "Outputformat" skal du vælge "JPEG-format", hvilket, som vi påpegede tidligere, vil hjælpe med at reducere den samlede billedvægt betragteligt.
 3. Det skal bemærkes, at ved at klikke på indstillingen "Indstillinger", kan du ændre forskellige faktorer, der vil hjælpe dig med at få et billede i jpeg-format med mere eller mindre vægt, som standard er det 90, men du kan også reducere dette tal til opnå samme billedvægt mindre.
 4. Når du har konfigureret billedet korrekt, som du ønsker, skal du blot klikke på muligheden "Konvertere" for at fuldføre processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up