Sådan ved du, om min mobiltelefon eller mobiltelefon er 4G eller 5G Meget nemt!

Mobiltelefonteknologien forbedres mere og mere, dette skyldes den store indflydelse den har haft på menneskers liv. Da der er meget få mennesker, som i det 21. århundrede stadig ikke har en smartphone.

Med disse enheder kan vi udføre og gennemføre en lang række daglige opgaver og aktiviteter . Heriblandt kan vi citere, sende beskeder til vores pårørende og bekendte, købe og sælge ting, få information om mange emner, læse nyheder og bl.a.

Derfor er det ikke kun vigtigt, at enhederne forbedres i forhold til hardware (interne komponenter, der får udstyret til at fungere). Ellers skal internetforbindelsen også forbedres, som det er tilfældet med udviklingen af teknologi 4G til 5G, her kan du opdage deres forskelle

Men hvis du stadig ikke ved, hvilken af ​​disse to teknologier din mobilenhed har, skal du ikke bekymre dig, for nedenfor vil vi fortælle dig alle trinene, så du kan vide, om din smartphone har 4G-hastighed eller 5G.

Indeks
  1. Hvad er browserhastigheden?
  2. Hvad er 4G- og 5G-hastighed?
    1. Hvor hurtigt kan disse teknologier gå?
  3. Hvordan ved jeg, om min mobiltelefon eller mobiltelefon er 4G eller 5G?

Hvad er browserhastigheden?

Browserhastighed er en meget vigtig og mærkbar faktor, når vi får adgang til internettet. Enkelt sagt kunne vi definere det som den tid det tager for browseren at komme ind på websider som varierer på tværs af alle smartenheder.

For at bestemme gennemsnitshastigheden for et hold skal der tages højde for flere faktorer. I tilfælde af mobildata afhænger disse af dens hastighed på 3 faktorer, som er indvendige komponenter i udstyret hastigheden den kan løfte og netværksudbyderen.

Hvad er 4G- og 5G-hastighed?

I de senere år er netværket blevet utroligt forbedret, og det gør det fortsat, hvilket betyder, at udviklingen i dag, hvad angår teknologi, er konstant. Dybest set, når vi taler om 4G-hastighed og 5G-hastighed, taler vi om en store fremskridt i de senere år . Vi viser dig, hvordan du aktiverer 4G-forbindelsen på en smartphone.

I forvejen kan mobiltelefoner, der formår at modtage 4G-karakteristiske netværk, håndtere en række forskellige applikationer forankret til brugen af ​​netværket. Heriblandt kan vi nævne multiplayer-spil, visning af videoer i maksimal kvalitet, download af store filer og blandt andet.

Den nye generation af netværk lover ikke kun at forbedre brugen af ​​ovenstående, men udgør også en ændring i den nuværende forbindelse af trådløse enheder. At forbinde ting, som tidligere syntes umulige at forbinde forbindes som køretøjer og trafiklys.

Hvor hurtigt kan disse teknologier gå?

Efter allerede at have gjort det klart, at 5G-teknologi vil forbedre brugeroplevelsen mindre end 4G, er det kun naturligt for enhver at overveje et meget vigtigt spørgsmål: hvor hurtigt er det? Indtil videre, 5G-bånd bruger et område på 30 Ghz til 300 Ghz .

Mens de bånd, der bruges i 4G-teknologi, kunne nå et område under 6Ghz. Med hensyn til downloadhastighed var det maksimale, som 4G leverede, 1 Gb/s, mens den nye teknologi lover at forbedre dette område til 20 Gb/s hvilket sikkert ingen bruger vil blive skuffet over.

Hvordan ved jeg, om min mobiltelefon eller mobiltelefon er 4G eller 5G?

I øjeblikket er der ingen proces til at afgøre, om vores mobiltelefon modtager 5G-teknologi eller ej, det skyldes, at der ikke er meget udstyr, der kan understøtte det. Derfor skal vi have adgang til Google-fortegnelser angiver, hvilke enheder der understøtter denne teknologi.

Men blandt de mest kendte er Huawei P40, Samsung Galaxy S20, Xiaomi Mi 10, ZTE Axon 10S PRO . Og stort set alle andre hold har efterfølgende udgivet disse modeller.

Det skal også bemærkes, at da teknologien er så ny, kun nyt udstyr er tilpasset til at understøtte denne teknologi . Derfor, hvis du har udstyr, der allerede er forældet, er det meget usandsynligt, at du vil kunne drage fordel af denne avancement.

Til sidst vil vi gerne høre din mening. Kender du en anden metode, hvormed du kan vide, om din telefon er 4G eller 5G? Giv os dit svar i kommentarerne.

Du kan også være interesseret i, Hvad er 5G-netværk, og hvordan fungerer det, dets funktioner, fordele og ulemper?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up