Sådan skjuler du nemt sidebjælken i Divi

returnere lateral stang foldbar i Divi gør, at bloggen bliver bedre vist, så informationen bedre kan fordeles på skærmen.

Divi er et plugin til WordPress, der giver dig mulighed for at oprette blogs og konstant redigere dem for at forbedre læserens oplevelse, på denne måde, du kan generere trækkraft til din blog .

Udover at kunne designe din side ud fra på forhånd etablerede temaer, giver Divi dig også muligheden for at starte fra bunden og dermed være i stand til at oprette din side som du ønsker. Når du arbejder med Divi-designet, skal du huske, at du kan ændre det efter sektion.

Indeks
  1. Hvordan skjuler man sidebjælken i Divi?
    1. Gør sidebjælken sammenklappelig
  2. Fjern skillelinjen mellem indhold og sidebjælke
  3. anbefalinger

Hvordan skjuler man sidebjælken i Divi?

Nå, først ved, at du bliver nødt til det få adgang til bestemte koder på siden for at kunne ændre denne mulighed.

Du skal administrere følgende koder for at kunne sænk barren lateralt, vil den første være fjern stangen men det vil samtidig kun være en knap, som brugeren kan bruge til at åbne og lukke baren.

Gør sidebjælken sammenklappelig

Kun @medieskærm og (min-KID: 981px) {

/* udvid/skjul sidebjælkeknap */

#db_hide_sidebar {

z-indeks: 10000;

polstring: 10px;

markør: pointer;

}

.db_right_sidebar_collapsible #db_hide_sidebar {

højre: 0;

}

.db_left_sidebar_collapsible #db_hide_sidebar {

venstre: 0;

}

.et_fixed_nav #db_hide_sidebar {

position: fast;

}

.et_non_fixed_nav #db_hide_sidebar {

position: absolut;

}

#db_hide_sidebar: front {

skrifttypefamilie: 'ETModules';

skriftstørrelse: 24px;

}

.et_right_sidebar #db_hide_sidebar: front,

.db_left_sidebar_collapsible.et_full_width_page #db_hide_sidebar: front {

indhold: '\39';

}

.db_right_sidebar_collapsible.et_full_width_page #db_hide_sidebar: front,

.et_left_sidebar #db_hide_sidebar: front {

indhold: '\38';

}

/* Sørg for, at formateringen i fuld bredde matcher sidebjælkeformateringen */

.db_sidebar_collapsible.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper: first-child {

polstring-top: 58px! vigtig;

}

}

Alt du skal gøre er at kopiere det og få adgang til WordPress, når du er der, skal du finde Divi-sektionen og vælge » Tema muligheder “.

Vælg fanen » Integration ", aktiver nu indstillingen" Aktiver overskriftskode ", fortsæt med at indsætte koden i sektionen" Tilføj kode til din blogs “.

Når koden er kopieret, skal du blot gemme ændringerne og opdatere din blogs liveside, så du kan se ændringen. En pil vises ved siden af ​​sidebjælken, så du nemt kan åbne og lukke sidebjælken.

Fjern skillelinjen mellem indhold og sidebjælke

Vi efterlader dig en anden kode, med hvilken du kan fjerne stregen, der deler mellemrummet mellem indhold af blog og sidebjælke .

Med denne funktionalitet foldes sidebjælken i Divi, bloggen vil se større ud når læseren vil reducere bjælken takket være den pil, du har placeret. Koden er følgende:

# main-content .container: før {baggrund: ingen;}

Det skal du nu gentag de foregående trin med den eneste forskel, at koden skal indsættes i afsnittet » Brugerdefineret CSS gem ændringerne og opdater din blogs liveside.

anbefalinger

Mange brugere bruger deres smartphones til at få adgang til deres yndlingsblogs, så det anbefales at gøre det administrere indhold på en måde, der gør det nemmere at læse . Du kan også opnå dette ved at tilføje en sammenklappelig menu til din hjemmeside.

Dit blogindhold skal organiseres, så du genererer bedre læsbarhed hjælper det mange mennesker med at følge det indhold, du poster.

Du kan tilføje forskellige muligheder til din blog for at lave den mere interaktiv såsom kontaktformularer eller kommentarsektioner.

Fra nu af råder vi dig til, at hvis du har sociale netværk, og du er i kontakt med dine læsere, så tag deres anbefalinger i betragtning, men i beholde stadig essensen af ​​dit indhold .

På denne måde du skaber engagement med det indhold du producerer vil dette altid holde din blog fuld af besøg, du kan også bruge links til bestemte produkter eller sider som du anbefaler og dermed tjene lidt penge på dit arbejde.

Brug af BreadScrumb til at forbedre SEO og tiltrække besøgende er vigtig information, der vil hjælpe dig med at få besøg på din blog eller dit websted.

Endelig håber vi, at vores anbefalinger og denne artikel vil være til stor hjælp for dig til at forbedre visningen af ​​din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up