Sådan tændes og programmeres LED-strips nemt med Arduino

Ideen om at programmere LED-striber med Arduino voksede over tid på grund af massiv stigning i brugen af ​​LED-belysning . Denne drastiske ændring i brugen af ​​LED-striber eller belysningen, der involverer disse lys, er et produkt af produktionsfaktorer; fordi de er billigere at producere og desuden bruger mindre energi.

Brugen af ​​LED-lamper garanterer således energibesparelser, større sikkerhed, overkommelige priser og fremragende ydeevne med brede lysområder. Derfor er programmering af LED-strips med Arduino til enhver funktion vigtig i dag for at styrke udviklingen af ​​et projekt; hvad enten det er på et professionelt eller personligt plan.

Tilslutning til at tænde og programmere LED-strips med Arduino

Til at begynde med skal du kende definitionen af ​​Arduino og dens anvendelighed for at programmere LED-strimler korrekt med Arduino. Denne enhed blev skabt for at gøre det nemmere for alle programmører at interaktiv brug af enhver elektronisk base til udvikling af projekter på grundlæggende niveauer ; som studerende eller professionelle implementeret i arbejdsområdet.

En Arduino er kendetegnet ved at være en open source kort kan programmeres via sin egen software udviklet til denne enhed. Gå ind på dens officielle side for at downloade Arduino Ide-software og begynd at programmere LED-strips med Arduino ved at følge disse trin:

Log på

Først for at programmere LED-strimlerne med Arduino, den tilsvarende fysiske forbindelse må være etableret mellem Arduino og LED-strimlerne, der skal bruges . Disse strimler har 3 stifter mærket med følgende indikatorer:

 • 5V
 • GND
 • Din (datastifter)

Det er vigtigt at tage højde for antallet af LED-strips du ønsker at tilslutte, pga strømforbruget for hvert bånd er omkring 60mA ; hvor den indeholder 3 hvide LED'er som individuelt forbruger 20mA ved fuld lysstyrke, hvorfor der med en Arduino 5 LED strips kan tændes; da denne enhed leverer 5V strøm og udsender omkring 300mA.

Disse Arduinos kræver en ekstern 5V strømforsyning som typisk dette den nødvendige strøm opnås ved at tilslutte USB-kablet til computeren . Med den garanterer vi strømforsyningen både til Arduino og LED strip kredsløbet, hvor et kabel vil blive tilsluttet; Fra 5V-stiften på Arduino til 5V-stiften på LED-strimlen gentages denne handling for GND-stiften på Arduino til GND-stiften på LED-strimlen.

Når den passende forbindelse er foretaget for at forsyne de LED-strips, der skal programmeres, vil en tredje ledning blive forbundet med en 470 Ω modstand interleaves; som vil repræsentere den datapin, som vil være ansvarlig for at sende information mellem Arduino og LED-strimlen, så der ind programmering af LED-strimlerne, opnår hun målet om at oplyse dem .

Programmering til at aktivere LED-strips med Arduino

Betragtet som en mikroprocessor som et alternativ til kontrolenheder, har Arduino egenskaber, der er nødvendige for at styre et elektronisk kredsløb ; hvis hovedformål er at styre et system af aktuatorer til at sætte dem i drift, som det er tilfældet med LED strips.

Der er også enheder såsom Raspberry pi som et kraftfuldt værktøj til at erstatte Arduino, som har mere avancerede funktioner, ideel til mere krævende projekter . Men i dette særlige tilfælde vil vi fokusere på at programmere LED-strimler med Arduino, og vi vil gøre dette job som følger:

 • Download og Åbn Arduino IDE-softwaren på din computer for at programmere enheden.
 • Der er biblioteker, der hjælper LED-strimlens programmeringsopgave meget, bedre kendt som Adafruits neopixel-bibliotek, som er meget nemt at håndtere selv for begyndere.
 • Kun med dette bibliotek eksemplerne, den indeholder, skal indlæses og lyseffekter kan observeres.
 • Følg disse trin for at indlæse et bibliotek i IDE-softwaren:
 1. Gå til menuen "Program".
 2. Klik på indstillingen "Inkluder bibliotek".
 3. Klik derefter på indstillingen "Administrer bibliotek".
 4. Et vindue åbnes, hvor biblioteket vil blive søgt for at programmere LED-strimlerne til endelig at indlæse dem i softwaren.
 • Biblioteket har følgende programmering:
 • Den indledende kode kan ikke bruges, selv før du konfigurerer antallet af lysdioder i din strip, dette ændres i linjen:
 1. #define PIXEL_COUNT 16 (i dette eksempel er den konfigureret til 16 lysdioder)
 2. Konfigurer derefter datastiften, der skal bruges i Arduino til at programmere LED-strimlerne i følgende linje:
 3. #define PIXEL_PIN 6 (for dette eksempel er den konfigureret til at bruge pin 6 på Arduino)

Ved at udføre disse enkle trin, du vil have allerede til din rådighed et funktionelt system af led strips som kan suppleres ved at tilføje en knap, hvis det ønskes; for at variere lyseffekten med hver puls via knappen.

Indeks
 1. Tilslutning til at tænde og programmere LED-strips med Arduino
  1. Log på
 2. Programmering til at aktivere LED-strips med Arduino

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up