Sådan løser du matematik- og kemiproblemer eller øvelser med Mathway

Stop med at fortælle dine venner og klassekammerater, "hjælp mig med at løse matematiske problemer", med denne artikel, som vi bringer til dig i dag, vil du være i stand til at løse matematiske problemer alene!

Som før har vi nævnt forskellige apps til at lære engelsk, har en Program til at løse matematikøvelser gratis er essentielt, desuden er Mathway den, hvor jeg kan løse kemiøvelser hurtigt.

Fremgangsmåden vedr at løse øvelser med Mathway er meget enkelt både fra computeren og fra mobilapplikationen, der er tilgængelig til Android- og iOS-enheder.

Selvom det er sandt, er der andre typer applikationer såsom Photomath, der hjælper med at løse matematiske øvelser nemt, men denne har ikke sin version til computer.

Inden du fortsætter, er det også vigtigt at nævne Chegg selskab, en amerikansk tjeneste baseret i Californien og med kontorer i Israel.

Chegg har flere funktioner, såsom bogudlejning, vejledning til lektier og øvelser på skole- og universitetsniveau, samt den direkte løsning af lektier.

Indeks
  1. Hvad er Mathway, og hvad bruges det til?
  2. Hvordan løser man matematiske problemer med Mathway?
  3. Hvordan løser man kemiproblemer med Mathway?

Hvad er Mathway, og hvad bruges det til?

Mathway blev designet i 2002 af eleverne Frank Balcavage og Jake Kuehner for at levere en applikation til løsning af matematiske problemer på en måde enkelt og hurtigt.

Denne app er tilgængelig til Android og iOS, i det mindste i dens app mobil den fylder omkring 26 MB og er ekstremt nem at bruge.

at være en let påføring med et læringsformål, vil det ikke tage lang tid at forstå, hvordan det fungerer, og det store antal muligheder, det tilbyder.

Desværre er Mathway ikke en del af listen over applikationer til at løse fysikøvelser, men mulighederne for dets AI (Artificial Intelligence, IA for dets akronym på engelsk) gør det til en problemløser af kemi online.

I de senere år har Mathway vundet ind betydning i uddannelsesverdenen fordi en lang række skoler og institutter anbefaler det som en hjælp til løsning af øvelser.

Den 4. juni 2020, Chegg-firmaet har købte denne app for over $100 millioner

Hvordan løser man matematiske problemer med Mathway?

For browserversionen, gå til https://www.mathway.com/es/BasicMath, og botten på siden vil automatisk spørge dig "Hvordan kan jeg hjælpe dig?"

Nederst klikker du hvor der står "Enter a problem", så kommer der en slags tastatur hvor du kan indtaste øvelsen, det samme interface det du vil se på din mobil.

Hvis du bruger en computer kan du også bruge det fysiske tastatur til at indtaste de nødvendige øvelser.

Øverst til venstre vil du se en menu angivet med tre vandrette linjer eller streger, den ene under den anden, i denne menu vil du kunne vælg flere niveauer ved afhængigt af den matematik du ser.

Du vil være i stand til at vælge følgende muligheder: Grundlæggende matematik, Præ-algebra, Algebra, Trigonometri, Præ-Calculus, Calculus, Statistik, Finite Mathematics, Lineær Algebra og evne til at tegne på en graf.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom denne applikation er helt gratis, kan du betale et månedligt abonnement på omkring €9, for se alle de forklarede trin af hver øvelse.

Hvordan løser man kemiproblemer med Mathway?

I den førnævnte menu er der også muligheden "kemi" eller "kemi" på engelsk, på denne måde gør du denne vidunderlige applikation til en løsning til kemiøvelser.

Med dit tastatur kan du f.eks opfange kemiske reaktioner og afbalancere reaktioner hurtigt. For at placere de nedre eller øvre indekser er proceduren enkel.

For det første tilfælde det er nok af klik på knappen, der har en stor firkant og en mindre nederst til højre.

For eksempel, hvis du vil afbalancere en ligning ligesom H+O2=O, skal du bare indtaste det i programmet, trykke på den papirfly-formede send-knap, og programmet vil spørge dig, hvad du vil have det til at gøre.

Du kan finde der mange funktioner i mere end én reaktionsbalance, for eksempel ved beregning af den tilsvarende molære masse. Hvad venter du på? Nyd at downloade denne app! Og hvis det ikke er det, du ledte efter, så gå ikke glip af denne liste over de bedste lommeregnere til Android.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up