Sådan komprimeres eller reduceres PDF-filstørrelsen til det maksimale gratis

Når du har mestret det grundlæggende i at åbne eller redigere PDF på din pc, anbefales det at vide, hvordan du reducerer størrelsen. Forstå ovenstående, i dag vil vi lære at komprimere eller reducere størrelsen af ​​en PDF-fil til det maksimale gratis og dermed spare plads i dine dokumenter.

Er det muligt at komprimere filer i PDF-format?

PDF-formatet er et af de mest almindelige for distribution af bøger og andre lignende dokumenter. I de fleste tilfælde indeholder den kun tekst, hvilket betyder, at dens vægt generelt er reduceret. Alligevel har filer i PDF-format ved andre lejligheder en tendens til at være ret store.

I mange tilfælde skyldes forskellen i størrelse mellem PDF-filer, at der er medtaget billeder, da grafik har en tendens til at øge størrelsen på dokumenter betydeligt. Det er her problemet opstår PDF-komprimering .

Der er faktisk måder at komprimere billeder på, hvilket med andre ord indikerer, at en PDF kan komprimeres. Dernæst vil vi vise dig to online-metoder til at udføre denne proces, men først skal du vide, hvordan du konverterer en XPS til PDF, hvis du har den i dette format.

Reducer størrelsen af ​​en PDF-fil med ILovePDF

ILovePDF-webstedet er en fantastisk måde at komprimere vores PDF-filer på den nemmeste måde. Systemet har et rigtig godt kompressionsforhold, hvilket gør det optimalt, hvis du ønsker det spare plads på din computer eller mobilenhed.

Som vi påpegede tidligere, er den største fordel ved denne tjeneste, at den kan bruges meget nemt. For at komprimere dine filer til PDF med ILovePDF, læs følgende guide:

 • Den første ting du skal gøre er at få adgang til iLovePDF-webstedet. For at gøre dette skal du klikke på "Komprimer PDF-fil med ILovePDF".
 • Når du er på næste side, finder du knappen "Vælg PDF-fil" klik bare på det og find det PDF-dokument, du vil komprimere.
 • Når du downloader dokumentet, vil det blive vist på skærmen, klik på knappen "Komprimer PDF" for at starte kompression.
 • Når processen er fuldført, bør systemet automatisk starte overførslen. Ellers skal du bare klikke på knappen "Download optimeret PDF" .
  Det er så nemt at reducere størrelsen på PDF-filer med ILovePDF. Husk, at du også kan konvertere PDF til online redigerbar DWG, ligesom den forrige proces.

Reducer størrelsen af ​​en PDF-fil med Smallpdf

Smallpdf er en anden fantastisk hjemmeside, der vil giver dig mulighed for at komprimere filer i PDF-format . Dette er en anbefalet mulighed, hvis du ikke er overbevist af forslag som ILovePDF. Det mest interessante ved denne side er, at den giver os adgang to typer kompression . En grundlæggende kompression og en anden kompression, der understreger kvalitet.

Hvis du vil bruge ILovePDF-platformen til at komprimere dine dokumenter i PDF-format, så læs følgende guide, hvor du lærer, hvordan du gør det:

 • Det første skridt er at få adgang til Smallpdf-webstedet.
 • Efter at have gjort ovenstående, vil du gå til Smallpdf-webstedet. Du vil se, at knappen "Vælg filer" kommer til syne. For at tilføje dokumenter i PDF-format skal du blot klikke på denne knap.
 • Find nu dokumentet i PDF-format, som du vil konvertere.
 • Når filen er uploadet, vil de komprimeringsmuligheder, der præsenteres af Smallpdf, blive vist. Som vi påpegede tidligere, har vi to muligheder, "Grundlæggende komprimering" og "Bred kompression" .
 • Grundlæggende komprimering vil tillade filen at blive komprimeret uden at miste for meget kvalitet , med andre ord vil kvaliteten være høj. På den anden side vil Big Compression, som navnet antyder, tillade højere kaliber kompression, men kvaliteten vil være relativt lavere.
 • Vælg den mulighed, der passer dig bedst, og klik "Vælg en mulighed" . Derefter kan du få adgang til fildownload. For at gøre dette skal du trykke på "Download fil" og gem det på din computer.
Indeks
 1. Er det muligt at komprimere filer i PDF-format?
 2. Reducer størrelsen af ​​en PDF-fil med ILovePDF
 3. Reducer størrelsen af ​​en PDF-fil med Smallpdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up