Hvordan forbinder jeg et tastatur og en mus til min Android-mobiltelefon til spil

Android-enheder er uundværlige for brugere i dag. Siden teknologien udvikler sig, implementeres nye strategier, som giver dem mulighed for at få stor magt. Af denne grund er der udviklet en række videospil, som kan nydes fra mobile enheder.

Så du behøver ikke længere at stå foran en computer for at have det sjovt. Du skal blot have et tastatur og en mus lige ved hånden for at kunne forbinde dem til din enhed og dermed nyde de spil, du bedst kan lide.

Du skal bare søge efter de bedste spil, der er tilgængelige til Android, for at begynde at have det sjovt. På denne måde kan du bruge et par timer foran din enhed. Du bør også forstå, at de fleste af spillene er gratis for deres brugere, men nogle har en betalingsmetode.

Indeks
  1. Lær trinene til at tilslutte et USB-tastatur og en mus på Android
  2. Tastatur og mus forbindelse til at spille på enheden

Lær trinene til at tilslutte et USB-tastatur og en mus på Android

Brug tastaturet og musen på Android-mobilenheden, hvis det er muligt ved at følge en række trin. I første omgang skal du låse telefonens skærm op og derefter fjerne oplåsningen af spin fordi telefonen er placeret vandret.

Til gengæld kan du åbne Word-tekstbehandlingsprogrammet for at kunne kontrollere, om forbindelsen er korrekt. For at afgøre, om forbindelser fungerer, så du kan spille senere.

Samtidig anbefales det at have et Otg kabel som følger med Android telefoner. Den skal derfor tilsluttes porten i bunden af ​​enheden, hvor opladerne generelt forbindes.

Også, hvis du har en enhed med en USB Type-C port , kan det stadig fungere, så længe de korrekte adaptere bruges. Så når du tilslutter OTG-kablet, og det kun har et hunstik, kan du også kun tilslutte musen eller tastaturet, men du skal bruge tilslutningen af ​​begge.

Af denne grund skal du have en USB HUB, den indeholder han-stikket for at kunne forbinde det til hun-stikket på OTG-kablet. Denne HUB har også fire USB-porte, hvor du kan tilslutte tastaturet, og så kan du tilslutte musen uden besvær.

Når du tilslutter HUB'en til OTG'en, vil LED'en på enheden automatisk lyse, til gengæld vil du se en besked på skærmen, der spørger dig, hvilket tastatur du vil skrive med. Du kan også kontrollere, om det fysiske tastatur er tilsluttet, ved at trykke på Shift-tasten. På denne måde vil du se, at den grønne LED lyser, hvilket indikerer, at det store bogstav er aktivt.

Tastatur og mus forbindelse til at spille på enheden

Tilsammen betyder det, at tastaturet er tilsluttet korrekt, på denne måde kan du betjene din enhed fra det fysiske tastatur med musen. Og du vil være klar til at nyde de spil efter eget valg, som om du gjorde det fra en computer, det er en simpel procedure, der består af nogle få forbindelser.

Til gengæld er det nødvendigt at downloade Octopus-applikationen for at kunne bruge forbindelserne til at kunne spille fra Android-enheden. Som du kan få gratis i legebutikken.

Så gennem denne app kan du åbne det spil, du ønsker . For at kunne styre det med de forbindelser du lavede, som i dette tilfælde er tastatur og mus.

Du kan også konfigurere tastaturet for det spil, du er i, så det giver dig mulighed for at bevæge dig, som du ønsker. På denne måde kan du drage fordel af de mange forskellige funktioner, den tilbyder dig.

Endelig, hvis du allerede har spillet fra din pc, vil du bemærke, at det er meget enkelt, og at hvis du aldrig har spillet det, kan det være en smule kompliceret, men tilpasningen vil være let. Bare med lidt øvelse på ingen tid bliver du ekspert i spil fra din mobile enhed .

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening. Var du i stand til at tilslutte et tastatur og en mus til din Android-mobiltelefon til spil? Giv os dit svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up