Hvad er Flash-animation, hvad bruges det til, og hvad er typerne?

Flash-animationer er uden tvivl kommet for at give os en bedre oplevelse, mens vi surfer på nettet. Denne fantastiske opfindelse letter præsentationen af ​​websider, som uden den ville svare til at læse en bog.

På denne måde har dets udviklere fokuseret på at skabe websteder, da flash-animationer tillader forskellige detaljer, der gør mere engagerende web-browsing . Et eksempel på dette er lyde og billeder, blandt andre typer animationer.

Sådan kan vi i dag nyde og skabe dynamiske sider , som brugerne føler sig godt tilpas og sjove med. Men det er ikke alt, for denne type teknologi har fordele, der gør den til en af ​​de bedste opfindelser.

Indeks
  1. Hvad er Flash-animation, og hvad bruges det til?
    1. Hvad giver os mulighed for at lave en Flash-animation?
    2. Udvikling af Flash-animation
  2. Typer af Flash-animationer

Hvad er Flash-animation, og hvad bruges det til?

På grund af vigtigheden af ​​denne animation i dag, er det vigtigt, at du ved, hvad det præcist er, eller hvad det bruges til. Da det kan være meget nyttigt, især hvis du tænker på design og lav din egen hjemmeside eller bare hvis du kan lide at udforske en verden af ​​web-browsing.

Baseret på ovenstående skal det bemærkes, at flash-animationer er hverken mere eller mindre end en teknologi tillade at skabe vektorgrafiske animationer på en hjemmeside . Det vil sige, takket være det kan vi give et mere dynamisk touch til enhver hjemmeside, og at det endda giver os mulighed for at lave flash-animationer ved hjælp af videoklip.

På den anden side har denne teknologi en stor fordel, da den kræver lav båndbredde og det bedste er, at det fungerer på samme måde med enhver browser. Derfor er det lige meget, hvilken browser du bruger, for animationerne vil se helt ens ud hos alle.

Generelt er flash-animationer gode til brugere, der leder efter vektorgrafik, der ikke mister billedkvalitet, når de redigeres. Ligeledes skal det bemærkes, at det optager få bytes lagerplads og er ikke tung hvilket er en stor fordel, når man udfører det.

Hvad giver os mulighed for at lave en Flash-animation?

Flash-animation er som en kasse med overraskelser, fordi den giver os mulighed for det lege med vores fantasi . Det vil sige, at vi med den kan skabe både multimedier og interaktivt indhold, der er en blanding mellem programmering og grafiske komponenter.

Nu, med dette nyttige værktøj, kan vi innovere og gå meget længere end normalt. Takket være det er det muligt at udvikle sig kortfilm fra spil videoer, reklamer eller reklamer og endda film .

Udvikling af Flash-animation

Flash-animation debuterede i 1996, kendt som FutureSplash . Så snart det dukkede op, vakte det en sensation på grund af de fordele og innovationer, det tilbød. Det startede dog som et lille program, som bød på en forskellige værktøjer hvormed det var muligt at skabe systemer med høj grafikkapacitet.

I dag er dette værktøj blevet et af de bedst kendte og vigtigste for udviklere og grafiske designere. Dem, der ofte bruger det til at give websteder imponerende animation.

Typer af Flash-animationer

Som vi kan se, er flash-animationer kommet til at give en anden retning til web-browsing. Af denne grund vil vi nedenfor angive de typer, der findes; men du skal også huske på, at de anvendes afhængigt af, hvilken type animation du vil lave.

  • Ramme for ramme : med den skal hver af animationsframes tegnes i overensstemmelse med animationsfilms stil. Selvom dette er det enkleste, er det også det, der involverer mest arbejde.
  • Motion tween : denne type animation er mere praktisk at lave, fordi den består i at skabe to forskellige objekter. Du skal kun designe begyndelsen og slutningen af ​​objektet, og programmet sørger for at tegne de eksisterende trin imellem dem.
  • Form mellem : den ligner den, der er forklaret før, fordi den bruger to rammer, men dens forskel er, at formen tween flytter et objekt fra et sted til et andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up