Sådan overfører du data eller oplysninger fra iPhone til Android med dr.fone

iPhone- og Android-enheder har deres positive og negative sider, hvorfor mange mennesker skifter fra en tjeneste til en anden. Under alle omstændigheder er det vigtigt at gendanne vores data og have adgang til dem, derfor lærer du i dag at overføre data eller information fra iPhone til Android med dr.fone .

Applikationer som Diskdigger kan gendanne slettede videoer og filer på Android, men kun dette system er reduceret, hvilket gør det umuligt at interagere med iOS-platforme.

Ovenstående skyldes det faktum, at platformene på Android-enheder og iPhone-enheder er helt forskellige, hvilket komplicerer mange opgaver, især overførsel af filer mellem de to operativsystemer, men i dag vil du lære, hvordan du bruger et nyttigt værktøj, der hjælper dig med dette mål.

Hvad er dr.fone?

dr.fone er en meget berømt applikation for dem, der har begge dele Android- og iPhone-enheder , under alle omstændigheder, hvis du er nybegynder, ved du måske ikke, hvad det er til for. Her vil vi kort lære dig mere om denne applikation, som kan være meget nyttig.

dr.fone app er en alsidig app Designet til alle, der ejer Android- og iPhone-enheder, blev appen udviklet af Wondershare-firmaet, et velkendt firma i industrien for udvikling af utility-software.

Med denne app kan du overføre filer mellem iphone og Android-enheder med stor lethed, til gengæld, er det muligt at gendanne slettede filer, fotos og videoer med dr.fone. På den anden side inkluderer applikationen oplåsning af enheden, reparation af flere funktioner og mange andre meget nyttige muligheder.

Denne gang vil vi lære dig, hvordan du bruger denne app til kopiere filer fra iphone android-enhed og omvendt. Læs følgende guide, vi har udarbejdet til dig.

Sådan overfører du data eller oplysninger fra iPhone til Android med dr.fone

Nytten af ​​dr.fone er ubestridelig, men for at bruge det, skal du kende de funktioner, det tilbyder. Hvis du er i tvivl, har vi forberedt disse trin-for-trin tutorials til brug af appen.

Download appen

 1. Det første trin er at downloade applikationen, for at gøre dette skal du gå til følgende dr.fone-link.
 2. Der skal du klikke på muligheden Gratis download hvorefter applikationssoftwaren begynder at downloade.
 3. Kør det og klik på indstillingen Installere, systemet vil begynde at downloade de filer, der er nødvendige for driften af ​​applikationen. Når overførslen er færdig, skal du installere den.
 4. Derefter vil du allerede have installeret dr.fone-applikationen.

Brug dr.fone til at overføre filer mellem Android og iPhone

 1. Det første skridt er at tilslutte Android- og iPhone-enheder .
 2. Nu skal du køre dr.fone-applikationen.
 3. Alle de tilgængelige muligheder med dr.fone-appen vil blive vist på skærmen. Du skal klikke på muligheden At kopiere (du skal muligvis aktivere USB-fejlretningstilstand på din android enhed ).
 4. Begge mobiltelefoner vil blive vist på din skærm, husk på, at den første mobiltelefon, dvs. den til venstre, vil være den mobiltelefon, som dataene stammer fra, mens den til højre er den, der modtager information.
 5. Du kan bruge knappen At vende tilbage til i midten øverst på skærmen for at skifte mellem enheder.
 6. Også i den centrale del af skærmen vil blive vist alle de data, der kan flyttes til destinationsenheden, du skal vælge alle dem, der interesserer dig, slette dem, der ikke er.
 7. Når du har valgt alle de filer, du vil overføre til måltelefonen, skal du klikke på knappen At starte op. Hvis pop op-vinduer vises på skærmen, skal du klikke på Accepter og vente på, at processen er fuldført.

Aktiver USB-fejlretningstilstand på din Android-enhed

 1. Den første ting du skal gøre er at gå til konfigurationsmulighederne for din Android-enhed, for at gøre dette klik på Indstillinger.
 2. Der skal du gå til Om telefonen og klik derefter på softwareoplysningerne.
 3. Find sektionen Build Number, og tryk gentagne gange på den fane, indtil udviklertilstand blive aktiveret.
 4. Gå tilbage til indstillinger og gå til udviklerfunktioner.
 5. Du skal finde fanen for USB debugging og aktivere den.

Forståelse af, at aktivering af USB-fejlretningstilstand på Android-enheder kan variere afhængigt af din mobilmodel, anbefaler vi, at du besøger det forrige link, hvor du finder en meget mere komplet guide.

Indeks
 1. Hvad er dr.fone?
 2. Sådan overfører du data eller oplysninger fra iPhone til Android med dr.fone
  1. Download appen
  2. Brug dr.fone til at overføre filer mellem Android og iPhone
  3. Aktiver USB-fejlretningstilstand på din Android-enhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up