Sådan pinger du en offentlig IP-adresse og udvidet eller uendelig ping - hurtigt og nemt

Pingen er det ufejlbarlige værktøj til at diagnosticere ethvert problem med forbindelsesnetværket. Uanset dit operativsystem er PING-kommandoen meget nyttig til at kontrollere forbindelsen til en pc, hvis du vil gå dybere og finde årsagen til mere specifikke forbindelsesproblemer, kan du Ping en offentlig IP eller en udvidet Ping .

Indeks
  1. Hvad er en offentlig IP-adresse?
  2. Hvordan pinger man en offentlig IP-adresse?
  3. Hvordan laver jeg et uendeligt eller udvidet ping?
  4. Ping kommandoværktøj

Hvad er en offentlig IP-adresse?

IP (Internet Protocol) er en internetprotokol, der bruges til at sende og modtage information gennem netværket. Den offentlige IP-adresse er identifikatoren for netværket i udlandet. Generelt er denne adresse tildelt af internetudbyderen for at blive genkendt på internettet.

I modsætning til den private IP-adresse, som er den, der identificerer alle enheder, der er tilsluttet det professionelle eller hjemmenetværk. IP-adressen kan være statisk eller dynamisk , i henhold til dine behov. Ved at pinge en IP-adresse tjekker vi, om enheden er tilgængelig på netværket eller ej.

Hvordan pinger man en offentlig IP-adresse?

Åbn kommandoprompt-appen. Ping kan udføres ved hjælp af CMD, du skal bare køre (Windows-tast + R) ved at skrive cmd-kommandoen. I dette tilfælde bruges Windows-operativsystemet.

Kør ping-kommandoen. Skriv nu ping-kommandoen efterfulgt af den IP-adresse, du vil kontrollere. Eksempel på ordre:

ping 127.0.0.1

Kør ping-kommandoen med domænenavnet. Det er muligt at verificere forbindelsen til en IP-adresse ved at pinge og erstatte IP-adressen med domænenavnet. Prøvebestilling:

ping google.com

Hvis der ikke er noget problem med netværket, vi modtage et svar, der angiver, hvor mange pakker der blev sendt ved at sende en ping-anmodning til IP-adresse og hvor mange der blev besvaret.

For at fortolke en smule svaret opnået efter at have kørt ping-kommandoen. Hver svarlinje repræsenterer en sendt pakke, og hver pakke er 32 bytes stor. Det opnåede svar fandt sted inden for en gennemsnitlig tid på 79 ms.

For at forhindre, at anmodningen gøres ubegrænset, oprettes TTL (Time To Live). det TTL repræsenterer antallet af hop en pakke foretager fra en vært til en anden indtil den når sin destination.

Hvordan laver jeg et uendeligt eller udvidet ping?

Kommandoen Ping er ret simpelt, men det har flere tilstande som kan bruges til at udføre specifik diagnostik. For at lave et udvidet ping skal du blot sætte Ping-kommandoen efterfulgt af IP-adressen eller domænenavnet med udtrykket -t i slutningen af ​​linjen. Kommandoen ville se sådan ud:

ping google.com -t

Kommandoen vil blive udført, indtil du lukker programvinduet. Denne version af ping-kommandoen er nyttig til observere i detaljer adfærden af ​​en forbindelse og den gennemsnitlige svartid. Det bruges også til at identificere, om der er nogen hændelser, der påvirker kvaliteten af ​​forbindelsen.

Ping kommandoværktøj

Ping-kommandoen giver os mulighed for at opdage mulige fejl på netværket. Når en forbindelsessporing udføres via ping-kommandoen, fiaskoen kan også være identificeret ved netværksforbindelsespunktet .

Det er nemt at afgøre, om fejlen tilhører en intern enhed på netværket, routeren, internetudbyderen eller om fejlen kommer fra en ekstern server.

Det eneste, du skal vide for at anvende ping-kommandoen, er at vide, hvilken vært du vil oprette forbindelse til, dvs. hvilke der er de interne IP-adresser på dit netværk, eller hvilken offentlige IP-adresse, du vil logge på. Hvis du ikke kender den offentlige IP-adresse, er der altid muligheden for at pinge domænenavnet .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up