Hvordan vender jeg skærmen på min Android-mobiltelefon eller roterer den automatisk

Først skal det bemærkes, at Android er et styresystem, der bruges i mobiltelefoner. Generelt findes dette system i enheder med en touchskærm uanset deres model, uanset om det er tablets, mobile enheder eller endda ure med et Android-system.

På tur denne software kan bruges i biler, fjernsyn og andre typer maskiner . Android er designet af Android Inc. det er en virksomhed, der blev købt i 2005 af Google-virksomheden. Det skal også bemærkes, at dette operativsystem er Linux-baseret og det er Unix-baseret.

I øjeblikket kan du finde et stort antal enheder udstyret med android . Ligeledes er der mere end en million applikationer, der har dette operativsystem til deres drift. Det skal bemærkes, at sikkerhed er en af ​​hovedfunktionerne i Android.

Indeks
  1. Lær, hvordan du automatisk ændrer skærmretning på Android
  2. Metoder til at anvende Auto Flip på Android-enheder

Lær, hvordan du automatisk ændrer skærmretning på Android

Dette system har til gengæld en bred vifte af versioner, der søger at forbedre dets drift, og derfor tilføjes nye muligheder til de enheder, der er udstyret med det. Af denne grund har mobile enheder funktionen automatisk rotation.

Først skal det bemærkes, at Android-enheder har mulighed for at ændre retning , uanset om det er lodret eller vandret, er det op til dig at vælge den, du foretrækker. Med den vil du være i stand til at finde en bedre visualisering af indholdet på din enhed, samtidig er den lodrette visning den mest anbefalede, når du læser en bog.

Du kan dog bruge landskabsudsigten at se film, hvis du vil. Derfor ændres orienteringspositionen for din skærm i automatisk tilstand afhængigt af den position, du placerer enheden i.

Det er vigtigt at bemærke, at Android-enheder allerede har funktionen af dreje mobiltelefonens skærm som standard , selvom denne mulighed i nogle tilfælde ikke vises. Du kan også indstille den til at rotere automatisk, til at låse rotation eller til kun at rotere under visse omstændigheder. I dette tilfælde fokuserer vi automatisk på bøjningen.

Så for at kontrollere rotationen af ​​din Android-enhed skal du bruge den oprindelige indstilling af operativsystemet. Nedenfor vil vi forklare to metoder til at kunne foretage disse ændringer på dine Android-enheder, afhængigt af hvilken mobilmodel du har.

Metoder til at anvende Auto Flip på Android-enheder

Den første mulighed er at få adgang til meddelelsespanelet på enhedens toppanel. Bare åbn panelet og stryg statuslinjen ned for at se de tilgængelige muligheder.

Disse hurtige indstillinger er repræsenteret af ikoner, som du kan slå til eller fra, når du vælger dem. Samtidig skal du vælge den til "rotér skærm" og den vil blive aktiveret. Fra da af vil skærmen have den retning, som du placerer enheden i.

Husk, at når du deaktiverer funktionen, forbliver skærmen i samme retning, selvom du flytter enheden for at ændre dens position.

Den anden metode er at indtaste indstillingerne for Android-enheden, når menuen vises, vil du se flere muligheder, hvor du skal vælge "skærm" derefter "rotere automatisk" .

Også for at kunne deaktivere eller aktivere denne funktion, skal du vælge den, på samme måde, når du aktiverer den, vil ændringerne blive foretaget, når du placerer din enhed vandret eller lodret. På denne måde vil vi etablere den automatiske rotation på skærmen på din Android-enhed.

Husk, at når du deaktiverer denne funktion, bevarer enheden den orientering, den er i, når du skifter position.

Endelig skal det bemærkes, at for at vide hvordan vend eller vend skærmen af din enhed er en simpel procedure, som du måske kan bruge på et tidspunkt. Af denne grund er det vigtigt at kende metoderne til at opnå dette.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil gerne vide din mening. Kender du nogen anden metode til automatisk at rotere skærmen på Android-enheden? Giv os dit svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up