Hvad er en backup / backup, og hvilke typer af information backup er den beregnet til?

Hvad er en backup / backup? Hvad bruges en backup til? Hvilke typer sikkerhedskopier er der? Lad os starte med at definere backup på en enkel måde. Det er backup eller backup, du laver på dine filer, nogle beslutter at lave sikkerhedskopier af deres WhatsApp-chats, fotos, videoer, dokumenter.

Indeks
  1. Hvad bruges en backup til?
  2. Fuld eller fuld backup
  3. Differentialer, sikkerhedskopier de filer, du bruger mest
  4. Mirror backup hvad er det til

Hvad bruges en backup til?

Som mange andre mennesker har du selvfølgelig vigtige informationer gemt på din pc, som du kan miste på grund af strømsvigt, og informationen er ikke blevet gemt, eller disken den er gemt på er beskadiget, eller at en virus eller hacker angriber dine data. , du kan helt sikkert miste det.

Du kan udføre backup eller backup på en ekstern harddisk. Disse diske gemmer i øjeblikket information med en imponerende kapacitet. Derfor er de en mulighed for at have dataene altid ved hånden hurtigt og nemt; Det kan dog ske, at der sker et fald, og informationen går tabt, fordi skaden er uoprettelig.

Eller de kan gøres i sikkerhedskopier automatiseret, til dette er der en masse software, som du kan programmere, så den fra tid til anden automatisk gemmer en vis mængde information for dig. Vi ved allerede, hvorfor sikkerhedskopiering af data er så vigtigt, og du kan udføre en programfri sikkerhedskopiering eller sikkerhedskopiering for at forhindre tab af værdifulde personlige oplysninger.

Der er mange typer af informationssikkerhedskopier, og de kan være fuld eller fuld, differentiel, spejl, her vil vi forklare de første 5, men der er også fuld, omvendt inkrementel, kontinuerlig eller CDP syntetiske data backups, blandt andre.

Fuld eller fuld backup

Som nogle eksperter på området kalder det, og bogstaveligt talt er enhver fil du har kopieret , det kan tage lang tid eller optage mange ressourcer på netværket eller på computeren; fordi vi flytter store mængder data, så det er ikke godt at gøre det så ofte.

Differentialer, sikkerhedskopier de filer, du bruger mest

For at illustrere, forestil dig, at du har 100 filer og ønsker at udføre en trinvis sikkerhedskopiering for første gang; Så når du har lavet den fulde backup vil kun de filer du har ændret blive valgt, lad os sige at du kun har gjort det med 50 så tager det kun dem du kan downloade et program fra backup for at vælge ændrede filer.

Mirror backup hvad er det til

Dette er en nøjagtig kopi af, hvad der er gemt , om der er ændringer eller ej, eller om en fil er blevet slettet eller ej. Som vi talte om i begyndelsen, kan disse data backups laves på harddiske eller stive diske, for at have dem lokalt.

Men når mange informationer allerede er behandlet, vedligeholdes sikkerhedskopien eksternt, dette gøres mhp beskytte data mod brand, tyveri, visse naturkatastrofer eller eksterne situationer, der ikke kan håndteres.

I øjeblikket er de mest populære sikkerhedskopier af oplysninger sikkerhedskopier i online er dette lagermedie altid forbundet til internettet, det er en cloud storage service til backup, hvor de bruger en server til at beskytte vigtige dokumenter.

Vi har set, hvad backup og at der er mange måder at gøre det på. Og i mange tilfælde kan flere muligheder kombineres for at opnå det bedste resultat. Nogle mennesker finder det passende at lave en daglig backup, derefter en ugentlig forskel, kombineret med en fuld backup.

Husk, at den plads, du har til rådighed, er en faktor i beslutningen om, hvilken metode du vil bruge til at udføre din backup . Hvis du kun bruger din computer til personlige ting, ikke noget problem, du kan gemme dine billeder eller videoer på sociale netværk uden at udgive dem, og have dem i privat backup.

Nu skal du bare overveje dine muligheder, fordi du allerede ved, hvad en backup er, og hvad den er til, eller hvordan vi lærte en backup, samt alle typer sikkerhedskopier af information til rådighed for din bekvemmelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up