Hvad er og hvordan man nemt åbner en ARJ-komprimeret fil?

I dag i computerverdenen bruges forskellige typer filer ofte til at udføre forskellige opgaver og formål. For eksempel kan du nemt komprimere og dekomprimere filer ved hjælp af de forskellige værktøjer, der er tilgængelige både online og til computere. Det er derfor, denne artikel vil forklare dig hvad hvad er en ARJ fil, og hvordan du kan åbne den nemt og enkelt. Hvis du ikke er særlig erfaren, undrer du dig måske hvad er en filkompressor som vi vil forklare nedenfor.

Indeks
 1. Hvad er en filkompressor?
 2. Hvad er en ARJ fil?
 3. Hvordan du kan åbne en ARJ fil
  1. Hvad skal man gøre med dokumentet efter dets dekomprimering?
 4. Sådan konverteres en ARJ-fil
  1. Kan du stadig ikke åbne din fil?

Hvad er en filkompressor?

Dokumentkompressorer er et almindeligt anvendt instrument på it-området, både blandt udviklere og programmører. De mest kendte kompressorer er dem, der nemt reducerer størrelsen af ​​en fil eller kombinerer flere til én.

Simpelthen sagt er en filkompressor et program, der kan installeres eller som kan komme som standard i et operativsystem. Dette har til formål at reducere diskstørrelsen på en fil fra computeren og dermed undgå at fylde unødvendige pladser op.

Processen som en kompressor tager er at eliminere data, der gentages i dens oprindelige kode og efterlad kun de vigtigste oplysninger. Så hvis du vil komprimere en fil, skal du sørge for, at den er effektiv med hensyn til billedformat.

Hvad er en ARJ fil?

ARJ-fil er et komprimeret dokument, som hovedsageligt bruges at gemme og komprimere mange i én , så du kan administrere dem alle. Denne filtype er meget nyttig til digital lagring af flere dokumenter med en anden.

Det skal bemærkes, at i stedet for miste overblikket over alle filer og mapper eller del dem individuelt, du kan komprimere dem til én.

Hvordan du kan åbne en ARJ fil

Du kan åbne ARJ-filer med enhver førende komprimerings- og dekompressionssoftware som du kan downloade eller søge på internettet. På en computer med et iOS-operativsystem kan du prøve følgende programmer til at komprimere og dekomprimere din "The Unarchiver or Incredible Bee Archiver" ARJ-fil.

Uanset hvilket operativsystem du bruger på din computer, kan du bruge disse programmer til komprimere og oprette ARJ-filer . Hvis du også vil åbne en ARJ-fil med en Android-enhed, gør du det ved at have RAR-appen fra RARLAB.

Hvad skal man gøre med dokumentet efter dets dekomprimering?

For at se filen, kan du bruge Notesblok eller en anden teksteditor såsom Notesblok, som giver dig giver dig mulighed for at læse almindelige tekstdokumenter . For ARJ-filer er det muligt, fordi formatet kan være helt anderledes, fordi det er et enkelt dokument.

Sådan konverteres en ARJ-fil

Du vil konvertere en ARJ-fil til en anden type format, så vi inviterer dig til at læse nedenfor, hvad du skal gøre for at konvertere denne artikel.

 • Uddrag eller unzip fuldstændig dokumentet.
 • Brug en filkompressor og komprimer ARJ-dokumentet med programmet og vælg det format du ønsker som ZIP, RAR eller 7-Zip mappe.
 • Hvis du ikke har et program til at gøre dette, så kig efter et på internettet, der er gratis, f.eks online konverter «Konvertering» .

Kan du stadig ikke åbne din fil?

Hvis du stadig ikke kan åbne en ARJ-fil efter at have prøvet ovenstående trin, kan det være en forvirring. Det mener vi, du kunne at forveksle en ARJ-fil med en lignende fordi udviklere stadig kunne skabe nogle med disse ligheder.

I disse tilfælde skal du prøve at finde eller finde filen ved dens udvidelse naturligt uden at anvende eller linke filen til et program . Der er dokumenter, hvis første bogstaver i navnet kan ligne meget, men det sidste adskiller sig fra andre filer. For eksempel er ARF- og ARY-filer ens på grund af de to første bogstaver i dokumentudvidelsen.

Med det, du allerede har læst, vil du være i stand til at arbejde med denne type digitalt format, så fortsæt med at lære. Vi håber, at du finder denne artikel nyttig og henviser venligst til den, når du glemmer detaljer, når den vises med dokumenter som f.eks. ARJ'er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up