Sådan repareres beskadigede filer | Fra billeder, videoer, dokumenter og mere

Din pc er en helt anden verden, hvor du kan skabe din egen verden og få mest muligt ud af mange værktøjer . Det er muligt, at du, når du opretter eller redigerer bestemte elementer, faldt i behovet for at slette visse filer, og disse kan ikke helt fjernes fra din computer .

Det er også sandsynligt, at du ser en eller anden type kode, der returnerer en fejl og som advarer dig om, at den nævnte fil er beskadiget eller fejler, at den findes som en beskadiget fil. Dette skyldes nogle filer, hvor nogle data mangler, og derfor er disse filer beskadiget og de programmer, du har, kan ikke læse dem.

Hvis dette bliver tilfældet, er der flere metoder som vil hjælpe dig med at løse disse filer rækkefølge at bringe alt tilbage til det normale.

Indeks
 1. Hvordan forhindrer jeg, at mine filer bliver beskadiget?
 2. Reparer beskadigede filer
 3. Reparer korrupte Office-filer

Hvordan forhindrer jeg, at mine filer bliver beskadiget?

Normalt er filerne ødelagt af flere vira inde i computeren. Som på den ene eller anden måde kan ødelægge og beskadige ikke kun vores filer, men også andre elementer af vores computer . Et godt element at tage højde for for at undgå dette er at have et godt antivirus, som er i stand til at forhindre dette i at ske.

En anden mulighed, som vi også kan vælge, er at placere vores filer i en sky eller, hvis det ikke er muligt, at gøre anderledes sikkerhedskopier . Dette vil sikre, at vi kan gendanne de tidligere versioner, som ikke har nogen form for problemer.

Reparer beskadigede filer

Hvis du leder efter en hurtig og nem reparation, uden evt software tredjepart, er det bedre at slette den beskadigede fil, fordi det vil være dette element, der forhindrer din Windows i at fungere korrekt. Hvis det er tilfældet, skal du blot følge disse hurtige trin:

 1. Start med at åbne vinduet indeholdende kommandoprompten . Og når du er inde, skal du klikke på den højre knap, hvor du vil vælge "Kør som administrator", og det er her den version, du ønsker, åbnes.
 2. Når du er inde, skal du skrive kommandoen » sfc /scannow “. Denne kommando hjælper dig med at finde systemdækkende, beskadigede filer på din harddisk. Når du har skrevet kommandoen, starter en systemscanning, som vil kontrollere, om der er en filtype, som er beskadiget og evt. repareret .
 3. Når søgeprocessen er fuldført, vil denne kommando erstatte alle beskadigede filer og lave en kopi af dem i skjult.

Derfra vil du kun beholde systemvindue åben , alt dette indtil processen er fuldført. Når det er gjort, kan du se forskellige meddelelser, som fortæller dig, om problemet er løst eller ej.

Reparer korrupte Office-filer

Hvis den fil, du har mistet, er en Word, Excel eller endda Power point. Du kan gendanne og reparere beskadigede filer i Kontor . Alt dette uden at skulle installere andre filer. For at kunne udføre denne handling, skal du blot følge disse trin:

 1. Gå til indstillingslinjen og find fanen » Fil "
 2. Der skal du indtaste muligheden » Hold "
 3. Gå derefter til fanen » Gennemse ", og gå til den fil, der svarer til det dokument, du leder efter.
 4. Klik på rullepilen ud for Åbn
 5. Derefter skal du blot vælge mulighed "Åbn og reparer"

Der vil du se, at den ønskede fil åbnes automatisk og dette software reparerer det korrekt, så du derefter kan bruge det. Når du er færdig med at bruge det, skal du bare gemme filen med det tilsvarende format, og det er det, alt vil være klar til at du kan bruge dit dokument uden fejl .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up