Sådan optager du din pc-skærm og dit ansigt på samme tid

Hvis du på noget tidspunkt er bekymret for at undre dig, hvordan kan du så i videoerne se, hvad der sker på mobilen eller computeren og også personens ansigt. Derfor vil vi gerne vise dig hvordan du optager din pc-skærm og dit ansigt på samme tid.

Nu, i denne globaliserede verden, kan du gøre hvad som helst, alt hvad du behøver er en app eller et program, en internetforbindelse og de trin, du skal følge. Det er derfor at lære at optage din pc-skærm og dit ansigt på samme tid det vil ikke være særlig svært for dig at gøre det og tværtimod risikerer du at blive ekspert ved at lave disse videoer.

Selvom du måske ikke tror på det, er det meget nemt at udføre denne handling, og det vil ikke tage dig meget tid at omsætte det i praksis og lave disse videoer. Du skal kun bruge et program og følge de trin, som vi skal forklare dig på en meget metodisk måde, så du kan lære at optage din pc-skærm og dit ansigt på samme tid .

Indeks
  1. Sådan optager du din pc-skærm og dit ansigt på samme tid
  2. Indstillinger for at optage din pc-skærm og dit ansigt

Sådan optager du din pc-skærm og dit ansigt på samme tid

Denne optagelsesteknik, som vi vil vise dig, er meget nyttig for dem, der ønsker at vove sig ind i verden med at skabe videotutorials. At kan optag din pc-skærm og dit ansigt på samme tid, du skal bruge et program. Og med den kan du vise din viden frem på platforme som YouTube.

Det første du skal gøre for at kunne optage din pc-skærm og dit ansigt på samme tid er at downloade programmet. Til dette vil vi efterlade dig linket til siden, og du kan downloade det til din personlige computer. Dette program kaldes OBS Studio og bruges til nemt at optage skærme på Windows, macOS og Linux operativsystemer.

Dette program er gratis, når du kommer ind på siden skal du vælge operativsystemet på din computer, det starter downloadingen automatisk og du skal bare vente på at den er færdig. Det er vigtigt, at du ved, at programmet er meget let, mindre end 100 MB, og du skal heller ikke foretage yderligere konfiguration.

Ved at downloade og installere det på din computer, nu skal du bare åbne det, og det vil tage dig til programmets grænseflade, så du kan optag din pc-skærm og dit ansigt på samme tid. Nu skal du gå til nederste højre hjørne og vælge indstillingen Indstillinger, når du opretter et klip, vises et vindue der.

Indstillinger for at optage din pc-skærm og dit ansigt

I dette vindue vil vi vælge Output-indstillingen fra menuen i venstre side. Dette er for at vi kan angive, hvor på vores computer vi ønsker, at optagelserne skal gemmes. Nu i menuen i højre side søger vi Optagelse – Optagelsessti så laver vi et klip til at undersøge.

Nu skal du blot vælge den mappe, hvor du vil have dine optagelser gemt. Så går du til den næste mulighed, som siger Optagekvalitet , skal du vælge Høj kvalitet. Så går du til format og vælger MP4, så går du til bunden af ​​vinduet og du laver et klip på OK knappen.

Nu skal du vælge dit webcam, for dette skal du gå til slutningen af ​​kilderne, og du kan se et plustegn. Du opretter et klip, og et lille vindue vises med muligheder, og du går til at vælge Videooptagelsesenhed. Når du opretter et klip, vises et andet vindue, og du klikker på OK. Med det samme, billedet vil blive vist på din skærm og klik på OK igen.

For at afslutte går du til plustegnet, laver et klip og vælger muligheden Skærmbillede , så laver du et klip for at acceptere og i næste vindue klikker du igen for at acceptere. Til sidst vælger du indstillingen Video Capture Device igen, så ved siden af ​​plustegnet er der et pilikon, der peger op, og du laver et klip der. Glem ikke at forbedre kvaliteten af ​​din video, hvis den ser sløret ud, og du kan også sætte et vandmærke på den for at gøre den meget mere personlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up