Sådan scanner du dine billeder med din mobil - Fuld vejledning

Opmuntre!!! Sikke en fornøjelse at have fået et papirfoto fra lang tid siden, at du ville digitalisere det. For at gøre dette lærer du i dag, hvordan du scanner dine billeder med din mobil.

Ved første øjekast kan det se ud til, at scan fotos med din mobilenhed er en meget simpel ting; nogle tror, ​​du bare tager et snapshot af billedet med din mobil.

Men virkeligheden er, at fotos på papir har en tendens til at have refleksioner og refleksioner, som er meget svære at undgå med et mobilkamera. Dette gør resultatet dårligere end forventet.

Til dette lancerede Google for et par år siden sin Google Fotoscan-applikation; en applikation specielt designet til at digitalisere dine billeder på papir. Google Fotoscan er et gratis program tilgængeligt til Android og IOS; Takket være det kan du nemt gøre det digitale kopier gamle billeder du har derhjemme.

Ikke nok med det, der er også apps, der giver dig mulighed for at scanne dokumenter fra din Android-mobiltelefon ved hjælp af CamScanner. Nå, en fordel er at scanne dine dokumenter på Android og konvertere dem til PDF. Så lærer du, hvordan du scanner dine billeder med din mobil.

Scan dine billeder med din mobil

Trin 1: Gør dig bekendt med applikationen

Når du har downloadet det, viser det dig gennem en animation de grundlæggende funktioner Fotoscan du følger den, mens du lærer hver enkelt.

Trin 2: Vælg dit billede

Efter at have fotograferet denne hukommelse, som du vil gendanne, skal du vælge det foto, du vil scanne, for dette skal du finde det et bestemt sted enten i en mappe i din filhåndtering eller søge efter det i galleri af telefonen.

Trin 3: Find det perfekte sted at scanne det

Men du skal være forsigtig med resultatet af at bruge Fotoscan, det jeg anbefaler er at bruge flade overflader at placere billederne, inden de scannes, og placere dem et sted, der er godt oplyst, men hvis lys ikke direkte påvirker billedet.

Trin 4: Start scanningen

Tag billedet af billedet med søger på din mobil og du vil se hvordan den er super sat på nogle hvide prikker på billedet, du skal cirkle rundt om alle disse prikker med din telefons søger indtil du gør det på de fire hvide prikker der har appen.

Husk altid at gøre god brug af lyset på det sted, hvor du skal tage billedet, da blitzen kan beskadige digitalisering også at man ved at overlejre de hvide prikker gør det roligt og dygtigt.

Trin 5: Sidste trin til at scanne dine billeder med din mobil

I appen Google FotoScan du kan polere dine fotos, rotere dem, beskære dem, justere farverne, du kan også justere kanterne for at undgå ting som fotoets marginer eller endda den overflade, du scannede på.

På trods af fordelene ved FotoScan kan nogle billeder se beskadigede ud; i sådanne tilfælde anbefales det at gendanne falmede, gamle eller udtværede billeder med Photoshop. Du skal selvfølgelig først overføre billederne eller filerne fra mobiltelefonen til pc'en, og derefter lægge dem tilbage til din mobil med et USB-kabel.

Under alle omstændigheder, hvis du sørger for at følge påføringsinstruktionerne uden hastværk, får du et godt resultat. Hvis det første gang ikke virkede som forventet, sker der ikke noget; Du kan gentage det, indtil det går godt, ved at følge disse anbefalinger.

Takket være Google FotoScan kan du få en digital kopi af alle dine gamle billeder på papir. Sørg for, at de er bedre bevaret, og at du også kan dele dem på sociale netværk; eller med dine venner og familie via instant messaging-apps.

Som du kan se, er PhotoScan et program meget brugbar og enkel, der giver dig mulighed for at genvinde smukke minder; scan dem og gem dem for evigt. Jo større rækkevidde din telefon har, jo bedre bliver scanningsresultatet. Men uanset det, vil du elske appen.

Indeks
  1. Scan dine billeder med din mobil
  2. Trin 1: Gør dig bekendt med applikationen
  3. Trin 2: Vælg dit billede
  4. Trin 3: Find det perfekte sted at scanne det
  5. Trin 4: Start scanningen
  6. Trin 5: Sidste trin til at scanne dine billeder med din mobil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up