Hvad er WiGig, og hvordan virker det, og hvordan adskiller det sig fra Wifi?

Der er ingen tvivl om, at vi alle gerne vil have en forbindelse kvalitets internet , især hvis vores arbejde eller fritid afhænger af det. Og takket være de teknologiske fremskridt er der flere muligheder, der kan give os mulighed for at forbedre vores internetforbindelse.

En af disse nye muligheder er WiGig. Derfor viser vi dig dette i dag hvad er WiGig, hvordan det virker, og hvordan det adskiller sig fra Wi-Fi så du kan begynde at nyde denne effektive måde at oprette forbindelse til internettet på.

Hvad er WiGig?

Hvis du ønsker en hurtig og kvalitetsforbindelse over korte afstande, er WiGig-muligheden noget for dig, da den uden tvivl hjælper os med at forbedre internethastigheden maksimalt.

WiGig er en ny Wi-Fi standard hurtigt og effektivt fordi det giver dig mulighed for at have en rigtig kraftfuld forbindelse på meget kort tid, men altid huske på, at den maksimale forbindelsesafstand er 10 meter.

Denne nye mulighed, som begyndte at virke sidste år, kan være fire gange hurtigere end almindelig Wi-Fi , hvilket gør det til en meget bekvem mulighed for at oprette forbindelse til internettet. Og selvom det ikke tillader os at have gratis internet, forbedrer det vores navigation på internettet.

Hvordan virker WiGig?

Betjeningen af ​​WiGig er virkelig enkel, hvilket gør den tilgængelig for alle typer mennesker, uanset deres erfaring med teknologi.

Hvad gør WiGig muliggør en så hurtig forbindelse, er, at den opererer på 60Ghz-spektret, specifikt mellem 55Ghz og 66Ghz, afhængigt af hvor vi er.

Men da jo højere frekvensen er, jo lavere rækkevidde af signalet, hvilket gør det ude af stand til at passere gennem vægge eller møbler, der forstyrrer udstyr, der modtager internettet.

Derfor anbefales det, at hvis WiGig skal bruges, så sker det i et rum åben og uden indblanding omfangsrige genstande. På denne måde kan internetsignalet flyde frit og giver dig mulighed for nemt at fejlfinde problemer med netværksforbindelsen.

Hvordan adskiller WiGig sig fra WiFi?

Der er flere forskelle mellem den almindelige og mest brugte WiFi og WiGig. Det er værd at studere disse forskelle mere detaljeret, så du kan se, hvilken type forbindelse der er bedst for dig. Nogle af de største og mest bemærkelsesværdige forskelle mellem Wi-Fi og WiGig er:

 • Wi-Fi har et meget bredt netværksområde, mens WiGig kan ikke engang gå gennem en dør eller en væg.
 • WiGig har høj hastighed men Wifi har en standardhastighed.
 • De har meget forskellige frekvensspektre. WiGig har en over 60 GHz, mens Wifi har en mellem 2,4 GHz og 5 GHz.

Ser man på forskellene mellem hver, er det meget tydeligt, at WiGig ikke er i nærheden af ​​at slå WiFi. Men hvis du er villig til at ofre dig for en internetforbindelse meget hurtig , WiGig er noget for dig. Desuden, hvis din WiFi afbrydes af sig selv, vil du ikke have dette problem, så længe du holder dig inden for WiGig-omkredsen.

Hvordan kan jeg begynde at bruge WiGig?

Du spekulerer helt sikkert på, hvordan du begynder at nyde den vidunderlige WiGig. Alt du skal gøre er få en router, der understøtter denne type Wi-Fi-standard.

Her giver vi dig en liste over Wifi-routere, som du kan bruge med WiGig. Nogle af dem er:

 • TPlink Talon AD7200.
 • Netgear Nighthawk X10.
 • Acelink BR-6774AD.

De er uden tvivl de bedste routere Trådløs WiGig-kompatibel og vi anbefaler stærkt, at du køber og bruger dem.

Disse routere kan findes i officielle og sikre onlinebutikker, såsom Amazon og lignende, eller i betroede fysiske elektronikbutikker.

Vi håber, at alle disse oplysninger kan være nyttige for dig, og at du kan nyde en internetforbindelse af ægte kvalitet. Lad intet forhindre dig i at drage fordel af de uendelige muligheder, som internettet tilbyder.

Indeks
 1. Hvad er WiGig?
 2. Hvordan virker WiGig?
 3. Hvordan adskiller WiGig sig fra WiFi?
  1. Hvordan kan jeg begynde at bruge WiGig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up