Sådan rettes fejlen, når applikationen ikke startede på det krævede tidspunkt i Windows

En af de bedste ting ved Windows Version Store er den nemme adgang til og automatisk opdatering af de fleste Universal-apps på dit Microsoft-system.

Gennem manges indsats er alle apps fundet i Windows Store blevet testet og verificeret for at sikre kvalitets apps , nem at bruge og funktionelt verificeret. Du skal også vide, at du kan downloade de samme applikationer, som du har på din Android-mobil på din pc.

Men på trods af alle disse tiltag er intet perfekt, af denne grund er det ret almindeligt at finde i Windows 10, at brugere rapporterer et af de mest almindelige problemer, som er det faktum, at det ikke er startet i tide. Påkrævet ved indlæsning af applikationer .

Det mest almindelige for dette er, at hver bruger forsøger at åbne applikationen, og det bliver forsinket i indlæsningen med prikker på skærmen som et tegn på fejl. I denne artikel vi vil gerne forklare den korrekte måde, hvormed du kan tage hånd om denne fejl og dermed kunne løse den.

Hvorfor opstår denne specifikke fejl?

Dette er et ret almindeligt problem, der kan opstå med hundredvis af apps i Windows 10 system , som det kan findes, når du forsøger at åbne billederne eller endda musikappen, som systemet har bragt. De mest almindelige årsager til denne fejl kan være følgende punkter:

  1. Der kan opstå en konflikt i datoindstillinger og tid på enheden
  2. Kontroller, at der ikke er nogen fejl eller problemer med tredjepartstjenester eller -applikationer på dit system, så du bliver nødt til at reparere det, før du fortsætter.
  3. Korruption kan forekomme i Ansøgning selv, hvilket forårsager denne fejl.

Med hensyn til det første svar er det mest almindelige at fortsætte med en systemgenstart for at genåbne applikationen og med den for at kunne reparere alle fejl fundet på det tidspunkt, så vil vi give dig nogle nøgler, som du kan løse de fejl, vi nævnte ovenfor.

Start med at tjekke systemets dato og klokkeslæt

I Windows 10, start med at højreklikke, i den mulighed, hvor du vil kunne se datoen og også proceslinjens klokkeslæt, klik derefter inde i indstillingen »Indstil dato og klokkeslæt”, der vises i menuen, der blev vist.

I Windows 10 vil du se dato- og klokkeslættet åbnes, hvilket du kan at justere manuelt eller automatisk afhængigt af den tid og tidszone, du befinder dig i.

Udfør en Windows 10-opdatering

Dette er et af hovedtrinene, når du præsenterer dette problem, fordi det er den hurtigste og sikreste løsning af alle, for at kunne udføre det, skal du blot følge følgende trin:

  1. Start med at åbne Windows 10 konfigurationssiden, når du er inde skal du vælge muligheden " Opdateringer og sikkerhed » som du kan få adgang til listen over opdateringer tilgængelig i øjeblikket.
  2. På dette tidspunkt skal du udføre alle de opdateringer, du ønsker, og derefter genstarte systemet for at bekræfte, at systemet har løst fejlen.

her er nogle råd fra grundlag, som vi kan tilbyde dig for at løse alle disse fejl, der kan opstå med dit Windows 10-system.

Indeks
  1. Hvorfor opstår denne specifikke fejl?
  2. Start med at tjekke systemets dato og klokkeslæt
  3. Udfør en Windows 10-opdatering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up