Hvad er en computersandkasse, og hvad bruges den til? - Endelig vejledning

Computere er grundlæggende værktøjer i mange menneskers daglige liv, så det er en af ​​nøglerne til deres pleje både eksternt og internt. bevarelse og af deres optimal ydeevne i lang tid.

Ud over forebyggende vedligeholdelse, udskiftning af dele og andre typer handlinger, der er nødvendige for at sikre, at det fungerer 100 %, skader det aldrig at tage en form for forebyggende foranstaltning ved udførelse af et program som kan skade computerens ydeevne på den ene eller anden måde.

Lad os tale om sandkassen

Fra denne tanke opstår ideen om Sandbox, som ikke er mere end en komponent, der vil bidrage til sikker udførelse af programmer, reducere softwarerisici upålidelige WHO kan have ekstremt negativ indvirkning på computerens operativsystem.

Hvad er sandkassen til?

Som forklaret ovenfor sigter denne dataisoleringsproces på beskytte al information og adgang af systemet udnyttelse af din computer mod tvivlsom procedure eller tvivlsom pålidelighed, som et program kan have.

 • Det giver dig også mulighed for at beskytte al information på din computer: dokumenter, webbrowsere og kommunikationsprogrammer eller udveksling af multimedieindhold, alle er beskyttet af sandkassen.
 • Optimer sikkerhedsindstillingerne når installation af et program på din computer, der kan.

Sådan fungerer sandkassen

Nogle browsere og programmer har implementeret deres egne isoleringsværktøjer til beskytte og beskytte computeren mod enhver skadelig kode .

Hvordan fungerer Sandbox i tilfælde af programmer, der skal installeres eller køres? Den mest udbredte analogi er sandkassen: dette værktøj tildeler en specifik plads til dette program på din computers harddisk, der skal installeres og udføres.

Teknologien i dette vigtige værktøj giver dette program, hvad det skal bruge for at køre normalt, uden at det er i stand til det spredes til andre områder af din computer og påvirke dem.

Måder at bruge Sandbox

Denne type databeskyttelsesværktøj er tilgængelig i Windows og GNU-Linux operativsystemer gennem programmer eller tilføjelser. Så denne gang vil du være i stand til at vide, hvordan du anvender det i hvert af operativsystemerne.

Sandboxing på GNU-Linux

Til denne type operativsystem anbefales brugen af ​​Firejail-programmet. En sådan anbefaling er baseret på det brede omfang, den kan have: beskyttelse af programmer til overførsel af multimedie- eller kommunikationsindhold (såsom Skype, for eksempel), webbrowsere og lyd- og videoafspillere.

Den er let og nem at bruge . For at bruge dette værktøj skal du blot indtaste kommandoen sudo apt-get install firejail. Derfra starter du med at opsætte profilerne:

 • Definer de mapper programmet kan få adgang til.
 • Tilladelser givet til dens drift.
 • Brugen af ​​specifik DNS.
 • Indstil, om du har internetadgang eller ej.
 • Hvis du vil konfigurere profilen for et program, skal du indtaste kommandoen: sudo nano /etc/firejail/programnavn.profil
 • Hvis du vil begrænse internetadgang til et program, skal du indtaste kommandoen firejail –net=no program name

Sandboxing på Windows

For at bruge Sandbox på Windows operativsystem , proceduren er lidt enklere. Bare klik på startmenuen og følg instruktionerne:

 1. Skriv "Slå Windows-funktioner til eller fra". På denne måde aktiveres søgemaskinen, og du kan se resultatet og klikke.
 2. Derefter åbnes et vindue, hvor du vil markere Windows-sandkassen.
 3. Genstart din computer.
 4. Klik på Start-menuen og søg efter Windows Sandbox.

På denne måde kan du få adgang til konfigurationsgrænsefladen for dette værktøj og begynd at øge din computers beskyttelsesniveauer.

Indeks
 1. Lad os tale om sandkassen
 2. Hvad er sandkassen til?
 3. Sådan fungerer sandkassen
 4. Måder at bruge Sandbox
  1. Sandboxing på GNU-Linux
  2. Sandboxing på Windows

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up