Sådan bruger du SocialBlade på Android-mobiltelefon til at se statistik over sociale medier

Sociale netværk er meget vigtige i dag, faktisk er de en millionærvirksomhed, hvor titusindvis af milliarder af dollars flytter sig. Hvis du vil kende en brugers vækst og position på en bestemt platform, skal du ved, hvordan man bruger SocialBlade på Android-telefon for at se statistik på sociale medier.

Social Blade er en platform, der har eksisteret i et par år til at vise information relateret til sociale netværk, som f.eks Twitter, Facebook, YouTube, Instagram , blandt andre. Derfor kan det være meget praktisk at bruge det, og i dag vil du lære, hvordan du gør det på din Android-enhed.

Ud over ovenstående er det praktisk, hvis du ved, hvordan du kan se YouTube-kanalstatistik med Analytics, hvilket er vigtigt, hvis du vil arbejde i den sociale medieindustri.

Indeks
 1. Sådan bruger du SocialBlade på Android-mobiltelefon til at se statistik over sociale medier
  1. Download Live Sub Count – Social Blade-appen til Android
  2. Brug af Live Sub Count – Social Blade-appen til Android
 2. Brug webstedet Social Blade på din Android-enhed

Sådan bruger du SocialBlade på Android-mobiltelefon til at se statistik over sociale medier

I øjeblikket er appen Social Blade giver mulighed for at se abonnenterne på en YouTube-kanal i realtid. Desværre vises ikke alle oplysninger, som vi kan se gennem platformens officielle hjemmeside, dette er tilfældet med Instagram-, Twitter- eller Facebook-konti.

Husk på, at dette ikke er den eneste måde at se statistikker og abonnenter på en YouTube-kanal eller andre sociale netværk, men det er et af de mest kompetente værktøjer, for eksempel til at se ændringer i realtid.

Derfor, hvis du vil se ændringerne af abonnenter i realtid på en bestemt kanal, vil den applikation, vi præsenterer for dig i dag, være meget nyttig. Følg disse trin for at få det:

Download Live Sub Count – Social Blade-appen til Android

 1. For at downloade Live Sub Count – Social Blade-applikationen er den første ting at gøre at skrive navnet på applikationen i søgemaskinen på android app store .
 2. Applikationen vises på skærmen, bemærk at udvikleren er det Social Blade (appudvikleren finder den ikke under appnavnet).
 3. Klik på indstillingen Installere, vent på, at processen er fuldført, og du kan begynde at bruge appen til at overvåge YouTube-abonnenter.

Brug af Live Sub Count – Social Blade-appen til Android

 1. Åbn appen Normalt kan den første gang tage et stykke tid, men bare rolig, vent bare på, at enheden er færdig med at scanne.
 2. For at søge efter en bestemt konto eller kanal skal du klikke på søgeknap placeret øverst til højre i applikationen.
 3. Indtast navnet på den kanal du vil se, for eksempel elrubiusOMG og tryk Indgang.
 4. Antallet af abonnenter vil blive vist på skærmen i realtid, så du kan se udsvingene for brugere, der abonnerer på kanalen.
 5. Så nemt er det at bruge appen til se antallet af abonnenter til en bestemt kanal på et givet tidspunkt.

Brug webstedet Social Blade på din Android-enhed

Selvom Social Blade har en app til mobile enheder, anser vi det for at være det ret begrænset fra sin hjemmeside. Heldigvis har vi mulighed for at få adgang til hjemmesiden via vores Android-enheder, på denne måde kan du se mere information end med den tidligere app.

 1. For at se flere detaljer om kanaler og konti for forskellige platforme, gå til følgende Social Blade-websted.
 2. Som du kan se, har hjemmesiden ikke en mobilversion, den fungerer i hvert fald ret godt, du skal blot gå til øverste højre del af skærmen .
 3. Vælg her den platform, hvorfra du vil se indholdet, f.eks Instagram.
 4. Gå ind i brugernavn du vil analysere og tryk på søgeknappen.
 5. Vent på, at systemet omdirigerer dig til søgeresultaterne.
 6. Kanalen eller brugeren, du tidligere har søgt efter, vises på skærmen, og du kan se data relateret til deres abonnenter, deres rækkevidde og deres position i verden .

Vi anser Social Blade-webstedet for at yde bedre end den app, som virksomheden har leveret til Android. Af denne grund anbefaler vi, at du besøg hjemmesiden først fordi du vil kunne se mere information om dine yndlingsbrugere eller -kanaler præcist.

Alligevel har Social Blade sine begrænsninger, for eksempel vil du ikke kunne se for specifikke aspekter, men der er måder at se det på. For eksempel kan du nemt finde ud af, hvem der ser dine videoer på YouTube gennem platformsmulighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up