Sådan tilslutter du nemt min mobil til tv'et med et USB-kabel

Teknologiske fremskridt er i stigende grad synlige med ankomsten af ​​smarte mobile enheder, en bred vifte af smarte produkter er dukket op, som er i stand til at blive brugt gennem vores telefon, eller som er i stand til at forbedre deres funktioner via den samme smartphone.

En af de mest bemærkelsesværdige enheder er Smart TV'er, som har et smart fabrikssystem, der tillader bestemte apps at blive downloadet og brugt, og også tillader TV'et at have visse funktioner i sit operativsystem, så det kan være oprette forbindelse til en internetforbindelse. via Wifi, uden behov for kabler eller eksterne enheder.

Uanset operativsystemet på dit Smart TV, vil du være i stand til at udføre nogle meget nyttige funktioner gennem telefonen, såsom at dele din telefons skærm med Smart TV, en funktion, der kan være meget effektiv , på et tidspunkt. ønsker at se en serie på din mobilenhed, eller spille et spil, du har downloadet på din telefon, vil du kunne spejle præcis det samme fra smartphone-skærmen til din Smart TV-skærm.

Vi ved, at ikke alle har et Smart TV, fordi disse enheder har tendens til at være dyrere end normale enheder, så det er svært for dem at dele skærm fra smartphone til tv.

Der er dog forskellige metoder til at kunne konvertere et fjernsyn til et Smart TV og dermed modificere det, så det kan have funktioner, der ligner et Smart TV ved at købe visse enheder som f.eks tv-bokse eller hvis du kun vil tilslutte telefonen til TV'et For at dele din skærm kan du blot vælge at oprette en USB-forbindelse mellem din telefon og TV'et.

Indeks
  1. Tilslut din telefon til dit TV uden at det er et Smart TV
  2. Sådan forbinder jeg min Android-telefon til tv
  3. Sådan tilsluttes en iPhone til et TV

Tilslut din telefon til dit TV uden at det er et Smart TV

For at forbinde en mobiltelefon til et almindeligt tv, kan vi ikke bare bruge et USB-kabel og tilslutte det til HDMI, for det ville bare gøre det muligt for tv'et at genkende telefonen som en fillagringsenhed og ikke som tuner. telefonens skærm ville blive vist.

For at udføre denne handling vil det mest tilrådeligt være at anskaffe en adapter, der er i stand til at konvertere USB-indgangen på din mobile enhed til en HDMI-udgang, gør det til en kompatibel enhed at overføre et billede til tv'et og dermed kunne se, hvad der er på din telefonskærm gennem din tv-skærm. Her skal vi vise dig, hvordan du tilslutter din telefon til et tv via USB-forbindelse.

Sådan forbinder jeg min Android-telefon til tv

Den første ting at gøre er at køb en lille adapter i stand til at konvertere telefonens USB-indgang til en HDMI-udgang, så den kan fungere på ethvert tv, der har HDMI-porten,

Til dette kan du gå til en elektronikbutik, der har adapteren, der har en indgang micro USB eller USB type C til Afslut hdmi normalt koster denne adapter mindre end 10 dollars.

Når du har været i stand til at købe adapteren, skal du tænde for din mobile enhed og tilslutte den via USB til HDMI-adapter til TV-port ,

Derefter vil du få en meddelelse på enheden, som vil bede dig om bekræftelse for at oprette en forbindelse og parre telefonen med tv'et, tryk på Tillad-knappen, så din smartphone måske relaterede på tv-skærmen.

Og det er det, du kan dele din telefonskærm med tv-skærmen, så den kan vise billedet i realtid, og endda, eller du kan oprette forbindelse en konsolcontroller til din mobile enhed via en Bluetooth-forbindelse, så du kan spille, mens du er tilsluttet tv-skærmen.

Sådan tilsluttes en iPhone til et TV

Det er kendt, at Apple-mærket er mere reserveret over for sine enheder, men bare rolig for at kunne tilslutte din iPhone-enhed til et fjernsyn, du kan vælge at tilslutte din iPhone til fjernsynet med en officielt Apple USB til HDMI-kabel og adapter, eller ved at bruge Google-enheden "Chromecast" for at forbinde din iPhone-telefon til TV-skærmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up