Sådan ændres videoformat uden gratis programmer - Konverter videoer online

Der er mange typer videoformater, der har udviklet sig gennem tiderne. I mange tilfælde er disse formater ikke kompatible med alle operativsystemer, og det er nødvendigt at ændre det for at afspille det på andre enheder. I Windows kan du ændre videoformat uden programmer .

Kend den Windows tricks kan gøre vores liv lettere. Uden at skulle downloade tredjepartsprogrammer, der kan omfatte apps, du ikke har brug for, og som fylder din pc med invasive annoncer og endda vira.

Indeks
 1. Hvordan man ændrer videoformat uden programmer
 2. Konverter videoer online gratis
  1. Apowersoft
  2. ClipChamp

Hvordan man ændrer videoformat uden programmer

Dette trick virker for Microsoft Windows 7, 8 og 10 det er meget enkelt, og det vil ikke tage dig mere end tre minutter at gøre det.

Søg blandt dine filer efter den video, hvis format du vil ændre. Det anbefales at lave en kopi af videoen, hvis der opstår en fejl, og filen er beskadiget.

 • Du kan tjek videoformat ved at højreklikke på filen og vælge Egenskaber.
 • Tjek, at filtypenavnet er synligt med navnet.
 • Hvis det ikke er synligt, skal du åbne en mappe, vælge visningsfanen og klikke på muligheder
 • Et nyt vindue Mappeindstillinger åbner. Vælg fanen Vis.
 • Kig efter muligheden Skjul filtypenavne for kendte filtyper. Denne indstilling skal være deaktiveret, for at filtypenavne er synlige.

Hvis du beslutter dig for at ændre dit operativsystem til Windows 10 pro, kan du lettere aktivere denne mulighed. Klik på fanen Vis og aktiver indstillingen Udvidelser af filnavn.

 • Udvidelsen er allerede synlig ved siden af ​​filnavnet. Vælg filen, og klik derefter på den.
 • Skift udvidelse . Slet den, du har i øjeblikket, og sæt det nye format.
 • Der vises en advarselsmeddelelse om, at filen muligvis er ubrugelig, og om du er sikker på, at du vil foretage ændringen. Vælg knappen Ja, og din video har en ny størrelse på få sekunder.
 • Afspil videoen i din valgte afspiller for at bekræfte, at den afspilles normalt.

Konverter videoer online gratis

Der er mange andre muligheder for ikke-brugere Windows, der ikke ønsker at installere et tredjepartsprogram på deres pc. Dette er en meget god mulighed, når du vil ændre formatet på nogle specifikke videoer og ikke gør det regelmæssigt.

Apowersoft

En af de mest populære muligheder, især for evnen til at konvertere videoer fra 144P til 1080P opløsninger. Det er en af ​​de bedste online-konvertere, og det er det ledig .

Apowersoft er kompatibel med næsten alle enheder og operativsystemer. Det virker ret hurtigt, plus du kan foretage ændringer i videoen tilføj filtre og vend det, før du ændrer formatet.

Du kan justere lydstyrken og optage i 16:9, 4:3 eller 3:2 formater, afhængigt af dine behov. Du kan konvertere flere videoer på samme tid, og de vil stå i kø for at blive konverteret, hvilket vil spare brugeren for meget tid.

ClipChamp

Det er et meget godt værktøj til at konvertere videoer, og ligesom Apowersoft er det det ledig . Med ClipChamp har du mulighed for at optage i forskellige opløsninger af 240p ved 4K, hvilket er et ret godt kvalitetsniveau.

De har en bred vifte af outputformater fra de mest standard, såsom MP4, som er en af ​​de mest brugte til at være meget let på Microsoft Windows WMV. Den har en grundlæggende redigeringsværktøj for at foretage de tidligere redigeringer, og hvis du vil have flere redigeringsmuligheder, skal du abonnere på platformen.

Hvis du skal konvertere flere videoer ad gangen og sæt flere videoer i kø, skal du installere en Chrome-udvidelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up