Hvordan aktiverer jeg dvale- eller suspenderingstilstand på min bærbare computer, når jeg lukker låget?

Nogle gange i en pause fra arbejdet, mange mennesker ønsker ikke at slukke den bærbare computer helt i løbet af denne tid. Windows Hibernate-tilstand fungerer til det og mere. Lær, hvordan du aktiverer dvale- eller suspenderingstilstand på din bærbare computer ved at lukke låget.

Windows tillader, på de fleste moderne computere, at have forskellige muligheder for at tænde eller slukke for en computer. Disse valg er mest relevante for bærbare computere. På bærbare Windows-computere er der forskellige måder at slukke skærmen på. Der er nedlukning, suspendering og dvaletilstand.

Indeks
  1. Dvaletilstand Hvad er det, og hvad er det til?
  2. Aktiver dvaletilstand på din bærbare computer
  3. Trin til at aktivere dvaletilstand
    1. Aktiver dvaletilstand på din bærbare computer ved at lukke låget

Dvaletilstand Hvad er det, og hvad er det til?

De fleste mennesker, der rejser sig fra pc'en et øjeblik, beslutter sig for at suspendere den. Men før du gør det, bør du vide og tage højde for, at i tilfælde af strømsvigt eller strømsvigt til bærbar computer, vil alt det arbejde, du har udført på den og ikke er gemt, gå tabt.

Det er her dvaletilstand kommer ind. Denne måde at forlade computeren på er ret speciel, men meget nyttig på samme tid. Det handler om at lukke pc'en ned lige så nemt som at kende klokkeslættet og datoen for, hvornår pc'en blev tændt og slukket, men at beholde dens nuværende tilstand, altså når den blev tændt igen, alle programmer og vinduer, der ikke var lukket før. vil være åben.

På den måde, når du tænder for det igen, finder du alt, som du forlod det. Aktivering af dvaletilstand på din bærbare computer ved at lukke låget er en fantastisk mulighed hvis du bare holder en pause og planlægger at vende tilbage til det lidt.

Aktiver dvaletilstand på din bærbare computer

Det er værd at bemærke, at der er forskelle mellem dvale og dvale i Windows, så det er altid godt at vide endnu mere om, hvad det er.

Efter at have fundet ud af, hvad den er til, kan denne metode beslutte at anvende den, næste gang du rejser dig fra din bærbare computer. Hvis du gik til din computers boot-menu og så, at denne mulighed ikke findes, kan du prøve at finde den fra strømafsnittet nederst til højre på skærmen. Der du få adgang til operativsystemets strømindstillinger .

Med disse trin kan du hente muligheden og aktivere dvaletilstand på din bærbare computer ved at lukke låget.

Trin til at aktivere dvaletilstand

Den første ting at gøre er at åbne vinduet Windows Prompt. For at gøre dette, i startmenuen for søgemaskinen type » CMD ", højreklik på indstillingen "Kommandoprompt" og køre som administrator.

I promptvinduet skal du skrive følgende: powercfg.exe /dvale på. Genstart derefter computeren. Når du kommer tilbage, skal du gå tilbage til strømindstillinger. I vinduet, der vises, skal du gå til venstre side af det og klikke på linket "Vælg opførsel af til- og fravalg".

Derefter skal du vælge muligheden "Rediger konfiguration er i øjeblikket ikke tilgængelig". Der kan du tilpasse nedlukningsindstillinger og aktivere dvaletilstand.

Aktiver dvaletilstand på din bærbare computer ved at lukke låget

En af funktionerne i dvaletilstand er, at Windows 10 tilbyder forskellige muligheder for at konfigurere brugen. Blandt dem skal du aktivere dvaletilstand på din bærbare computer ved at lukke låget.

Under alle omstændigheder er det også muligt at sætte den bærbare i dvale automatisk, når batteriet er lavt og ikke kun ved lukning.

For at udføre denne handling skal du vende tilbage til energiindstillingerne. Nu vises et nyt link kaldet "Vælg opførsel af lågets lukning". Klik her.

Herefter vil et vindue med flere drop-down menuer dukke op på skærmen, gå til den der siger "Luk låget" og konfigurere dvalefunktionen. Klar, du har allerede konfigureret pc'en til at aktivere dvaletilstand på din bærbare computer, når du lukker låget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up