Sådan konverteres videofiler til lyd eller omvendt med MacX Video Converter Pro

For at konvertere vores lydfiler til et andet format, er det nogle gange nødvendigt, at det samme sker med videoer, da der er enheder, der kun tillader en bestemt type. For at forstå dette, vil vi i dag lære dig, hvordan du konverter videofiler til lyd eller omvendt med MacX Video Converter Pro.

Der er mange anvendelser af konvertering af lyd- eller videofiler , men langt de fleste af dem er komplicerede at bruge. I dette tilfælde bringer vi en applikation, der skiller sig ud for sin brugervenlighed, velegnet til både eksperter og nybegyndere.

Hvis du vil lære lignende emner som det, vi skal diskutere i dag, kan det fange din opmærksomhed at lære, hvordan du konverterer DVD eller Blu-Ray til MP4 og andre formater til at se på pc eller mobil. I Miracomosehace finder du tutorials af de mest forskelligartede typer.

Indeks
 1. Lyd- og videokonvertere i Mac OS
  1. MacX Pro Video Converter
 2. Sådan konverteres videofiler til lyd eller omvendt med MacX Video Converter Pro
  1. Konverter videofiler til lyd

Lyd- og videokonvertere i Mac OS

Alle versioner af Mac OS-operativsystemet har mange fans, som foretrækker det på grund af dets fremragende katalog over applikationer. De fleste af de programmer, vi finder i Mac OS, er af højeste niveau, f.eks Final Cut Pro og andre lignende, perfekt til arbejdere.

Under alle omstændigheder har mange stået over for et dilemma, når det kommer til video- og lydkonvertere, da Mac OS-kataloget bestemt ikke er så komplet som det, vi kan finde i Windows. Under alle omstændigheder er der udmærkede muligheder, som det er tilfældet med MacX Video Converter Pro.

MacX Pro Video Converter

MacX Video Converter Pro er et program til at konvertere lyd- og videofiler til andre formater . Applikationen skiller sig ud for sin enkelhed og hastighed af filkonvertering. Til gengæld integrerer programmet en lang række forskellige formater.

Antallet af formater, der findes i programmet, gør det til det passende værktøj til at konvertere alle dine lyd- og videofiler og tilpasse dem perfekt til enhver type enhed.

Blandt de formater, som vi finder i MacX Video Converter Pro, fremhæver vi følgende: HEVC, MP4, mp3, Flac, WAV, blandt andre. Ligeledes indeholder programmet profiler designet til forskellige enheder, såsom Ipod, iPhone og endda Android-enheder .

Under alle omstændigheder, før du bruger applikationen, skal du huske på, at for at få alle funktionerne er det nødvendigt at købe den fulde version af programmet. Den gratis app har nogle begrænsninger, der gør nogle konverteringsprocesser vanskelige.

Sådan konverteres videofiler til lyd eller omvendt med MacX Video Converter Pro

En af de særlige kendetegn ved MacX Video Converter Pro er, at den giver dig mulighed for at udføre konverteringer meget effektivt og hurtigt. Derudover skiller applikationen sig ud for sin enkelhed og brugervenlighed, her skal vi lære dig på en meget enkel måde, hvordan du bruger den korrekt.

Konverter videofiler til lyd

 1. For at konvertere en videofil til en lydfil er den første ting at gøre slide video valgt i programmet.
 2. Outputindstillingerne vises på skærmen, det er her du skal vælge format hvor du vil konvertere din video.
 3. Vi anbefaler, at du vælger musikindstillingen, da de mest kendte filformater vil fremstå pæne og forberedte.
 4. Vælg det format, du vil konvertere en videofil til, uanset om det er mp3, m4a, etc Når du har valgt dit format, skal du klikke på Udfør.
 5. Når du har konfigureret outputformatet, skal du klikke på knappen LØB placeret i nederste højre område af skærmen.
 6. Vent på, at processen er fuldført.
 7. For at lokalisere konverterede fil gå til output-mappen, som vil blive vist nederst i programmet.

Efter ovenstående metode kan du bruge MacX Video Converter Pro for korrekt at konvertere dine videofiler til lyd. Dette og mange andre opgaver er mulige med denne software, gennemse og oplev alle funktionerne i programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up