Hvad er HTTP3, og hvordan virker det for at forbedre internethastigheden?

Netværk administrerer deres eget sprog, med en række koder og protokoller nødvendige for, at de fungerer korrekt. De rigtige protokoller og koder forbedrer internet-browsinghastigheden markant. En af dem er HTTP3; Men hvad er HTTP3, og hvordan virker det for at forbedre min internethastighed? Find ud af svaret i denne artikel.

Indeks
  1. HTTP3-protokollen
  2. HTTP3 funktioner
  3. Hvordan bruger man HTTP3 til at forbedre internethastigheden?

HTTP3-protokollen

det hypertekstoverførselsprotokol eller HTTP i dens forkortede form, er en protokol, der bruges til at kunne browse på nettet frit, udover at forbedre browsinghastigheden.

Siden år 2000, hvor protokollen blev lanceret med HTTP1 og frem til i dag, har denne protokol forbedret sin funktion. HTTP1 var den mest brugte i næsten 15 år, for hvert år der gik, lavede den opdateringer; indtil 2015, hvor den blev erstattet af HTTP/2.

I øjeblikket er der en version, der tilbyder forbedringer og nye funktioner til Websurfing , dette er HTTP3-versionen; Og hvis denne version allerede havde eksisteret siden 2012, var det i 2018, at man under et møde arrangeret af IETF (Internet Engineering Task Force) besluttede at bruge denne protokol til at definere standarderne for brug på netværket.

Denne protokol bruges til at definere semantik og syntaks som hele nettet bruger til at etablere kommunikation, såsom servere, klienter og proxyer.

HTTP3 funktioner

HTTP3-protokollen gør det muligt for webbrowseren at indlæse sider med det, der kaldes en "webanmodning" . Denne protokol har gennemgået en væsentlig ændring, og det er nu, at den i stedet for at være baseret på TCP, bruger QUIC, som står for Quick UDP Internet Connections.

Grunden til, at vores browsingtid eller responshastighed (ms) er langsom, skyldes i høj grad en IP-protokol, der styrer alle sider på nettet. Forbindelser oprettes ved hjælp af håndtryk, kommentarer.

Dette resulterer i en konstant strøm af information mellem afsender og modtager er overdrevne, hvilket fører til længere ventetid; Desuden, hvis man ønsker at tilgå bestemte sider, og serveren er fjern, tager svaret længere, og ventetiden øges.

Hvordan bruger man HTTP3 til at forbedre internethastigheden?

For først at vide, hvordan vi kan bruge det, skal vi vide, hvilke browsere der bruger eller godkender HTTP3. I dette tilfælde google chrome browser er den første browser, der implementerer HTTP3-protokollen på sit system.

Takket være dette kan vi kontrollere de utrolige forbedringer i hastigheden af ​​at indtaste og indlæse kompatible websider. Denne hastighedsforøgelse resulterer i forbedret latenstid .

Med andre ord, hvis vi havde en latenstid på 300 ms til at indlæse en side, ville vi nu have en 100ms latenstid med brug af HTTP3. For at bruge det skal vi installere Google Chrome Canay, så laver vi en genvej på skrivebordet. Når du er færdig, skal du højreklikke på genvejen og kopiere følgende ned ad stien:

  • --enable-quic --quic-version=h3-23

For at bekræfte, at det virker, går vi ind på websiden quic.rocks:4433, hvis vi gør det korrekt, vises en tilsvarende meddelelse. Men hvis vi ikke lykkes, kan du gøre følgende:

Kom ind blog.cloudflare.com , tryk på F12-tasten, fortsæt med netværksindstillingen, højreklik på placeringen af ​​kolonnerne, så du kan aktivere alle de tilgængelige protokoller. På denne måde kan vi se, hvilke der er indlæst af QUIC.

Hvis vi følger disse trin, kan vi forbedre hastigheden fra vores internet ved hjælp af HTTP3-protokollen. Vi håber, du fandt denne artikel nyttig, og hvis du kunne lide den, så del den med dine venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up