Sådan tager du et skærmbillede på Windows PC og Mac

At tage et skærmbillede kan være meget nyttigt til forskellige formål, hvad enten det er for at have bevis for noget, at dele et billede af vores skærm med nogen og meget mere. Nedenfor vil vi forklare trin for trin hvordan man tager skærmbillede på pc windows og mac på en enkel måde.

Indeks
  1. Lær hvordan du tager et skærmbillede på Windows PC og Mac med tastaturet
    1. Sådan tager du et skærmbillede med tastaturet
  2. Andre alternativer til at tage et skærmbillede på PC Windows og Mac

Lær hvordan du tager et skærmbillede på Windows PC og Mac med tastaturet

Der er flere måder at tage en skærmbillede på din computer ; det kan kun være med tastaturet, med en app og endda med browserindstillinger eller -udvidelser (sidstnævnte ville kun fungere til at fange, hvad der ses i selve browseren).

Ud over ovenstående kan du optage skærmen på et Gameplay med Bandicam , hvilket er den ideelle mulighed, hvis du vil lave en video på afspilningstidspunktet. På den anden side er processen, som vi skal vise næste gang, grundlæggende og kun til at lave et billede.

Nu, hvis du ikke ved, hvilken tast du skal trykke på fange, hvad der ses på din skærm, vær opmærksom på følgende instruktioner:

Sådan tager du et skærmbillede med tastaturet

  1. Først og fremmest er det meget vigtigt at huske på, at ikke alle tastaturer har det samme tastelayout. Alligevel har hvert tastatur en specialtast til at tage skærmbilleder .
  2. Denne nøgle kan indeholde inskriptionen "ImpantPetSis", "ImprPant", "PrtSc" eller noget lignende og er normalt placeret på højre side af tastaturet.
  3. Når vi trykker på den førnævnte tast, vil skærmen blive fanget, som den blev set på optagelsestidspunktet.
  4. Billedet af skærmbilledet forbliver i udklipsholderen og kan indsættes næsten overalt på computeren. For at indsætte billedet kan vi trykke på tastekombinationen Ctrl + V, eller højreklikke og vælge "Sæt ind".
  5. Hvis du vil redigere billedet, har du mulighed for at indsætte det direkte i et redigeringsprogram, og du vil kunne selv den redigere i Paint hvis du bare har brug for at beskære det, tilføj noget tekst eller enhver anden simpel redigering.

Det er vigtigt at bemærke, at tastaturer kan variere på stationære computere, bærbare computere og mere, derfor kan nøglen til at fange skærmen være anderledes eller kræve en kombination af taster. For eksempel, hvis du har en Mac, ville tastekombinationen til at tage skærmbilledet være Shift + Kommando + 4 ($).

På den anden side vil den tidligere metode ikke vise markøren, så vi anbefaler, at du lærer, hvordan du fanger musemarkøren på et skærmbillede.

Andre alternativer til at tage et skærmbillede på PC Windows og Mac

Hvis 'PrintScreen'-tasten på dit tastatur af en eller anden grund ikke virker, er der andre alternativer, du kan anvende for at få et skærmbillede på din computer. En af dem kunne være bruge virtuelt tastatur og klik på "PrintScreen". Hvis du bruger denne metode, skal du huske på, at det virtuelle tastatur også vil være synligt.

En anden måde at fange skærmen på vores pc er ved at bruge eksterne applikationer. Disse applikationer giver os mulighed for at justere det område, vi ønsker at fange, og endda tilføje pile, cirkler, linjer, tekster, blandt andre elementer. For eksempel er der OBS Studio-applikationen til at optage din skærm, som uden tvivl er et af de bedste programmer til dette formål.

Ved denne lejlighed er en af ​​de applikationer, som vi kan anbefale, LightShot; Det fungerer godt, det er enkelt og intuitivt at bruge. Der er selvfølgelig mange andre apps til at tage skærmbilleder så hvis du ikke er overbevist af den, vi har præsenteret for dig, kan du udforske andre muligheder.

Ligesom billedet, vi viser dig nedenfor, er denne formular en skærmbilledemetode i MAC

Hvis du vil tage et skærmbillede i browseren, skal du vide, at der er et stort antal udvidelser, der giver dig mulighed for at udføre denne handling. Nogle browsere, som Opera, har deres egen funktion til at tage skærmbilleder og endda redigere, tilføje visse elementer og mere.

Som du kan se, er det ret simpelt at tage et skærmbillede og giver ingen større komplikationer. Glem ikke ikke at ikke alle tastaturer har det samme tastaturlayout de har heller ikke den samme inskription. Husk, at når du har taget skærmbilledet, kan du indsætte billedet i en billededitor for at redigere dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up