Hvordan fjerner man bogstaver fra sletning, mens man skriver? - Hurtigt og nemt

Når du bruger en pc, der er to oplagte ting at gøre, den ene er at bruge musen og den anden er at bruge tastaturet . Normalt er dette ikke en dårlig ting, men der opstår problemer fra tid til anden, såsom at det du skriver bliver slettet uden grund. Af denne grund skal vi i dag lære, hvordan man fjerner bogstaverne fra sletning, mens jeg skriver?

Og det er det, som det ikke er sket, at det er inspireret af at skrive i Word eller et andet tekstbehandlingsprogram og pludselig giver den uønskede tastaturgenveje, som får den til at begynde at slette alt ved at skrive, ja du er et af ofrene dette er din tutorial.

Indeks
  1. Hvordan fjerner man bogstaver fra sletning, mens man skriver?
  2. Forhindre bogstaver i at blive slettet i Microsoft Word

Hvordan fjerner man bogstaver fra sletning, mens man skriver?

For nu at komme til benet og hurtigt lære at fjerne bogstavsletning, mens jeg skriver, er den første ting at gøre gå til en hvilken som helst app eller sted hvor du kan skrive mindst én linje.

Når du er lokaliseret, bliver du så nødt til det tryk på "Indsæt"-tasten for at aktivere dens funktion, når du gør det, bør du være i stand til at omskrive som normalt, så prøv at randomisere ordene og se, om det virker.

Det skal bemærkes, at hvis du bruger en bærbar computer, Indsæt-tasten kan være den samme som Num Lock, så hvis du ikke dukker op, ved du allerede, at når du trykker på denne tast, vil den samme funktion forekomme.

Denne fejl løses så let, fordi det ikke rigtig er en tastatur- eller pc-fejl, det er det bare en funktion (overskriv) bragt af styresystemet, som aktiveres ved at deaktivere indsætningsnøglen.

Hvis denne metode af en eller anden grund ikke virker for dig, vil det være en god ide for dig at prøve at kontrollere status eller betjening af dit tastatur, da fejlen kan være hardware og ikke software.

Hvis der er et problem med din enhed, så er den eneste løsning for dig at finde ud af, hvordan du reparerer et tastatur eller bestemte taster, eller køber et andet nyt tastatur direkte, som vil sætte naturligvis afslutte dit problem ved dets rødder.

Forhindre bogstaver i at blive slettet i Microsoft Word

Nu hvor du kender svaret på spørgsmålet, hvordan kan jeg så forhindre mine breve i at falme, mens jeg skriver? Det er tid for dig at se, hvordan du kan løse det samme problem direkte i Word.

Grunden til at det skal forklares separat er, at nogle gange, bare at trykke på indsæt fjerner ikke denne fejl fra Word hvilket er kontraproduktivt, fordi denne applikation er det bedste værktøj til at skabe tekster, som Windows har.

Hvis du vil løse problemet her, er det første du skal gøre at gå til fanen "Filer", som vises i øverste venstre hjørne af skærmen, hvor der vil være en række valg, vælg den der hedder "Indstillinger".

Denne handling åbner et pop-up vindue, hvor der er en menu, fra denne menu skal du vælge "Avanceret", i denne anden sektion finder du en liste med mange avancerede muligheder for tekst, kig efter den såkaldte "Overskrive-tilstand" og "Styr overskrivningstilstand med indsætningstast".

Når du finder dem, fjern markeringen i deres felter og voila, teksten vender tilbage til normal. Det er for at fremhæve det ikke alle versioner af Word følger samme vej i de seneste er det nok at gå i "Værktøjer", derefter i "Indstillinger" og til sidst i "Onglet Edition", når der først fjernes markeringen i de tilsvarende felter.

Hermed kan du allerede nu sige, at du kender svaret på, hvordan du fjerner bogstaver fra at slette, mens jeg skriver?, så du skal ikke gøre andet her. Men som et sidste tip anbefales det at downloade den officielle version af Word for at undgå dette og andre gener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up