Hvordan deaktiverer jeg min Windows bærbare computers touchpad, når jeg tilslutter en mus

Touchpaneler eller touchpad er meget nyttige, især fordi de giver dig mulighed for at arbejde med din bærbare computer hvor som helst og i enhver position: i parken, liggende. Og hvis du lærer at bruge dens genveje eller bevægelser; fordelene er stærkt øget. Dette er dog muligvis ikke så bekvemt for mange brugere. Nogle synes, det er så irriterende, at de foretrækker at bruge den traditionelle mus eller mus i stedet for touchpad'en, hvordan kan du deaktivere touchpad'en, når du tilslutter en mus til din bærbare computer?

Fortsæt med at læse denne artikel for at kende årsagerne til, at nogle brugere synes, at touchpad'en er ubehagelig, og det bedste er, at du vil lære, hvordan man deaktivere automatisk din bærbares touchpad når du tilslutter en mus, alt dette med det anvendte Windows-operativsystem.

Indeks
  1. Hvorfor tage stikket ud af min touchpad og vil bruge den traditionelle mus
  2. Deaktiver automatisk touchpad, når du tilslutter en mus, ved hjælp af Windows på din bærbare computer
    1. Traditionel touchpad eller mus

Hvorfor tage stikket ud af min touchpad og vil bruge den traditionelle mus

Berøringspanelet er en enhed skabt til at styre placeringen af ​​input (markør) på din bærbare computers skærm. Det tillader de samme funktioner som en mus uden at skulle tilslutte den til computeren. Faktisk, hvis du vil bruge den midterste knap på din mus til at navigere hurtigere med dit berøringstastatur; du kan gøre dette ved at simulere det med din touchpad.

Selvom det virker ved at føle taktilt tryk, mens du rører, mens du skriver; mange brugere finder dette irriterende. En bruger kommenterede :

"De er for nemme at røre ved ved et uheld, når du skriver; som dirigerer markøren til en anden uønsket retning og afbryder arbejdet, hvilket forårsager en masse irritation...

Og hvis du har en ekstern mus tilsluttet, nytter det ikke også at aktivere berøringspanelet, som bruger de ressourcer, der er nødvendige for, at Windows fungerer korrekt”.

Deaktiver automatisk touchpad, når du tilslutter en mus, ved hjælp af Windows på din bærbare computer

årsag Windows deaktiverer automatisk din touchpad når du tilslutter en ekstern mus, USB eller Bluetooth, er løsningen du skal bruge. Dette deaktiverer touchpad-rulning uden at skulle bekymre dig om bevægelser eller stød, du giver den efter tilslutning af musen:

  • Åbn Windows-indstillinger ved at klikke på knappen "Start".
  • Klik derefter på figuren, der har form som et "gear". Du kan også køre en genvej ved at trykke på: Windows + I samtidigt.
  • Vælg straks indstillingen "Enheder".
  • I sektionen Enheder skal du skifte til kategorien "Touchscreen" til venstre.
  • Fjern endelig markeringen i afkrydsningsfeltet "Lad berøringspanelet være tændt, når musen er tilsluttet".

Nu tilslutning af en ekstern mus deaktiveres din touchpad automatisk. Hvis du skal forlade huset, og du ikke vil bære musen; Der er ikke noget problem. For når du kobler den fra din bærbare computer, bliver berøringspanelet automatisk genaktiveret.

Traditionel touchpad eller mus

Du kan nu arbejde uden at bekymre dig om at røre touchpad'en og send markøren væk fra siden, fordi din bærbare computer er konfigureret til at deaktivere touchpad'en, hver gang du tilslutter en ekstern mus.

Det er vigtigt at huske på que: Før du deaktiverer din touchpad, skal du sørge for, at en mus er tilsluttet. Du skal bruge den til at køre din bærbare computer senere.

Selv om Windows gør sin software brugervenlig og kompatibel med touchpad; De tilbyder ikke kun en UI-navigationsmekanisme, men de er blevet forbedret gennem årene.

Og nu kan du også bruge bevægelser eller genveje til at fremskynde navigationsopgaver. Selv stadig med alle disse ændringer; ender ikke med at overbevise alle brugere. Mange foretrækker stadig den traditionelle mus.

Men den anden store sandhed er, at i miracomosehace.com, vi er her for at hjælpe dig gør din cyberspace-oplevelse til den bedste. Hvis du elsker at bruge touchpad'en, har vi den nøjagtige artikel, så du kan nyde fordelene.

Eller hvis du foretrækker at skifte mellem at bruge den traditionelle mus og touchpad. Så del denne artikel, du lige har læst, og fortæl os din mening eller forslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up