Sådan verificeres eller spores en MoneyGram-pengeoverførsel - trin for trin

MoneyGram er et pengeoverførselsbureau, der tillader overførsler af penge af udføres af forskellige instanser eller bankenheder rundt om i verden . En af de funktioner, som MoneyGram-brugere sætter mest pris på, er også at kunne spore de forsendelser, de foretager. På samme måde er det muligt at spore ordrer på AliExpress.

På denne måde kan du ikke kun tjekke status for de afsendte penge, hvis du har sendt dem, men du kan også spore status for forsendelsen, hvis du er modtager af leveringen. På denne måde holder du dig ajour med status for din transaktion. Af denne grund vil vi vise dig trin for trin en nem måde, så du kan verificere eller spore en MoneyGram pengeoverførsel .

Indeks
  1. Hvad er MoneyGram Company?
  2. Hvordan verificerer eller sporer jeg en MoneyGram-pengeoverførsel, hvis jeg er afsenderen
  3. Hvordan verificerer eller sporer jeg en MoneyGram-pengeoverførsel, hvis jeg er modtageren

Hvad er MoneyGram Company?

Virksomhed, hvis hovedfunktion er at sende penge. Disse funktioner er grundlæggende opdelt i to kategorier, som er: globale pengeoverførsler og oprettelse af finansielle papirprodukter .

Desuden tilbyder denne pengeoverførselstjeneste denne mulighed i mere end 200 lande rundt om i verden . Ligeledes er det muligt at foretage disse indskud hos forskellige bankenheder.

På den anden side er en af ​​de foretrukne funktioner hos MoneyGram-brugere, at dette bureau giver dig mulighed for det hæve penge op til ti minutter efter, at afsenderen har gennemført overførslen.

Men hvis pengene blev sendt til indbetaling på en bankkonto, kan det tage et par timer eller op til en dag for at være effektiv . Nå, du skal tage højde for den interne arbejdsmetode i hvert land og hver enkelt bank i særdeleshed.

På denne måde påpeger brugerne, at dette bureau fungerer på samme måde som at sende penge gennem PayPal. For at bruge denne service skal du dog tjekke, om den bank, du er tilknyttet opfylder MoneyGram-kravene .

Hvordan verificerer eller sporer jeg en MoneyGram-pengeoverførsel, hvis jeg er afsenderen

MoneyGram tilbyder sine brugere muligheden for at spore en pengeoverførsel . Så hvis du er den, der har sendt pengene til MoneyGram, skal du blot få adgang til din konto i det pågældende bureau og tjekke transaktionshistorikken. For at bruge denne mulighed skal du have en aktiv MoneyGram-konto.

En anden mulighed for at bekræfte en overførsel i MoneyGram er også at følge denne overførsel . For at gøre dette skal du have det referencenummer, der står på kvitteringen for den overførsel, du har foretaget, til rådighed.

Men hvis du ikke har det, kan du bruge elleve-talsserien, der står på den fysiske bestillingsformular, hvis du ikke har fået en kvittering. Derudover skal du indtast dit efternavn vælg derefter indstillingen "Money Tracker" på MoneyGram-siden.

Endelig mulighederne for kontrollere transaktionshistorikken og muligheden "Money Order Tracking" er de mest brugte til at spore pengeoverførsler i MoneyGram. De er også lige så nemme at bruge som mulighederne for at spore et køb eller salg i Mercado Libre.

Hvordan verificerer eller sporer jeg en MoneyGram-pengeoverførsel, hvis jeg er modtageren

Money Gram fungerer på samme måde som AirTM, når du sender penge til ethvert land. Men hos MoneyGram, transaktioner ikke er ikke altid umiddelbart . Det er derfor meget nyttigt at vide, hvordan man følger eller verificerer en overførsel af penge fra dette bureau.

På denne måde er den første mulighed, MoneyGram giver dig til at kontrollere status for en pengeoverførsel overvågning . For at gøre dette skal den person, der har sendt dig pengene, give dig det kvitteringsnummer, de har.

Dernæst skal du indtaste dit efternavn og derefter vælge muligheden "Mandatsporing". På denne måde kan du kontrollere forsendelsesstatus lavet til dig på bureausiden, selv uden at have en aktiv konto.

En anden mulighed, du kan anvende, er at gå til en lokal MoneyGram-agent, hvis de har sendt dig en fysisk postnummer så du kan modtage pengene hos et autoriseret bureau. på denne måde kan du tjekke status for pengeoverførslen hos dem i MoneyGram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up