Hvordan kan jeg reducere Wi-Fi-signalet for at forhindre, at mit internet bliver stjålet?

Internet, sådan en værdifuld vare i dag af alle brugere, der ønsker at være tilsluttet når som helst. Men du kan desværre også blive offer for dit datatyveri og endnu værre, hvilket gør signalet svagt og langsomt. I den følgende artikel vil vi vise dig en guide til, hvad du skal gøre for at reducere Wi-Fi-signalet for at forhindre, at mit internet bliver stjålet.

Og det er, at disse stjæler signalet, de er tættere på og er dine egne naboer, husk at WiFi-signaler ikke kan rejse ret langt, uden at miste deres intensitet og tilbyde en stabil forbindelse. Derfor vil vi give dig flere meget nyttige tips, som du bør følge til reducere Wi-Fi-signalet for at forhindre, at mit internet bliver stjålet.

Vær altid meget klar, først og fremmest, forskellene mellem en router og et modem og de forskellige WiFi-adgangspunkter, hvad de bruges til. Denne forudgående viden vil hjælpe os meget, for at kunne forstå disse enheder. Og dermed vide, hvordan man skal agere for at undgå at blive offer for signaltyveri og de konsekvenser, der følger af denne kriminelle handling.

Sådan reduceres Wi-Fi-signalet for at undgå internettyveri

Du skal være opmærksom på, at muligheden for, at din internetforbindelsessignal er Flyve vil altid være latent, så du skal handle på det, for at undgå det for enhver pris. Det er, at hvis du er offer for tyveri af dit signal, er den eneste ansvarlige for denne situation dig, fordi du ikke har taget de nødvendige forholdsregler.

Men før du går videre til listen over trin, du kan tage for at reducere Wi-Fi-signalet for at forhindre, at mit internet bliver stjålet. Vi vil lede dig igennem, hvordan du kan se, om dit WiFi-signal er stjålet. Og til det skal vi bruge et værktøj kendt som fin og du kan nemt downloade den via App butik og Google Play.

Med denne app vil du være i stand til at scanne det netværk, du er tilsluttet, hvorefter den viser dig en liste over enheder, der er tilsluttet til nævnte netværk. Det vil også vise dig Mac-adresser, IP-adresse, producenter, navne. På denne måde behøver du kun at identificere, hvilke af disse data der tilhører dine enheder, og ved at afvise vil du have den ubudne gæst.

Men du ville bruge denne app til din mobil, hvis du vil anvende denne metode på pc, der kører Windows-operativsystemet. Der er et værktøj, der ligner Fing, og det er NirSoft Wireless Network Watcher . Du kan nemt finde den på dens officielle side og downloade appen.

Hvis du på den anden side bruger macOS, et værktøj, der fungerer perfekt for dig og giver dig de data, du har brug for at vide, hvis dit signal er Flyve, det er LanScan. Med disse værktøjer installeret kan du finde ud af, om du virkelig er et offer for WiFi-signaltyve. Men hvis du ikke er interesseret i at vide, om du bliver bestjålet, og alt du vil gøre er at beskytte dig selv, så lad os se, hvad vi skal gøre.

Sådan forhindrer du dit WiFi-signal i at blive stjålet

Den bedste ting at gøre er at skjule dit netværk, så kun dem, der kender netværksnavnet og adgangskoden, vil kunne få adgang til det. For at gøre dette, skriv i browseren routerens ip-adresse som står på etiketten. Dernæst skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden, som også er angivet på etiketten.

Når dette er gjort, går du til routerindstillingerne, og i afsnittet Trådløst netværk vælger du indstillingen SSID-indstillinger. Og se nu efter boks Skjule / Skjul SSID og tjek det for at skjule det, men husk, at selv du ikke vil være i stand til at se det, så husk det godt, eller skift navnet til noget enklere. Husk også, at det er vigtigt at ændre standard brugernavn og adgangskode.

Dette bør være et af de første skridt for at undgå signaltyveri, disse data skal være lange og indeholde kombinationer af bogstaver og tal. Og på denne måde afslutter vi denne tutorial, der hjælper dig med at vide hvordan man reducerer wifi-signalet for at forhindre, at mit internet bliver stjålet.

Indeks
  1. Sådan reduceres Wi-Fi-signalet for at undgå internettyveri
  2. Sådan forhindrer du dit WiFi-signal i at blive stjålet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up